Dimi yaaB
Bir şey olmaz canım yasamayan yoktur herhaldeben gülüyorum yerini de belli ediyor diye ama ben de o ağrıyı bildiğim için hemen oturuyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi yaaB
Bir şey olmaz canım yasamayan yoktur herhaldeben gülüyorum yerini de belli ediyor diye ama ben de o ağrıyı bildiğim için hemen oturuyorum
![]()
Sen yazdıktan sonra aklıma geldi tamamen unutmuşum ramazan bayramınıDaha kırkı çıkmamış oluyor bebek sonuçta ama ben de çok anlamam sadece mayısta bile üşüdüğümü düşünürsek bir şey olmaz diye düşünüyorumhem diyorlar ya sizin giydiğinizin bir kat fazlasını giydirin diye bakalım çok gelirse cikariveririm yeleğini artık
![]()
Dimi yaaişte insan bir an da endişeleniyor hatta çok affedersiniz birazcık kaçırdım gibi oldu hatta yani altıma
ayyy dedim.ne oluyo
![]()
Ben ramazan bayramını çok severim de o yüzden her sene heyecanla beklerim de öyle şeyettimSen yazdıktan sonra aklıma geldi tamamen unutmuşum ramazan bayramınıaklımda hep 40 gün hazırlıkları
![]()
Ayyy inşallah Allah ın izniyleEvetkırkı çıkar mı bilmiyorum ama evde de olsak bayram havasını hissetmek istiyorum
hem ilk bayram fotoğrafımızı çekmek istiyorum üçümüzün
![]()
Ayyy minnoşAyyy inşallah Allah ın izniylebenim doğumum mart sonu göründüğünden daha 2 haftalık falan olur sanırım
![]()
Bende severim tabi ama tamamen unutmuşumBen ramazan bayramını çok severim de o yüzden her sene heyecanla beklerim de öyle şeyettim40 mevlidi de yapacağım inşallah herkes o zaman görsün bebeği onun öncesi misafir almayacağım bakalım çekirdek aileler hariç daha onun alışverişi hediyelikleri de var bakalım
![]()
Amin inşallah kuzumAyyy minnoşAllah sağlıkla o günleri de görmeyi nasip etsin bize inşallah
![]()
Ben eğer ki sıkışıksam yaşıyorum bazen, ayy bende de alerji varyaaa çok hapşuruyorumayyy ben daha o kadarını yaşamadım bakalım o ne zaman gelecek
ben alerjik bir insanım çok hapşırıyorum ama bununla alakalı olumsuz hiçbir şey yaşamadım çok şükür muayenelerde
sadece o an canını candan alan anlık kasık ağrısı oluyor sonra geçiyor zaten
![]()
Ay bunlar çok güzeller amaEki Görüntüle 3305266
kızlar ben de bugün bir butik gördüm fiyatlar da uygun olunca dayanamadım aldım inşallah uğur getirsinkasada annem ödeme yaptı ilk cicileri ananeden oldu
ya minnacıklar nasıl sığacaklar
![]()
Kuzum ben hiç bilmiyorum yaptıran arkadaşlar yorumlasınKızlar nipt testi sonucum çıkmış, %13 düşük risk yazıyor bu iyi bir şey demek değil mi doktora yazmak istemedim saat 5i geçtiği için, yarın sabah yazacağım hem de cinsiyeti kesinleştirmek için ama çok da anlamıyorum size sorayım dedim
Canım ben yaptırdım ama benim hiç anlayışım yok.Yaz doktoruna ben geçen gün bu saatde yazmıştım kendi doktoruma..Kızlar nipt testi sonucum çıkmış, %13 düşük risk yazıyor bu iyi bir şey demek değil mi doktora yazmak istemedim saat 5i geçtiği için, yarın sabah yazacağım hem de cinsiyeti kesinleştirmek için ama çok da anlamıyorum size sorayım dedim
Çok önemli olmadığı sürece mesai saatleri dışında yazmayı sevmiyorum canım onun da ailesi var sonuçta, sabah 9da yazarım inşallahCanım ben yaptırdım ama benim hiç anlayışım yok.Yaz doktoruna ben geçen gün bu saatde yazmıştım kendi doktoruma..
Hangi firma kuzum seninki. Benimki genokstu.firma raporına göre değişiyodur belki. Doktor kendisi arayıp sonuç iyi dedi. Testi kendim almadım ama bi rapor görüntüsü attı çok bulanık şekilde gözüküyor. Ama incelenen kromozomlar için yüksek risk saptanmamıştır diye raporun başında yazıyor.Kızlar nipt testi sonucum çıkmış, %13 düşük risk yazıyor bu iyi bir şey demek değil mi doktora yazmak istemedim saat 5i geçtiği için, yarın sabah yazacağım hem de cinsiyeti kesinleştirmek için ama çok da anlamıyorum size sorayım dedim
Benim ki g-nipt diye test Amerika'ya gitmişti kanlar, sonuçlar full ingilizce ve tıbbi terim çeviremiyorum o yüzden ama kocaman low risk yazıyor o da düşük risk demek muhtemelen risk yok ama %13 kısmı ne demek onu merak ettimHangi firma kuzum seninki. Benimki genokstu.firma raporına göre değişiyodur belki. Doktor kendisi arayıp sonuç iyi dedi. Testi kendim almadım ama bi rapor görüntüsü attı çok bulanık şekilde gözüküyor. Ama incelenen kromozomlar için yüksek risk saptanmamıştır diye raporun başında yazıyor.
Ya hareket mi bilmiyorum ki