- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
inşallah canım miden geçti mi kız sen nasıl oldunolsun hayırlısı olsun sağlıkla gelsin fasülye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım miden geçti mi kız sen nasıl oldunolsun hayırlısı olsun sağlıkla gelsin fasülye![]()
İnşallah vitamini kullanabilirsin ben kullanamıyorum. Midem bulanıyor. Bu arada bana da doktor tahmin et dersen erkek dediayy bende aynı erken yattığım yetmiyor gibi 12den öncr de kalkamıyorum bir iş yapılcak mesela kalkıp 2-3 saat sonra yapabilşyorum ama sanırım bunun sebebi doğru düzgün vitamin alamadığımdan doktorun yazdığı vitamine daha bugün başlıycam onun dışında yemek de yiyemiyorum
valla grip olmuştum işte onu biraz atlattım evde yatarak yarın iş başı bu beni üzüyorinşallah canım miden geçti mi kız sen nasıl oldun
ay bunlar gerçekten erkekse hani erkek anneleri rahat oluyordu bunlar da hep hurafeİnşallah vitamini kullanabilirsin ben kullanamıyorum. Midem bulanıyor. Bu arada bana da doktor tahmin et dersen erkek dedi![]()
valla grip olmuştum işte onu biraz atlattım evde yatarak yarın iş başı bu beni üzüyor![]()
Bursa Eğitim araştırmadaymış. Sıra aldım 12 sinde gidicem bakalım nasıldır bilmiyorumNerede bu ozel mi devlette mi cnm
Ben cinsiyeti öğrenmedimAaa cokk sevindimm sizin cinsiyet ne![]()
Vallahi ya herşey hurafeay bunlar gerçekten erkekse hani erkek anneleri rahat oluyordu bunlar da hep hurafe
Saol cnmOyyy sağlıkla gelsin annesigönlündeki oldu
abisi sevindi mi bu duruma
![]()
Yorumları baya güzel bende siz deyince baktım daBursa Eğitim araştırmadaymış. Sıra aldım 12 sinde gidicem bakalım nasıldır bilmiyorum
Oyyyy çok güzeeeellll kaçıncı haftada tam öğrenmiş oldun kuzumSaol cnm
O erkek istıyordu ama yınede sevındı
Şuan hazırlandı pembiş masa kurdu
Pembe balonlar şişirdibabaya sürpriz
Babamızı beklıyoruz![]()
doktor tahmin etmiş miydi hiçSaol cnm
O erkek istıyordu ama yınede sevındı
Şuan hazırlandı pembiş masa kurdu
Pembe balonlar şişirdibabaya sürpriz
Babamızı beklıyoruz![]()
11+3 te kıza bnzıyo dedi doktorun birihayırlı olsun sağlıkla gelsin minik kızben sizi daha önce öğrendiniz diye hatırlıyordum kaçıncı haftadasınız
benim doktorumda çıkıntının çok karıştırıldığını söylemişti çıkıntı kızda da olurmuş çünkü kızda aşağı doğru olurmuş öyle demişti… çok sevindim sağlıkla gelsin prenses11+3 te kıza bnzıyo dedi doktorun biri
14+3 te erkeğede bnziyor çıkıntı gbi bısey var ama kesin bişy diyemeyz dedi bi baska doktor
Bugun 15+2 ultrasona göre bambaşka bi doktor yüzde yüz kız dedi![]()