• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kesinlikle eltinin dediği sözler banada söylenicek şimdiden hazırım duymaya🤣🤣hiç umrumda diğil benim😅
Kizlar gerçekten yeni doğan çok hassas kucağına alan kişi hasta olmadığını zannetse bile ona etki etmeyen virüs bebeğe etki edebiliyormus yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı yenidoğan bebeğin ateşi çıkmaya başlamış hastaneye bı gidiyor çocuğa bulaşan virüs penisiline bile direncli 12 gün en ağır antibiyotikleri aldı yazık günah kimse egosunu tatmin edicek diye çocuğumu elleyemez yani yok bebek böyle tutulur yok böyle emzirilir sanane ben yapa yapa kendim öğrenirim bı dünya video var en kotu danismandan yardım alırım ellemesinler 😡

Sen en iyisini yapmışsın
Şimdi istedıgı kdr laf yapsın, ver cevabını geç
Aynen öyle baksana sende ne kadar zorluk cekmissin kıyamam ya çok üzüldüm o ne öyle bı dünya insan doğumun bir mahremiyeti vardır bunu onların düşünüp gelmemesi lazım sanki doğum değil düğün 😡

ben hamile olduğumu örendikten sonra doktorumu aradım hayırlı olsun reglin gecsin bir hafta sonra gel dedi beta kontrolü yaptırayım mı dedim saçmalama dedi hani tüp bebeklerde dış gebelik hikayesi yaşamış olanlar gibi özel durumlarda normalde galiba kontrol altında olmaları yoksa yapmıyor bile doktorlar avrupada yasak bile regl gecmeden ilk betayı test yapmak
Sırf bu yüzden bu gebeliğimde 7.haftamda gittim

yani ne bileyim. ağlayamıyorum başka da bir açıklaması yok :D ama rahatça ağlayabilseydim o an belki benim için daha iyi olabilirdi. tepkilerim daha anlaşılır olurdu . şuan sadece her şeye sinirlenen biri gibi görünüyorum. sıfır duygu .d
Yok öyle de olmuyor. Hep ağlayınca da ciddiyeti kalmıyor. Üzüldüğünün bi kıymeti kalmıyor. Amaaan yine takmış bişeye ağlıyor geçer diye düşünüyorlar. Yine anlaşılmıyorsun. Ortası olmak lazım. 🥲

Kizlar gerçekten yeni doğan çok hassas kucağına alan kişi hasta olmadığını zannetse bile ona etki etmeyen virüs bebeğe etki edebiliyormus yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı yenidoğan bebeğin ateşi çıkmaya başlamış hastaneye bı gidiyor çocuğa bulaşan virüs penisiline bile direncli 12 gün en ağır antibiyotikleri aldı yazık günah kimse egosunu tatmin edicek diye çocuğumu elleyemez yani yok bebek böyle tutulur yok böyle emzirilir sanane ben yapa yapa kendim öğrenirim bı dünya video var en kotu danismandan yardım alırım ellemesinler 😡
Yok kesinlikle çocuk konusunda hassasım dışardan gelmek elleri yıkamadan kucağa almak düşününce bile kafam almıyor..hele küçücük bebeği öpmek..ayy nasıl edicem ben bunları valla alınsanlar bile söylicem

Bilemedim ya ben gerçi instaqramda olan her kes biliyor ben neyi gizliyorumki😀
😅 bencede herkes biliyorsa İnstgramında da sadece çok çok yakın akraba ve arkadaşların varsa gizleme yani içinden geldiği gibi paylaş mutluluğunu😍

İşte benim çözüm syling le bebeği kendimize monte ediyoruz 😂😂😂 kimseye vermiyoruz 😂😂😂

Kızlar bu bebek arabası tamam çok mantıklı ama pahalııııı 🥲🥲🥲 önerilere açığım 😂😂😂😂 A Afratafrac @Karusel

Benim kafam allak bullak, biraz zamana ihtiyacım var. İnternette iki arabanın kötü yanları ve iyi yanlarını biraz daha araştırmalıyım. Mağazada gidip bi ağırlığına, katlanmasına falan bakabilmeliyim. Pahalı bişi almak istemiyorum.

Benim kafam allak bullak, biraz zamana ihtiyacım var. İnternette iki arabanın kötü yanları ve iyi yanlarını biraz daha araştırmalıyım. Mağazada gidip bi ağırlığına, katlanmasına falan bakabilmeliyim. Pahalı bişi almak istemiyorum.
Ben de kesinlikle çok para vermek istemiyorum. Ama sağlam da olsun istiyorum. Tepe tepe kullanayım yani

Back
X