- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
geçmiş olsun canım iş falan mı yaptınKızlar bugün aşırı kasık ağrısı yaşadım, şimdi acile geldim bekliyorum. Dua edin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım iş falan mı yaptınKızlar bugün aşırı kasık ağrısı yaşadım, şimdi acile geldim bekliyorum. Dua edin![]()
maşallah diyim hiçbi şey yiyemeyen benCanımm hemen frenle kendini sende. Bende senin gibiydim sürekli pideler börekler havada uçuştu ama zaten son aylar çok çok çok alıcaz. Dikkat edelim![]()
Kuzuş ben 14.haftaya kadar düzenli kustummaşallah diyim hiçbi şey yiyemeyen ben
Kızlar bugün aşırı kasık ağrısı yaşadım, şimdi acile geldim bekliyorum. Dua edin![]()
Yürüyüşüm değişti derken nasıldı? Benimde bugün şirkette yürüyemeyecek kadar sancı girdi oturamadım bile iş yeri doktoru serum verdi sadece tansiyonda fıtladı 14/9 başım döndü. Adım attıkça bıçak kesiyor gibi 15. HaftadayızCanım güzel haberlerle gel inşallah. Ama hiçbir şey yoktur gönlünü ferah tutbenim yürüyüşümü bile etkilemişti düşün . Ona rağmen sorun yok bebeğin büyümesinden kaynaklı dedi
Aynen benimde öyleydi. Yumurtalıklarımın olduğu yerde içeride hissettiğim aşırı bir şişlik ve yürürken de orayı tutma ihtiyacı hissedecek kadar bıçak saplanması oluyordu.16 bitti bizimdeYürüyüşüm değişti derken nasıldı? Benimde bugün şirkette yürüyemeyecek kadar sancı girdi oturamadım bile iş yeri doktoru serum verdi sadece tansiyonda fıtladı 14/9 başım döndü. Adım attıkça bıçak kesiyor gibi 15. Haftadayız
ayyy hadi inşallah bulsntıdan akşam yemeği yrmedimKuzuş ben 14.haftaya kadar düzenli kustumşu 1 haftadır çok yemeğe verdim kendimi . Sonra o bulantılar azalıyor. Ara ara geliyor zaten
Ayy evet aynısı oldu bugün resmen alttan göbeğimi tuttum acı dinsin diyeAynen benimde öyleydi. Yumurtalıklarımın olduğu yerde içeride hissettiğim aşırı bir şişlik ve yürürken de orayı tutma ihtiyacı hissedecek kadar bıçak saplanması oluyordu.16 bitti bizimde![]()
3 kasıma da cok var kızKızlar ben de doktora gittim bugün. Bebişim çok şükür iyiymiş. Uyuyor muydu napıyordu yüz üstü yatmış duruyordu hareket ettiremedi doktor çok.vajinal batmalarım için gitmiştim. Muayene etti enfeksiyonum yokmuş ama akıntılar için fitil verdi yine de . Bi de probiyotik verdi. Bir daha taaa 3 Kasım'da çağırdı.
![]()
Canım ben hep yatıyorum sadece WC ye kalkıyorumgeçmiş olsun canım iş falan mı yaptın
Ayrıntılı için o tarihi verdi . Aynen ya neredeyse 1,5 ay :)3 kasıma da cok var kız
Ben de Recep Hocaya gideceğimKızlar ben İstanbul’da detaylıya Recep hasa gitmeyi düşünüyorum sizler kime gitmeyi düşünüyorsunuz
hee aurıntılıya bana da 27kasıma randevu verdi. Cuma günü iklnin sonucları icin gdicem sonra da 16.haftada giderim artıkAyrıntılı için o tarihi verdi . Aynen ya neredeyse 1,5 ay :)
Ne güzel büyüyor MaşAllahKızlar ben de doktora gittim bugün. Bebişim çok şükür iyiymiş. Uyuyor muydu napıyordu yüz üstü yatmış duruyordu hareket ettiremedi doktor çok.vajinal batmalarım için gitmiştim. Muayene etti enfeksiyonum yokmuş ama akıntılar için fitil verdi yine de . Bi de probiyotik verdi. Bir daha taaa 3 Kasım'da çağırdı.
![]()
İnşallah canım . Ben doktora sanki bebeğim yukarıdan göbeğime indi , tüm ağırlık göbeğimin olduğu yerde dedim. Eee zaten orada dediAyy evet aynısı oldu bugün resmen alttan göbeğimi tuttum acı dinsin diyeinşallah yarınki kontrolüm güzel geçer
Ay bir anda alacakmışız gibi bir his var içimdeKızlar benimde 17. Haftam bitecek +1 ile devam ediyoruzbu saatten sonra kilocuklar gelmeye baslar artik
![]()
Evet hep ayda bir çağırıyorNe güzel büyüyor MaşAllahama 3 kasıma çok var ya