• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Oyyyy maşallah annesi 🧿🧿🧿 kuzum o bir hafta ön ya da geri olabilen birşeymiş. Bana sadece haftasıyla uyumlu dedi son kontrolde. Şu hafta demedi yani. Boyu kaç çıktı kuzum? Senin boyun kaç? Ben çok merak ediyorum acaba uzun mu olur diye. Eşim 188, ben 165 🙈
Benim 1.69 eşimin 1.70 ama unutdum ya ne kadar dedi hatda eşim şimdi sordu ne kadar dedi doktor bende tamamen unutmuşum ultrasonda acaba yazıyormu🤔

Ayyy kızlar bir şey sorcam ama bana gülmeyin 🙈 benn bulyondan oldum olası sevmem yani kayinvalideme derim o da kullanmiyordu ama bugün pilav da kullanmış bende yemek yerken ağzıma bir parçası geldi çıkaramadım da yutmak zorunda kaldım, zararı olur mu yaaa 🥺 hiç sevmiyorum ya böyle bir tuhaf oldum ne bileyim
Kıyamam ya, sırf karşındaki insan üzülmesin kırılmasın diye 🥺
Ben çıkartıyorum böyle durumlarda direkt. Ancak merak etme bir zararı olmaz.

Kızlar çıktım oğluşum çok çok şükür büyümüş🙌🏻🩵260 gram MaşAllah sadece en sonuncu defa giderken normalde bu gün 19+2 ama ultrasonda 18+6 çıktı sordum dedi adet tarixine göre normal hatda artık 1 hafta bile geriden ola bilir 2 günle hiçbir şey olmaz.Oksapar ve progestan fitil ve iğnesi devam.Suyu iyi rahim ağzı uzunluğu iyi çok şükür..boyu uzun olucak dedi😀ve bana benziyecek dedi😍sırt üstüydü gülüyordu😀Karnıma baktı iyi dedi tabi hem dedi senin boyun uzun normal yani☺️
Anasının balası deseneee 😀 yerim onuuu yaa maşallah ne güzel büyümüş rabbim hep güzel haberlerini duyursun ❤️ bak herşey de iyi çıkmış iki gün sonra yine endişelenmeye başlama 😀😀

Hey Allahım bende sevmezdim hiç ama canım istiyor :KK70: :KK70:

Ay ne bilim . Hiç kısıtlama getiremiyorum kendime. Bir şey olmaz yaaa modundayım genelde :KK70:

Bende öyle canım . Burger falan asla yemedim diyo etrafımdaki hamileler . Ya da ne bileyim salam sosis yemiyorlarmış. Ben canım istediyse hepsinden yemekle meşgulüm ya 😂
Bende çok kısıtlanıyorium ilk hamileligimde de kısıtlamamistim

Niqu Niqu canım bebişin iyi olmasına çok sevindim maşallah 🧿 ay güzelde kilo almış minnoş maşallah 🥰 dün banada uzun olacak dedi ben 1.73 eşim 1.90a falan eşimin aile hep uzun erkekler kadınlar. Ayyy maşallah artık için ferah olsun canım sağlıklı kucağımıza alalım

Merhaba bugün ne kadarlık bebeğiniz her gün hissediyor musunuz günde kaç kez nası şekilde hissediyorsunuz bende 18+4 ü bugün bir kaç gün önce bi hisseder gibi oldum ama iki 3 gündür hissetmiyorum hisseden her gün hissediyor mu acaba
19+0 son adet tarihine gore ama ultrasonda biraz ileri 😍 ben de ilk baslarda senin gibi hissediyodum 1 gun oynuyosa 2 3 gun fark edemiyodum ama her hafta biraz daha belli ediyo kendini merak etme 😍 biraz ic karinla kiloyla falanda alakalı sen hic kafanı sıkma boyle durumla 1 hafta 10 gune kesinlesir hareketler hem bazi bebekler uykucu oluyo belki seninki uyuyodur bol bol 😁🤤

Benim 1.69 eşimin 1.70 ama unutdum ya ne kadar dedi hatda eşim şimdi sordu ne kadar dedi doktor bende tamamen unutmuşum ultrasonda acaba yazıyormu🤔
Bilmiyorum ki kuzum 🙈 peki bacaklarını ayrı ölçtü mü? Biz de ayrıca ölçtü bacak boyunu da normal mi bu yaptığı acaba 😂

Kızlar çıktım oğluşum çok çok şükür büyümüş🙌🏻🩵260 gram MaşAllah sadece en sonuncu defa giderken normalde bu gün 19+2 ama ultrasonda 18+6 çıktı sordum dedi adet tarixine göre normal hatda artık 1 hafta bile geriden ola bilir 2 günle hiçbir şey olmaz.Oksapar ve progestan fitil ve iğnesi devam.Suyu iyi rahim ağzı uzunluğu iyi çok şükür..boyu uzun olucak dedi😀ve bana benziyecek dedi😍sırt üstüydü gülüyordu😀Karnıma baktı iyi dedi tabi hem dedi senin boyun uzun normal yani☺️
Maşallah canım evet 1 haftaya kadar geriden bile olabilirmiş. Bende bugun kontrole gittim. Benimde Sata göre 19 hafta ultrasonda 18+4 çıktı. 280 gr olmuş.

