- 13 Ekim 2022
- 443
- 346
- 33
- 35
Ay ben de 70 ile hamile kalmıştım ama şimdi 75 senden öndeyim bir kere70zaten kilolu hamile kaldım kuzum 73 ile kalmıştım. Ben sizi her türlü yakalarım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben de 70 ile hamile kalmıştım ama şimdi 75 senden öndeyim bir kere70zaten kilolu hamile kaldım kuzum 73 ile kalmıştım. Ben sizi her türlü yakalarım
![]()
Kuzum niye geçmedi ya normalde bu haftalarda geçmesi lazım. Gerçi herkesin bünyesi farklı, belki 16. haftaya kadar geçmiş olur.Kızlar merhaba benim gibi olan var mı halen 13+3 deyim halen mide bulantılarım devam ediyor. Nasıl geçecek gerçekten bilmiyorum. Prilam artık iyi gelmiyor. Gerçekten haftası benden büyük olanlar sizin ne zaman geçti![]()
13+5ten hala devam ediyor büyüdükçe azalır diyorum ama artıyorKızlar merhaba benim gibi olan var mı halen 13+3 deyim halen mide bulantılarım devam ediyor. Nasıl geçecek gerçekten bilmiyorum. Prilam artık iyi gelmiyor. Gerçekten haftası benden büyük olanlar sizin ne zaman geçti![]()
Valla tercihim hep tavuk oluyo et hiç yemedim ama fiyatlar 100-150 arası sanırımUstası Mersinliyse(o da küçük bir ihtimal ama)tantuni de yiyor olabilirsin umutsuzluğa kapılma hemenBiftek tantuni ne kadar orda şuan
![]()
12+4 canimKaç Haftalık sizin? Benim 12. Haftada geçti herkesin değişiyormuş ama
Ayy aynı bende böyleyim o kadar vicdan azabı çekiyorum ki su içemediğim için bebişe bişey olur mu diye korkuyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba yaKızlar ben su içmiyorum demek olar yani bu gebelikten öncede böyleydi bir tek ilaç kullanarken içiyorum zorluyorum midem bulanıyor ondan çok korkuyorum suyum azalır diye..bu günden havuç suyuna başlamak istiyorum içimde hep korku var![]()
Ben rüyamda 2 erkek gördüm ama tutmadıRüyalarına girip doğru çıkan bile oluyoranneler hisseder derler. Biz hissedemeyen anneleriz
![]()
Bende iki kere erkek gördümBen rüyamda 2 erkek gördüm ama tutmadı![]()
Valla okudum havuç suyu iyi geliyormuş suyu azalan kızlar içmiş azalmadan günde 1 bardak içmeye başlıcam..salatalık ceviz kaşar iyi geliyormuşAyy aynı bende böyleyim o kadar vicdan azabı çekiyorum ki su içemediğim için bebişe bişey olur mu diye korkuyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba ya![]()
Kaç lt içebiliyorsun ki?Ayy aynı bende böyleyim o kadar vicdan azabı çekiyorum ki su içemediğim için bebişe bişey olur mu diye korkuyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba ya![]()
En fazla 1 buçuk litre içebiliyorumKaç lt içebiliyorsun ki?
Hadi ya tavuğu ben hiç sevmiyorum ya yavan geliyorValla tercihim hep tavuk oluyo et hiç yemedim ama fiyatlar 100-150 arası sanırım
Çok sağol ya en azından bunları da deneyimValla okudum havuç suyu iyi geliyormuş suyu azalan kızlar içmiş azalmadan günde 1 bardak içmeye başlıcam..salatalık ceviz kaşar iyi geliyormuş![]()
Çok az da değilmiş ya yine de,ben spor yaptığım için 3lt buluyor spor yapmasam ben de iki ancak içebilirimEn fazla 1 buçuk litre içebiliyorum![]()
Dene canımÇok sağol ya en azından bunları da deneyim![]()
Haklısın 2 buçuk 3 litreye göre kıyasladığımda gözüme az geldi artık bi şekilde artırıcam spor yapmak mantıklıymışÇok az da değilmiş ya yine de ben spor yaptığım için 3lt’yi buluyor spor yapmasam ben de iki ancak içebilirim![]()