- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
hormonlarım diyor ki ağlaaaKonuş konuş avukatım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hormonlarım diyor ki ağlaaaKonuş konuş avukatım![]()
Ben de her kontrole gidiyorum Allah ım inşallah kalbi atıyordur diye zorla yatıyorum o koltuğa. Beklerken o koltukta kalbim çarpıyor gibi midem bulanıyorBen de aynıyim kayıplar da yaşadığım için sürekli birşey olacak korkusu yarın bi ay üstüne kontrolüm var aklımdan öyle şeyler geçiyor ki düşün düşün bunaldım bu hafta özellikle korkum çok kötü haberler almıştım keşke hep iyiyi düşünsek ama olmuyor ama olacak olana engel olamıyoruz herşeye dikkat etmeye çalışıyoruz ama Allah'tan gelince de yapacak bişey yok sağlığımiza dua edelim herşey güzel olsun inşallah![]()
Nooo ağlamaaaahormonlarım diyor ki ağlaaa
nerde senin bebeÇok teşekkür ederimmm inşallah![]()
Çooookk severim yolliyim kız buradanvizyonsuzluğa bakar mısınız aşere aşere tarhana çorbası aşerdim bugün
Ben de bayılarak aldımÇok tatlıı![]()
yaptım kız kocam gelince içerizÇooookk severim yolliyim kız buradan![]()
Aha yaaa başkalarının olsa hemen görürsün sen yok musun beni ve çocuğumu hor görüyonnerde senin bebe
Oyy vakti zamanında sağlıkla gelsinBen de bayılarak aldıme doğduğunda da kısmetse karlı olacak buralar. O yüzden mantıklı yani
ayyy maşallah tosbağayaaaaAha yaaa başkalarının olsa hemen görürsün sen yok musun beni ve çocuğumu hor görüyon![]()
Ne yapsın soranlarınki hep kızsa yahuuuuu dimi amakız kimmm dalga geçmişş hemde utanmam niye utanayım hormonlorum bozukODA HERKESE KIZ DİYO BU GRUPTA AMAAAAA
hayır ashley eekek düşmanıNe yapsın soranlarınki hep kızsa yahuuuuu dimi amaAshley
Tuttu tuttu. Artık şu tutmuyor hissinden vazgeçayyy maşallah tosbağayaaaaiçmden kız da geçti erkek de bilemedim zaten tutmuyo hislerim soxğwğqşdkfmsşsşld
10 kişden birinde tuttu oda %50 ihtinal tutsun artık bi zahnet birinde deTuttu tuttu. Artık şu tutmuyor hissinden vazgeç![]()
Amin kuzum inşallahOyy vakti zamanında sağlıkla gelsinşuan içinde hayal ettim ballı lokumu
![]()
Kız nokta atışı yapıp üçümüzünkini de tutturmuş olursan zirvede bırakmış olursun olayı10 kişden birinde tuttu oda %50 ihtinal tutsun artık bi zahnet birinde de![]()
Göbeğini gördün mü puhajsjjdjwayyy maşallah tosbağayaaaaiçmden kız da geçti erkek de bilemedim zaten tutmuyo hislerim soxğwğqşdkfmsşsşld