- 5 Mayıs 2014
- 542
- 834
- 303
Oy maşaallah nasıl tatlıdır doğsalar da sevsek koklasak :)Evett belirgin oluyor ben 17+5 te gittim yüzünü gösterdi direk çok tatlıydı bıngıldak bile görüldü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy maşaallah nasıl tatlıdır doğsalar da sevsek koklasak :)Evett belirgin oluyor ben 17+5 te gittim yüzünü gösterdi direk çok tatlıydı bıngıldak bile görüldü![]()
Bana doktor 20 dedi ama ben 22 giricem ama sen her kese bakma doktorun bir bildiği var canım..çünku ben tüp bebekte kan sulandırıcı kullanıyordum o zaman bana kanama veriyordu ve hemen kestiler..Sen şimdi girsen bile yine tekrar bence 22 çağırırÇok şükür iyiyiz kuzum kanama alanı yok o yüzden rahatım dedi doktor o yüzden yatış vermiyor galiba evde bol bol yat su iç diyor bir de az önce aradı doktorum detaylı ultrasonu normalde 21. Haftada yani 7 kasımda olacaktım ama onu erkene çekeceğim perinatologla görüşmüş daha erkene en yakın zamana randevu vereceklermiş neden dedim eğer bebeklerde ve kordon plasenta da sıkıntı yoksa tüm kan sulandırıcıları bıraktıracağını söyledi kan sulandırıcıları kanamayı arttırmasından korkuyormuş 18. Ya da 19. Hafta da detaylı ultrasona giren var mı? Erkenden belli olur mu ki riskler ?
Evet kuzummCanım seninde mi kontrol bugündü
Ayy evet vaktinde sağlıkla kucağımıza alalım da sevip koklayalimm aminnnnOy maşaallah nasıl tatlıdır doğsalar da sevsek koklasak :)
Canım sen kaç haftalıksınEvet kuzumm
Kuzum çok şükürKızlar bende çıktım kontrolden. 18+3 225 gram bebek. Boyu 5 gün önde baya uzun. Tetanoz için 28.haftada olacak hastanede yaptıracağım bir doz doktorum öyle önerdi, beyaz akıntıdan asla korkma dedi normal hatta beyaz akıntı korumadır dedi. Hareket için hissetmeyebilirsin normal dedi ama Atlas baya hareketliydi. Doktorum tamamen babasına benzediği söyledi geçen kontrol bana benzetmişti şimdi tamamen babası dedi. En önemli konu: kanama alanı devam ediyor 1 cm kese altı. İlaçlara iğnelere devam. Yatmaya devam en görüsü 20 hafta sonra kanama alanının kaybolacağını düşünüyor. Şimdilik böyle kızlar 2 hafta sonra tekrar gideceğim
Evet canım yarım cm daha azalmış. Ama yatacağım 2 hafta daha 20 li haftada kaybolacaktır dedi doktor inşallahKuzum çok şükürkanama alanın da azalmış sanırım. En son 1.5 du sanki
Amin kuzum inşallahEvet canım yarım cm daha azalmış. Ama yatacağım 2 hafta daha 20 li haftada kaybolacaktır dedi doktor inşallahbir an önce kaybolur
MaşallahKızlar bende çıktım kontrolden. 18+3 225 gram bebek. Boyu 5 gün önde baya uzun. Tetanoz için 28.haftada olacak hastanede yaptıracağım bir doz doktorum öyle önerdi, beyaz akıntıdan asla korkma dedi normal hatta beyaz akıntı korumadır dedi. Hareket için hissetmeyebilirsin normal dedi ama Atlas baya hareketliydi. Doktorum tamamen babasına benzediği söyledi geçen kontrol bana benzetmişti şimdi tamamen babası dedi. En önemli konu: kanama alanı devam ediyor 1 cm kese altı. İlaçlara iğnelere devam. Yatmaya devam en görüsü 20 hafta sonra kanama alanının kaybolacağını düşünüyor. Şimdilik böyle kızlar 2 hafta sonra tekrar gideceğim
Aynen bende aldım bebek arabası ve park yatağı. Rabbım sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallahEvet canım e bebekten aldım onları aldım mecbur yılbaşından sonra iki katı![]()