Niqu Niqu canım bebişin iyi olmasına çok sevindim maşallah 🧿 ay güzelde kilo almış minnoş maşallah 🥰 dün banada uzun olacak dedi ben 1.73 eşim 1.90a falan eşimin aile hep uzun erkekler kadınlar. Ayyy maşallah artık için ferah olsun canım sağlıklı kucağımıza alalım
Oyyy maşallah kuzum nasıl uzunsunuz siz 🙈

Hey Allahım bende sevmezdim hiç ama canım istiyor :KK70: :KK70:

Ay ne bilim . Hiç kısıtlama getiremiyorum kendime. Bir şey olmaz yaaa modundayım genelde :KK70:

Bende öyle canım . Burger falan asla yemedim diyo etrafımdaki hamileler . Ya da ne bileyim salam sosis yemiyorlarmış. Ben canım istediyse hepsinden yemekle meşgulüm ya 😂
valla bende tabiki sağlıklı beslenmeye cok özen gösteriyorum ama hamburger pizza döner yediğimde oluyor yani o kadar kasamam kendimi pimpirik ve evhamlı olmaktan hiiiçç hoşlanmam :D ne kadar pimpirik ve evhamlı olunursa o kadar başına bir şey geliyor insanın doktorum sen rahat olduğun için bebeğinde sürecinde çok rahat ilerliyor maşallah diyor :)

Anasının balası deseneee 😀 yerim onuuu yaa maşallah ne güzel büyümüş rabbim hep güzel haberlerini duyursun ❤️ bak herşey de iyi çıkmış iki gün sonra yine endişelenmeye başlama 😀😀
Amin canım Amin🙌🏻🙌🏻Hepimiz güzel haberlerle hep doktordan çıkak🙌🏻☺️Aynen ya kendimi doğurucam🙌🏻😀Yok birdahakına çok var şimdiden susmaya devam😀😀

Banada söylemedi doktor boyunu netten baktım ultrasonda FL yazan değeri 7 ile çarparak boy ölçüsünü anlayabilirmişiz. Benim bebiş oradaki ölçüme göre 20 cm falan

Yaaa çok güzel 😍😍 Adıyla yaşasın güzel kızçemiz 😍 bende kızım olursa Ahsen veya Ecmel çok istiyodum nasip olmadi artk 2.ye insAllaah 😂
Amin inşallah hepimizin sağlıkla yaşasınlar 🙏 Eymen ve Ecmel güzel uyar kuzum ❤️❤️ ben tek çocuk düşünüyorum açıkçası sağlıklı sıhhatli bir tane güzelce büyütelim 🩷🩷

Aynen çok şükür🙌🏻☺️ayyy siz bizdende uzunsunuz😀uzun olmama şansı yok bebişin😀😀Amin canım Amin hepimiz sağ salim kucağımıza alak🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Banada söylemedi doktor boyunu netten baktım ultrasonda FL yazan değeri 7 ile çarparak boy ölçüsünü anlayabilirmişiz. Benim bebiş oradaki ölçüme göre 20 cm falan
Fl bacak boyu işte kuzum benimkinin bacak boyu 1.74 çıkmış. Ultrasonda boyu da 14 çıkmış. 15-16 cm dedi bana 😍❤️

Maşallah canım evet 1 haftaya kadar geriden bile olabilirmiş. Bende bugun kontrole gittim. Benimde Sata göre 19 hafta ultrasonda 18+4 çıktı. 280 gr olmuş.
Ay o zaman sıkıntı yok canım doktorum diyor bundan sonra öyle çıkıcak.MaşAllah senin bebişinde gramı çok iyi☺️😍

Bilmiyorum ki kuzum 🙈 peki bacaklarını ayrı ölçtü mü? Biz de ayrıca ölçtü bacak boyunu da normal mi bu yaptığı acaba 😂
Bebekler büyüdüğü icin artık crl ölçümü yani baş popo ölçümü yapılmaz kuzum kafatasi göbek çevresi ve en uzun kemik olduğu için uyluk kemiği ölçülür ortalaması alınır uyluk kemiğinin ölçüsünü 7 ile çarpınca bebeğin boyunu veriyor 😀😀 ve ben bunları neden biliyorum agdgagdha 😀😀😀 yazarken sorguladım kendimi 😀😀

Back
X