- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
sen gitmedin mi hastaneye ay bilemedim gitsem miHaftasonunu ben de ağrıyla geçirdim, sol tarafa bıcak saplanır gibi bi ağrı, yatakta soldan sağa dönemiyordum, dünden beri biraz hafifledi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen gitmedin mi hastaneye ay bilemedim gitsem miHaftasonunu ben de ağrıyla geçirdim, sol tarafa bıcak saplanır gibi bi ağrı, yatakta soldan sağa dönemiyordum, dünden beri biraz hafifledi.
evet boşluğa doğru ama belimBelin mi boşluğun mu peki,
ay hiç saklamamışÇok sağol canım. Bacaklarını açıp yatıyordu bugündoktorun görmesi birkaç saniye sürdü
bugüne almıştım randevuyu ortopediden, hafifleyince gitmedim. Tekrarlar mı diye korkuyorum ben de, dayanamayacak gibiysen git doktora.sen gitmedin mi hastaneye ay bilemedim gitsem mi
Canım bir takip et,. bakalım ağrı kesci al bir tane ayaklarını falan üşüttün mü?evet boşluğa doğru ama belim
Akşama kadar bekliym geçmezse kadın doğum acile gidicem ara ars yoklayan bir ağrı cünkübugüne almıştım randevuyu ortopediden, hafifleyince gitmedim. Tekrarlar mı diye korkuyorum ben de, dayanamayacak gibiysen git doktora.
Bakalım canım geçmezse acile giderim ağrı kesici yok da sardım biraz belimi sıcsk tutsun diye geçer umarımCanım bir takip et,. bakalım ağrı kesci al bir tane ayaklarını falan üşüttün mü?
Hayirlisi olsun canim benimde 3. Kızım geliyorBenimde akşam bende çok heyecanlıyım dünde eşimin dogum gunudydu uzanayım sanki bir tekmeledi bi kere oldu ama bu tam babaci olacak sanki babalar gününde de eşim vurduydu çatlama iğnesini bakalım bugün cinsiyetini ne diyecek 2 defadr bana kız diyor doktorumda![]()
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bakalım bizim ne diyecek doktorHayirlisi olsun canim benimde 3. Kızım geliyor![]()
Aminn Aminn aminn Rabbim bu kutlu haftada mübarek günde Peygamberimize layık ümmet eylesin .. Bebişlerimize de sağlık,iman versinKandiliniz mübarek olsun güzel anneler bu mübarek günde bizlerde evlat taşıyan mucahideler olarak rabbimin affına nail olalım inşallah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın rabbimyüce Peygamberimizin doğumu kutlu olsun
bizim evlatlarimizda alemden aleme sağlıkla hayırla geçiş yapsınlar vaktinde inşallah
![]()
bugün hep kız haberiHayirlisi olsun canim benimde 3. Kızım geliyor![]()
Ben de 10. haftadan itibaren kullanmaya başladım. Çatlak geliyorum demez, bir sabah uyanınca bir bakmışsın var. O yüzden önlem almak şartBu grupta bir tek sanki bir tek ben krem etmicemdoktorada her defa unutuyorum sormaya bu kremleri..
Ben demiyorum olmucak çatlağımBen de 10. haftadan itibaren kullanmaya başladım. Çatlak geliyorum demez, bir sabah uyanınca bir bakmışsın var. O yüzden önlem almak şart![]()
Ben gördüm faydasını şükür hiç bir catlagim olmadi ilk hamileligimde bunda da başladım bi gün lierac sürüyorum bi gün bebek yağı ilk hamileligimde de öyle kullandimBen demiyorum olmucak çatlağımama kremin faydasına kesinlikle inanmıyorum
![]()
İn şa Allah canım yine olmaz..kardeşim 2 çocukta kullanmadı ama yine olmadı çatlak ondan bende kesinlikle kullanmak istemiyorumBen gördüm faydasını şükür hiç bir catlagim olmadi ilk hamileligimde bunda da başladım bi gün lierac sürüyorum bi gün bebek yağı ilk hamileligimde de öyle kullandim
kesinlikle faydası olmaz olur mu çevremde kullanıp kullanmayan hatta geç başlayan arasındaki farklara şahit olduğum için öğrendiğim günden beri kullanıyorumBen gördüm faydasını şükür hiç bir catlagim olmadi ilk hamileligimde bunda da başladım bi gün lierac sürüyorum bi gün bebek yağı ilk hamileligimde de öyle kullandim
Zaten doktor da bazı kriterler söyledi. "beyaz tenliyseniz ne yaparsanız yapın kesinlikle çatlar önemli olan su içmeniz, içeriden aldığımız su daha kıymetli "dedi ben zaten normalde de çok fazla su içen bir insanım, krem ve nemlendiricilerle de bunu destekleyip süreci sorunsuz atlatacağımı düşünüyorum. Beyaz tenli olduğum için illa ki ufak tefek olacaktır Ama minimumda tutmak hedefim.Ben demiyorum olmucak çatlağımama kremin faydasına kesinlikle inanmıyorum
![]()
ben kullanmadım çok çatladım , ablam kullandı hiç çatlağı olmadı :/ çevremde kullananlarda çatlak olmayınca ben de oyuzden bu sefer kullanayım dedim.. en azından pişman olmam ben gerekeni yaptım ama yine de çatladım derim ..İn şa Allah canım yine olmaz..kardeşim 2 çocukta kullanmadı ama yine olmadı çatlak ondan bende kesinlikle kullanmak istemiyorum