Ohhh MaşAllahKızlaaar bugün bende kontrolden çıktım, ilk önce akıntıyı sordum sarımsı yeşilimsi akıntıyı, eğer kasinti yoksa normal dedi. Sonra bebişimiz 353 gram, 23 cm boyunda olmuş haftasıyla uyumlu dedi. Benim kilom ile alakalı da, yani bir kilo vermişim dedim ki yiyorum ama alamıyorum, çok güzel zaten kilolusun dedi en fazla 4 ya da 5 kilo alırsın dedi. Çok şükür her şey yolunda, tetanoz içinde yaptırabilirsin dedi. Ama ben hala kararsizim bu konuda. Detaylı içinde iki hafta sonra yaptırabilirsin, bir tanıdığı doktora yönlendirdi Cerrahpaşa da. Ayyy çok şükür Rabbime içim rahatladı yani, keşke her gün doktora gitsek hep rahat olsak![]()
Ben hala park yatak mı alsam ahşap beşik mi karar veremedim :). Arabaya da karar veremedim :)Aynen bende aldım bebek arabası ve park yatağı. Rabbım sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah![]()
Canımm bende senin adına çok sevindim, aslında kendimizi boşuna korkutuyoruz çok şükür bebeklerimiz iyi, keyifleri yerindeCanım maşallah çok sevindim iyi olmasınaçok sevindim sen kaç haftalıktın ya sorma keşke hergün gitsek
Ah canım evet içim rahat etti azıcık. Ama şu kanama alanı bir bitse daha rahat edeceğim. Bebişlermizi sağlıklı kucağımıza alalım inşallahMaşallah![]()
bebiş demekki paldır küldür hareket etmiyor
kibar kibar süzülüyor içerde annesi
![]()
Çok şükür canım sevindim senin adınaKızlar bende çıktım kontrolden. 18+3 225 gram bebek. Boyu 5 gün önde baya uzun. Tetanoz için 28.haftada olacak hastanede yaptıracağım bir doz doktorum öyle önerdi, beyaz akıntıdan asla korkma dedi normal hatta beyaz akıntı korumadır dedi. Hareket için hissetmeyebilirsin normal dedi ama Atlas baya hareketliydi. Doktorum tamamen babasına benzediği söyledi geçen kontrol bana benzetmişti şimdi tamamen babası dedi. En önemli konu: kanama alanı devam ediyor 1 cm kese altı. İlaçlara iğnelere devam. Yatmaya devam en görüsü 20 hafta sonra kanama alanının kaybolacağını düşünüyor. Şimdilik böyle kızlar 2 hafta sonra tekrar gideceğim
Amin kuzum amin . O da bitecek Allah'ın izniyle inşallah dpktorun dediği gibi bi sonraki muayenede kaybolurAh canım evet içim rahat etti azıcık. Ama şu kanama alanı bir bitse daha rahat edeceğim. Bebişlermizi sağlıklı kucağımıza alalım inşallah
Aynen canım inşallah sağlıklı sıhhatli doğarlar, kucağımıza alırızÇok şükür canım sevindim senin adınaŞimdi rahat ol çıkart aklında çıkarınca hiss ediceksin
Kanama alanı için korkma demek olar hepimiz iğne fitil kullanıyoruz.
Amin canım AminAynen canım inşallah sağlıklı sıhhatli doğarlar, kucağımıza alırız
Detaylı da daha net görülüyor ya kan akışı, plesanta durumu vs bu kanamalarından dolayı da erkene almıştır, hiç aksatma ne zaman diyorsa o zaman git kuzum, benim de riskli gebelik 2 hafta da bir görünüyorum, bana 21.hafta dedi ama duruma göre konuşuruz dedi, plesantanın durumu, kan akışı detaylı ultrasonda daha net belli olur dedi, benimde plesanta rahime yakın, ilerleyen haftalarda yukarı çıkar diyor inşallah öyle olurÇok şükür iyiyiz kuzum kanama alanı yok o yüzden rahatım dedi doktor o yüzden yatış vermiyor galiba evde bol bol yat su iç diyor bir de az önce aradı doktorum detaylı ultrasonu normalde 21. Haftada yani 7 kasımda olacaktım ama onu erkene çekeceğim perinatologla görüşmüş daha erkene en yakın zamana randevu vereceklermiş neden dedim eğer bebeklerde ve kordon plasenta da sıkıntı yoksa tüm kan sulandırıcıları bıraktıracağını söyledi kan sulandırıcıları kanamayı arttırmasından korkuyormuş 18. Ya da 19. Hafta da detaylı ultrasona giren var mı? Erkenden belli olur mu ki riskler ?
Canım, colormed ileri görüntüleme merkezi olarak geçiyor Cerrahpaşa da ama ben yine de kararsızım araştırmalara devam edeceğim.Oyy maşallah tosuncukdimi yaa insan nasıl rahatlıyor ben hala ayda bir gitmeye dayanamiyorum en fazla 3 hafta görmeden dayanabiliyorum
inşallah detaylı da çok güzel geçer
Cerrahpaşa ücretli mi bakıyor canım