- 26 Kasım 2022
- 3.461
- 4.615
- 63
Yok ben Bursa'da değilim,AA bursada msinz hangi doktor ve hastaneye gidiyorsunz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben Bursa'da değilim,AA bursada msinz hangi doktor ve hastaneye gidiyorsunz
Canım bende bundan aldım kumaşı çok güzel bunun ben yıkadım kurutmaya attım hiçbir şey olmadı kumaşı diz yapmadı ve ve hafif bi parlaklığı var ama naylon gibi değil kumaşı çok güzel ben hep bunu giyiyorum
Doktorunuz ne diyor bu konuda benim de azaldı ama bitmedi kahverengi akıntı. Progesteron desteği kullanıyor musunuzBen 16. haftadan beri aynı problemi yaşıyorum 19. haftayım hala lekelenmelerim devam ediyor maalesef
Yorumlarını okudum okumadan almıyorum genelde iyi yorumları daha çok ben evde ve ya elbiseyle giyinmek için istemiyorum pantolonla dışarda beni sıcak tutsun istiyorum..zaten hamilelik giyimleri bulmak benim için zor beğenmiyorum ölçülerde olmuyorbuna da baktım bu şardonlu ancak yine naylon. negatif yorumlara bakın, puan artarak diye, aynı şeyleri okuyacaksınız. naylon hayatımın hiçbir döneminde giymedim, giymem de, tercih meselesi de tabi. belki siz beğenebilirsiniz o ayrı![]()
Aynen yaBiz yeni nesil hamileleriz. Genleri bozulmuş yedikleri içtikleri hormonlu olan gençliğiz.![]()
Pardon cnm
Doğuma kadar seninle mi olacak annen canım. Ee tabi tecrübelilerAynen yabazen diyorum iyiki annem yanımda of deyince bana diyor hiçbir şeyin yok çocuk acıkmış
![]()
Evet canım yanımda olucak çünkü doktor bana hala diyor iş yapmak yok ağir kaldırmak olmaz benim evimde dubleks bu evin işi bitmiyorDoğuma kadar seninle mi olacak annen canım. Ee tabi tecrübeliler![]()
Beni hiç rahatsız etmedi aşırı altımdan sürekli kayıp düşmedi de bilemedim beni bu süreçte idare ediyorürün %90 polyester yani naylon malesef. ama rahatsız etmiyorsa sizi demek, beğenenlerde var arada
Canım nasıl oldun çıktın mı hastaneden?Beni hiç rahatsız etmedi aşırı altımdan sürekli kayıp düşmedi de bilemedim beni bu süreçte idare ediyor![]()
Kaçıncı haftada söyledıler cnm
Maşallah. Bi yakışıklı daha geliyor
Evet canım şükür Allahın izniyle eve geldik dinleniyorum gribim daha iyi sadece öksürük kaldı antibiyotik kullanıyorum kasılma önleyici Nidilat hap günde 4 tane ve kasılma önleyici endol makattan fitil kullanıyorum bir de her gün progestan kalça iğnem var doktorum 4 gün sonra yine görecek zaten kontrol içinCanım nasıl oldun çıktın mı hastaneden?
14+1Kaçıncı haftada söyledıler cnm
Ayyy öğrendin
Gözün aydınn canımm bizim de bi oğluş geliyor :) 12 Haftalıkken söyledi dr.. Emin olmak için 14+3 de bidaha gittim kesin dedi
Canım benim çok geçmiş olsun dualarım hep seninleEvet canım şükür Allahın izniyle eve geldik dinleniyorum gribim daha iyi sadece öksürük kaldı antibiyotik kullanıyorum kasılma önleyici Nidilat hap günde 4 tane ve kasılma önleyici endol makattan fitil kullanıyorum bir de her gün progestan kalça iğnem var doktorum 4 gün sonra yine görecek zaten kontrol için![]()
Allah razı olsun canımCanım benim çok geçmiş olsun dualarım hep seninle![]()