- 20 Ocak 2015
- 1.474
- 1.585
- 333
- 35
Sol taraftaki ucu huni gibi olan kısım bebeğin burnuna tutuluyor beyaz olanlada ağızla çekiliyor canımBu nasıl kullanılıyor canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sol taraftaki ucu huni gibi olan kısım bebeğin burnuna tutuluyor beyaz olanlada ağızla çekiliyor canımBu nasıl kullanılıyor canım![]()
Bilmiyorum canımBunun ucu değişmesi gerekiyor mu canım
Bende daha Azönce öğrendim çaktırmaBilmiyorum canımmağazaya gitmiştim topladım valla hiç öyle araştırmadım.
Ben gecen haftalard yürürken ve hareket halinde hissettim 2 gün kadar canım. Devam etmedi sonraKızlar WC oturduğumuzda vajinada baskı hissediyor musunuz 2 gündür bu sorunu yaşıyorum yarında devam ederse hemşireme yazacağım bu durumu
Bi de süpürge ile çekilenler oluyormuş csnım :)Sol taraftaki ucu huni gibi olan kısım bebeğin burnuna tutuluyor beyaz olanlada ağızla çekiliyor canım![]()
Hahaha bende senden öğrendim ay işin içinden çıkamam öyle çok sorgulamadan almışım inşallah işime yararBende daha Azönce öğrendim çaktırma![]()
Evet bununda yedek uçları oluyorBunu aldım canım
Ay rahatladım ya korktum 10 gün önce rahim uzunluğum gayet normaldi çünkü randevuma da 4 gün varBendede var bugün sordum baktı normal dedi büyüdüğü için bu haftalarda baski normalmiş bide benimki poposunu oraya dayamış
Olsun canım bittikçe alırız artık. Tecrübesiz anne olmak böyle bişeyEvet bununda yedek uçları oluyor![]()
Ahshahs bişey diyim mi bende aynısını düşünmeye başladımKararsızlıktan Hiçbir şey alamadan indirimler bitecek diye ödüm kopuyor![]()
İnan kuzum sen panik yapmadığın sürece herşey doğal seyrinde ilerliyor. Yaşadıkça deneyimledikçe bilgi güncellemesi yapıyoruzKızlar benim aklıma takıldı ya bebeler doğunca biz bu kadar bilgiyi nasıl öğrenicez? Alt değişmesi gazı mama ne kadar yicek süt ısısı kaç derece olacak oda ısısı ateşi çıkarsa napıcaz ağlarsa sürekli ne anlatmaya çalışıyor gibi gibi bir sürü aklımda![]()
Bende kizlarimda bu marka kullanmıştım ama bunda da sürekli yedek uç almak gerekiyor. Şimdiki aldığım model eskiden yoktu. Bende bundan almıştım canımKızlar bunuda öneriyorlar burda kullanan anneler varmış![]()
Otribebe Nazal Burun Aspiratörü Başlangıç Seti - Fiyatı, Yorumları
Otribebe Nazal Burun Aspiratörü Başlangıç Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
En azından bikaç bişey kapalım sonra pahalı alırsak içime oturur benimAhshahs bişey diyim mi bende aynısını düşünmeye başladım![]()
Çocuğu doktora götürerken öğrenicez benceKızlar benim aklıma takıldı ya bebeler doğunca biz bu kadar bilgiyi nasıl öğrenicez? Alt değişmesi gazı mama ne kadar yicek süt ısısı kaç derece olacak oda ısısı ateşi çıkarsa napıcaz ağlarsa sürekli ne anlatmaya çalışıyor gibi gibi bir sürü aklımda![]()
Kuzum ilk çocuklar biraz karambole büyüyor agdgahs anne için denek gibi oluyor ilk çocuk bütün herşeyi üzerinde deneye deneye öğreniyorsunKızlar benim aklıma takıldı ya bebeler doğunca biz bu kadar bilgiyi nasıl öğrenicez? Alt değişmesi gazı mama ne kadar yicek süt ısısı kaç derece olacak oda ısısı ateşi çıkarsa napıcaz ağlarsa sürekli ne anlatmaya çalışıyor gibi gibi bir sürü aklımda![]()