- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
İnci ismide çok güzel ben cok stiyordum ama bizmde çevrede var. İnci dışında Asya da güzelEvet çok güzel isimler duru çevremde olmasa bende isterdim, bende hep Türk ismi istiyorum aklımda bir çok var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnci ismide çok güzel ben cok stiyordum ama bizmde çevrede var. İnci dışında Asya da güzelEvet çok güzel isimler duru çevremde olmasa bende isterdim, bende hep Türk ismi istiyorum aklımda bir çok var
gaz mı oluyor? Benim gaz falan hiç olmuyor çok rahatım, ablam da böyleydi dünyaa şımarığı bi çocuğu var bemimk şimdi değil sonra çektirecek sanırımBen zayıflamadım ama kilo da almadım yani 2 kilo falan aldım, göbeğim gündüz biraz var, akşam sanki 5 aylık gibi şişiyor
Ben bir ismini kesin olarak Hifa koymayı düşünüyorum, yanına da eşime dedim sen bul diye onu bekliyorum, erkek olursa da Kılıçarslanİnci ismide çok güzel ben cok stiyordum ama bizmde çevrede var. İnci dışında Asya da güzel
Hayır gaz da değil ama yediklerimin birikintisiyle akşam müthiş bir göbeğim oluyorgaz mı oluyor? Benim gaz falan hiç olmuyor çok rahatım, ablam da böyleydi dünyaa şımarığı bi çocuğu var bemimk şimdi değil sonra çektirecek sanırım![]()
ay bakalım kız hissediyordım o his de yavaşça azalıyor ama erkek de hissetmiyorum. Bakalım ne olacak. Sen ne hissediyodunBen bir ismini kesin olarak Hifa koymayı düşünüyorum, yanına da eşime dedim sen bul diye onu bekliyorum, erkek olursa da Kılıçarslan
Normsl oda artık yavaş yavaş daha çok belirtilerle karşılaşıcaz, daha ödemle tanışmadıkHayır gaz da değil ama yediklerimin birikintisiyle akşam müthiş bir göbeğim oluyor![]()
Ben erkek hissediyorum ama yanılıyormuşum gibi de geldi kontrole gidince hiç bilmiyorum yani, herkes kız diyor bakalım heyecanla bekliyorumay bakalım kız hissediyordım o his de yavaşça azalıyor ama erkek de hissetmiyorum. Bakalım ne olacak. Sen ne hissediyodun
Evet daha başındayız, rabbim hepimize kolaylık versin zor bir süreçNormsl oda artık yavaş yavaş daha çok belirtilerle karşılaşıcaz, daha ödemle tanışmadık![]()
Allah gönlüne göre verir inşallah. Ben bu erkekse bile ilerde kız için yine yaparım sanırım nasip olursa. Kız cocuk apayrıııı br şey...belirtilerin nelerBen erkek hissediyorum ama yanılıyormuşum gibi de geldi kontrole gidince hiç bilmiyorum yani, herkes kız diyor bakalım heyecanla bekliyorum![]()
Aynen canım kız çok başka, kız olursa bende çok sevinirim, tabi hepimizin önceliği rabbim sağlıklı evlat versin. Belirti olarak ne gibi eksi tatlı gibi miAllah gönlüne göre verir inşallah. Ben bu erkekse bile ilerde kız için yine yaparım sanırım nasip olursa. Kız cocuk apayrıııı br şey...belirtilerin neler
Senin ilk çocuk mu bu aradaAllah gönlüne göre verir inşallah. Ben bu erkekse bile ilerde kız için yine yaparım sanırım nasip olursa. Kız cocuk apayrıııı br şey...belirtilerin neler
evet ilk çocuk,senin? Belirti drrken bulantın falan var mı anlamındaAynen canım kız çok başka, kız olursa bende çok sevinirim, tabi hepimizin önceliği rabbim sağlıklı evlat versin. Belirti olarak ne gibi eksi tatlı gibi mi
Benim de ilk canım 1 yıllık evliyim, yani 9. Haftaya kadar hiç bişey yaşamadım, sonrasında sadece ayılınca bulantım oldu ama geçen hafta ilk kez 2 sabah kusma yaşadım, çok kötü biletmiş Allah yrdım etsin böyle olanlara, şimdi hala açken kötü oluyorum sadece o kadar, senevet ilk çocuk,senin? Belirti drrken bulantın falan var mı anlamında
Benim de ilk canım 1 yıllık evliyim, yani 9. Haftaya kadar hiç bişey yaşamadım, sonrasında sadece ayılınca bulantım oldu ama geçen hafta ilk kez 2 sabah kusma yaşadım, çok kötü biletmiş Allah yrdım etsin böyle olanlara, şimdi hala açken kötü oluyorum sadece o kadar, sen
Bende 6.hafts bsşladı 8.hafta bitti bulantılar akşamları oluyordu aç aç yatıyordumBenim de ilk canım 1 yıllık evliyim, yani 9. Haftaya kadar hiç bişey yaşamadım, sonrasında sadece ayılınca bulantım oldu ama geçen hafta ilk kez 2 sabah kusma yaşadım, çok kötü biletmiş Allah yrdım etsin böyle olanlara, şimdi hala açken kötü oluyorum sadece o kadar, sen
Şimdi iyi misin pekiBende 6.hafts bsşladı 8.hafta bitti bulantılar akşamları oluyordu aç aç yatıyordumSabahları da boş mideye su içtiğm için buksntı olmadığı halde çok kustum
2 haftadır yok çok şükür iyiyim senŞimdi iyi misin peki
ayyy çok zor hiçbi şey yiyememek yenmrdiği için daha çok bulsntı Allah yardımcımız olsun zor süreçGenelde bu haftalarda son buluyormuş zaten ama son ana kadar devam edenler de var Allah şifa versin
Benim son regl başlangıcın 20 haziran normalde 11+4 olması lazım yani ama 10 +4 1 hafta geriden ama şimdi regl başlangıcından itibaren mi sayıyoruz bitisinden sonramı satiliyoGeç döllenmeydi kuzum ama son regliye göre tamamladı 12+3 çıktı, zaten tamamlayacak demişti canım