- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Kııııız benim de 26 ekim ayrıntılıhee aurıntılıya bana da 27kasıma randevu verdi. Cuma günü iklnin sonucları icin gdicem sonra da 16.haftada giderim artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kııııız benim de 26 ekim ayrıntılıhee aurıntılıya bana da 27kasıma randevu verdi. Cuma günü iklnin sonucları icin gdicem sonra da 16.haftada giderim artık
Ay senin haftan benden önde. Beni 3 Kasım'da çağırdı çok erken değil mi ya bebek o zaman 20 haftalık gibi olması lazım benim hatta 19 da olabilirKııııız benim de 26 Kasım ayrıntılı![]()
Benim doktorumda ayda 1 defa diyor gel ama ben dedim duramam bu kadar..dedi o zaman sen nasıl rahat ediyorsun öyle gelEvet hep ayda bir çağırıyorsağlıklı olsunlar da uzun süre görmesek de olur
![]()
Kesin oyle olucak zatenAy bir anda alacakmışız gibi bir his var içimde![]()
Ben de duramadım canım bu defa 3. Haftada gittimBenim doktorumda ayda 1 defa diyor gel ama ben dedim duramam bu kadar..dedi o zaman sen nasıl rahat ediyorsun öyle gel![]()
kız senin az kalmış aramızda 1 ay varKııııız benim de 26 ekim ayrıntılı![]()
oda gittiğindr 21 haftalık falan oluyo herhalde amaAy senin haftan benden önde. Beni 3 Kasım'da çağırdı çok erken değil mi ya bebek o zaman 20 haftalık gibi olması lazım benim hatta 19 da olabilir![]()
Önce yanlışkıkla Kasım yazılmış canım . Sonradan fark ettim 26 ekimmişoda gittiğindr 21 haftalık falan oluyo herhalde ama
Peki ultrasonda nasıl oluyor ekrana bakmiyormusunuzİlk olcak inşallah. Valla sabrediyorum![]()
Yine duramıcan şimdiden söyleyimBen de duramadım canım bu defa 3. Haftada gittimyoksa gelecek haftaydı randevum
![]()
Kız ben bugün ceviz büyüklüğünde gibi sertlik hissettim sağ kasık üstüne doğru bayağı sertti. O sıra bebek ordaydı galiba sonra yine kayboldu sertlikoda gittiğindr 21 haftalık falan oluyo herhalde ama
Peki ultrasonda nasıl oluyor ekrana bakmiyormusunuzya bianda pipi falan görünürse
![]()
canım kasık sancısı için magnezyum takviyesi hangisini alıyordun sen P PembeBiKuzu
Bebişin tekmelerini hissedersek durabiliriz belkiYine duramıcan şimdiden söyleyim![]()
Canım normaldir olabilir. Her günümüz aynı olacak diye bir şey yokki.Kızlar şubat anneleri sayfasını okumadım ama bugün burada yazılanları okuyunca etkilendim maalesef( ister istemez sanki iştahım kesildi 2 saate bir acıkan ben öğleden beri açlık hissetmiyorum zorla atıştırdım. Sinirlerim bozuldu Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
![]()
Omeganın çoğu kokuyor malesef. Ben koklamadan nefesimi tutarak yutuyorum. İlk içtiğim zaman bikaç gün ağzıma tadı geldi hatta ama sonradan alıştım artık gelmiyor.Kızlar ben çok bulantı ve kusma yaşıyorum 13+2'yim omega tavsiye etti doktorum ama korkuyorum kokabilir içemeyebilirsin dedi aranız da kullandığı omega kokmayan var mı acaba?
İmom omega kullanıyorum kokuyor cnmKızlar ben çok bulantı ve kusma yaşıyorum 13+2'yim omega tavsiye etti doktorum ama korkuyorum kokabilir içemeyebilirsin dedi aranız da kullandığı omega kokmayan var mı acaba?