- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
kaç haftalıktınızz ben 12+2de gidicem inşallah tahmib ederAynen bide artık cinsiyete göre alışveriş yapmak istiyorum biseyler almak istiyorum . Bide her doktor tahminde bulunmuyo bana kesin öyle olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç haftalıktınızz ben 12+2de gidicem inşallah tahmib ederAynen bide artık cinsiyete göre alışveriş yapmak istiyorum biseyler almak istiyorum . Bide her doktor tahminde bulunmuyo bana kesin öyle olur![]()
benim bir tane çıktı daha oda 1 gğnde geçti çok garip ama kocamandı hiçbir şeyde yapmadımTabi ilk önce sağlık.Benim sivilcem çıkmadı mesela
11+4 bugün sizinkaç haftalıktınızz ben 12+2de gidicem inşallah tahmib eder
11+3 bizde11+4 bugün sizin
Yüzüm aşırı yağlandı biyerde okumuştum hamilelikte hormonlardan dolayı yüz yağlanıp parlarmis kadin güzel görünürmüş benim patlamayla kalmadı çok sivilceleri yağdan bisey anlamadımbenim bir tane çıktı daha oda 1 gğnde geçti çok garip ama kocamandı hiçbir şeyde yapmadımsivilce izlerimde mucize gibi kayboluyor
ya ben okuduğum belirtilere hiç inanmıyorum hormonlar değişiyor yani cinsiyeetle pek alakası yok kiminde sivilce yapıyor kimini güzelleştiriyor ve böyke erken dmnemde sivilcesi çıkanların sonraki dmnemlerde güzelleştiğini okumuştumYüzüm aşırı yağlandı biyerde okumuştum hamilelikte hormonlardan dolayı yüz yağlanıp parlarmis kadin güzel görünürmüş benim patlamayla kalmadı çok sivilceleri yağdan bisey anlamadım![]()
ooh mis gibi, keyifli gezmeler canımBizde eşimle yarın İstanbul'dan Bursa'ya gezmeye gideceğiz, ilk şehir dışı gezimiz bakalım inşAllah güzel geçer yaaa![]()
Canım bende aynı durumdayim şu anda bıyık bölgesinde çıktı kocaman sivilcelenme ve lekelenme ama ben bu halimi de çok seviyorum hiç takmıyorum kafaya hepsi gelir geçer önemli olan bebişlerimiz sağlıklı olsun dimiiYüzüm aşırı yağlandı biyerde okumuştum hamilelikte hormonlardan dolayı yüz yağlanıp parlarmis kadin güzel görünürmüş benim patlamayla kalmadı çok sivilceleri yağdan bisey anlamadım![]()
Bencede böyle tahminle olacak iş değil ben çin takviminde erkek çıkmıştı bide pek ekşi istemiyorum diye galiba erkek hissediyorum hepya ben okuduğum belirtilere hiç inanmıyorum hormonlar değişiyor yani cinsiyeetle pek alakası yok kiminde sivilce yapıyor kimini güzelleştiriyor ve böyke erken dmnemde sivilcesi çıkanların sonraki dmnemlerde güzelleştiğini okumuştum
Takmıyorum canım benimi begenceklerCanım bende aynı durumdayim şu anda bıyık bölgesinde çıktı kocaman sivilcelenme ve lekelenme ama ben bu halimi de çok seviyorum hiç takmıyorum kafaya hepsi gelir geçer önemli olan bebişlerimiz sağlıklı olsun dimii![]()
ben kız hissediyorumBencede böyle tahminle olacak iş değil ben çin takviminde erkek çıkmıştı bide pek ekşi istemiyorum diye galiba erkek hissediyorum hep
Valla hiç tahmin yeteneğim yok benim ama tahmin edenler oluyo bende ultrasona göre sormuştum çoğu erkek demişti kese fasulye şeklindeydiben kız hissediyorumsen ne hissettin baksanaaa
Burda çok küçük ama kese şeklinden tahmin edenler oluyor o şekilde konu aç istersen9+5ti burda
yarısı erkek diğer yarısı kız dedBurda çok küçük ama kese şeklinden tahmin edenler oluyor o şekilde konu aç istersen
keseye göre de çok okudum o da gerçek değilValla hiç tahmin yeteneğim yok benim ama tahmin edenler oluyo bende ultrasona göre sormuştum çoğu erkek demişti kese fasulye şeklindeydi
Millet kafasına göre sallıyor işteyarısı erkek diğer yarısı kız ded![]()
Ya bu bende de çok oluyor sebebi ne kikızlarrrr kuyruk sokumu ağrısına ne iyi gelir adım dahi atamıyorum birden girdi
Birde bennnYa bu bende de çok oluyor sebebi ne ki