- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
Ya ben yumurtayı bile bugün 12haftalık olduk diye zorlayarak yedimAşırı zor aşırı gerçekten. Yiyecek yemek bulamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben yumurtayı bile bugün 12haftalık olduk diye zorlayarak yedimAşırı zor aşırı gerçekten. Yiyecek yemek bulamıyorum
Benim doktorum da öyle tahminini hiç söylemediBana o yüzden doktorum tahmin bile söylemedi14 haftalıkken gittim göstermedi dedim tahmin edebilir misiniz edemem dedi
![]()
Ben Şubat anneleri grubundayım aynı durum bendede var 17 haftadayım dün tamamen rahim agzını kapattı plesenta önceki kontrolümde daha yukardaydı bu sefer daha aşagıda doktorum banada 28 . Haftaya kadar yukarı cıkabilr dedi bebek ve rahim büyüdükçe yukarı cıkabilrmiş yukarı çıkmazsa kesinlikle sezeryan doğum yapılması gerekiyormuş tekrar detaylı ultrason da bakacaklar eğer çıkmamış olursa sezeryan kesinlikleEvet keşke olmasaydı ama doktor en başından beri çıkacak diyor inşallah çıkar canım burada da araştırdım genelde çıkıyormuş 16. 20. haftalara kadar![]()
Evet çıkabiliyormuş canım benim geçen hafta kontrolümde çıkmıştı. inşallah seninde hemen çıksın canım içini ferah tut kendini çok yormaBen Şubat anneleri grubundayım aynı durum bendede var 17 haftadayım dün tamamen rahim agzını kapattı plesenta önceki kontrolümde daha yukardaydı bu sefer daha aşagıda doktorum banada 28 . Haftaya kadar yukarı cıkabilr dedi bebek ve rahim büyüdükçe yukarı cıkabilrmiş yukarı çıkmazsa kesinlikle sezeryan doğum yapılması gerekiyormuş tekrar detaylı ultrason da bakacaklar eğer çıkmamış olursa sezeryan kesinlikle
Benim oglumunda kalbinde delik var dediler. 3 yasinda kapandi. Nifty testinde down cikmamisti temiz cikmosti. Amino yaptirana kadar nifty yaptirabilirsinizEvet canım kapanıyor delikler küçük doğmadanda doğduktan sonrada ilerki yaşlardada hayati bi risk yok çok şükür tek sorunumuz downlu bebeklerde kalp delikleri görüldüğü için risk teşkil etmesi ve amniyosentez önerilmesi bizde bunu istemiyoruz ben bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum başka hiçbir bulgu yok burun kemiği var ense kalınlığımız normal uzuvları haftasıyla uyumlu inşallah gelip geçicek bugünler ama tabiki ihtimal bile insanı korkutuyor zor bi süreçten geçiyorum yapabildiğim tek şey dua etmek
Evet canım kızsor csnım br şey yoktur inşallahcinsiyet belli mi tosbiğin
Ben de yemiyorum kuzum saldım. Yiyip kusunca anlamı kalmıyor ki. Bi de kendimi çok kötü hissediyorum o gün boyu. Galeta ve peynir yiyorum sabahlarıYa ben yumurtayı bile bugün 12haftalık olduk diye zorlayarak yedimne zaman gececek midelerimiz
Nift testinde doğruluk oranları çokta firmaların söyledikleri gibi değil o yüzden kesinliği tam olmadığından boşuna strese girip moralimi bozmak istemiyorum şubat annelerinde bir bebeğimize öyle dediler amniyosentezde tertemiz çıktı onu gördükten sonra tamamen vazgeçtim dua ediyorum en büyük rahatlığı birtek o veriyorBenim oglumunda kalbinde delik var dediler. 3 yasinda kapandi. Nifty testinde down cikmamisti temiz cikmosti. Amino yaptirana kadar nifty yaptirabilirsiniz
Kasıklarda agrı bendede mevcut . Bol bol dinleniyorum bakalım inşallah her şey güzel olurEvet çıkabiliyormuş canım benim geçen hafta kontrolümde çıkmıştı. inşallah seninde hemen çıksın canım içini ferah tut kendini çok yormabu süreci dinlenerek geçirmeye çalışx Kasık ağrısı batması çok yapıyor rahimi gerecek hareketler yapmamaya çalış.
![]()
oyy maşallah darısı bize slcşsğğsgEvet canım kız![]()
Erkek canımKızlar anlayanlar bir bakabilir mi? Var mı aranızda banada bir tahminde bulunacak, nasipse haftaya Perşembe cinsiyet için kontrolüm var bu ultrasonda 12+2 günlük.
Devlet hastanesine gidiyorum insallah soyler artik canima tak etti haaPozisyonu uygunsa söylerler tabii ki muayene öncesi çikolata ye öyle hareketli oluyorlar ben öyle yaptığımda göstermişti
Bence kızKızlar anlayanlar bir bakabilir mi? Var mı aranızda banada bir tahminde bulunacak, nasipse haftaya Perşembe cinsiyet için kontrolüm var bu ultrasonda 12+2 günlük.
O kadar marka var ki pamuklu olan birini tercih et kız altı üstü zıbınKızlar zıbın hangi marka alcaksınız yaaa ben cinsiyet öğrenir öğrenmez zıbın alcam diyodum. Kızıma zıbın beğenemedim. Zıbında bile bu kadar zorlandıysm Allah yardımcım olsun djdjdjd
Kız zıbın deyip geçme teyzoşu . Yakıstıramadım hiçbirini miniğeO kadar marka var ki pamuklu olan birini tercih et kız altı üstü zıbınh&m de gözüme çarptı pek tatlıydılar
![]()
kız al bi tane ne fark ederKızlar zıbın hangi marka alcaksınız yaaa ben cinsiyet öğrenir öğrenmez zıbın alcam diyodum. Kızıma zıbın beğenemedim. Zıbında bile bu kadar zorlandıysm Allah yardımcım olsun djdjdjd
İlk zıbını marka olsun kıııııızkız al bi tane ne fark ederdiğerlerini marka alırsın
![]()
bul da al o zamanİlk zıbını marka olsun kıııııız![]()
Dur alayım da atayım sizebul da al o zamanbende alcam hemen belli olsunnnn