- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben baskı hissetmiyorum kuzumKızlar WC oturduğumuzda vajinada baskı hissediyor musunuz 2 gündür bu sorunu yaşıyorum yarında devam ederse hemşireme yazacağım bu durumu
Yok öyle bir şey yok bende ama vajinamda iğne gibi batmalar hala devam ediyorKızlar WC oturduğumuzda vajinada baskı hissediyor musunuz 2 gündür bu sorunu yaşıyorum yarında devam ederse hemşireme yazacağım bu durumu
Of çok cahilim ben bu konularda. Yedek başlık falan ne için yaaaBen e bebekten bundan aldım canım. Diğerleri gibi yedek başlığa gerek olmuyor.
Bak canım mesela bunda başlıklar var böyle. Onlar kullandıkça değişilmesi gerekiyor. Sürekli bi masraf yaniOf çok cahilim ben bu konularda. Yedek başlık falan ne için yaaa![]()
Kuzum bence buna bu kadar para verme . Görümcem pediatrist. İlk 3 ay için koltukaltı herhangi bi markanın ateş ölçerini kullanabilirsin, 3 aydan sonra kullanman için ise braun kulaktan ölçerlerden alalım dedi .Kızlar bu ateş olceri daha uygun fiyata gördünüz mü düşer mi diğer sitelere göre çok iyi fiyatı yükselir diye kacirmakta istemiyorum aslında alasim var hemen bugün e bebekte gördüm bin küsürdü
E diğeri peki nasıl temizleniyor kuzumBak canım mesela bunda başlıklar var böyle. Onlar kullandıkça değişilmesi gerekiyor. Sürekli bi masraf yani![]()
O sarı kapaklı kısım var ya kuzum. Burundan çekilenler oraya doluyor. Kapağı açıp musluğun altında yıkanıyorE diğeri peki nasıl temizleniyor kuzum![]()
Yaaa çok teşekkürler tamamdırO sarı kapaklı kısım var ya kuzum. Burundan çekilenler oraya doluyor. Kapağı açıp musluğun altında yıkanıyor
Ay inşallah canım ya bugün USG girdim normal görünüyor dedi haftaya ayrıntılı çekecekler yarında amiyosentez olucam dualarinizda unutmayınYaşınızdan kaynaklı da olabilir her şey. Bazen bazı şeyler sınavımız olabiliyor. Belki de hiçbir problem yok ama şuan bir sınav içindesiniz bilemeyiz. Teyzemin kızı hamileliğinde aynı şekilde yüksek riskli çıktı bütün taramaları . Ben vazgeçmek istemiyorum dedi . Şuan kızını bir görün yaniii .. maşallah canavar gibi :) umarım siz de sağlıkla güzelliklerle kavuşursunuz bebeğinize![]()
Rica ederim kuzumYaaa çok teşekkürler tamamdır![]()
Bendede var bugün sordum baktı normal dedi büyüdüğü için bu haftalarda baski normalmiş bide benimki poposunu oraya dayamışKızlar WC oturduğumuzda vajinada baskı hissediyor musunuz 2 gündür bu sorunu yaşıyorum yarında devam ederse hemşireme yazacağım bu durumu
Braun kulaktan olan modeli çok pahalı kuzum ya bide yedek başlıkta almam lazim buda 8 snde ölçüm yapıyormuş benim oğlanda varya ikisine de kullanırım diye düşündümKuzum bence buna bu kadar para verme . Görümcem pediatrist. İlk 3 ay için koltukaltı herhangi bi markanın ateş ölçerini kullanabilirsin, 3 aydan sonra kullanman için ise braun kulaktan ölçerlerden alalım dedi .
Haaa o zaman tamamdır kuzum . Fikir olsun diye yazayım dedimBraun kulaktan olan modeli çok pahalı kuzum ya bide yedek başlıkta almam lazim buda 8 snde ölçüm yapıyormuş benim oğlanda varya ikisine de kullanırım diye düşündüm
Evet ben hissediyorum hatta bazen kalkıp tekrar oturuyorumKızlar WC oturduğumuzda vajinada baskı hissediyor musunuz 2 gündür bu sorunu yaşıyorum yarında devam ederse hemşireme yazacağım bu durumu
Bunu aldım canımKızlarrr burun aspiratörü falan ne alcaz yaaa nerdesiniz![]()
Bu nasıl kullanılıyor canımBen e bebekten bundan aldım canım. Diğerleri gibi yedek başlığa gerek olmuyor.
Geçtiğimiz hafta hissettim birkaç gün canım sonra geçti.Kızlar WC oturduğumuzda vajinada baskı hissediyor musunuz 2 gündür bu sorunu yaşıyorum yarında devam ederse hemşireme yazacağım bu durumu
Bunun ucu değişmesi gerekiyor mu canımBunu aldım canım