Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay buna çok güldümsabah eşime diyorum ki katlanan küvet setleri 600 tl .. ya alalım bir leğen geçelim işte ben tutarım bebeği sen yıkarsın niye bu kadar masraf yapıyoz diyo
![]()
Bazı dönemler gelip gidiyor bikaç gün bulantı canım benim deOfff Kızlar ben başa mı döndüm noldu anlamadım midem çok kötü 2 gündür![]()
Amin kuzum AminBence de kuzum. İnşallah güzel haberlerle gel![]()
hangisini aldın canımmmm :))Kızlaaaaaar ben şok . Ne zamandır çok beğendiğim ama bir türlü fiyatı 22.000 den aşağı düşmeyen bebek arabamı 9.166 tl ye aldım![]()
Maşallah canımKızlaaar, detaylı ultrasondan çıktım, çok şükür her şey güzel ve normal. 450 gram olmuşuz ve 25 cm, 21+6. Yüzünü göstermek istemedi, çikolata yedim, yürüdüm bayağı uğraştı doktor öksürttü falan sonra elini yüzüne koydu derken biraz yakalamış olduk. Ama bana benziyor benceBakması bir saat sürdü.. Oh çok şükür rahatladım valla. Ne zamandır canım hamburger istiyordu sordum hatta iyi pişse yiyebilirsin dedi, ve ben gebe kaldığımdan beri ilk kez yicem
Darısı sizin başınıza, sizde güzel haberlerle gelin inşAllah kızlar
Gözün aydın canımKızlaaar, detaylı ultrasondan çıktım, çok şükür her şey güzel ve normal. 450 gram olmuşuz ve 25 cm, 21+6. Yüzünü göstermek istemedi, çikolata yedim, yürüdüm bayağı uğraştı doktor öksürttü falan sonra elini yüzüne koydu derken biraz yakalamış olduk. Ama bana benziyor benceBakması bir saat sürdü.. Oh çok şükür rahatladım valla. Ne zamandır canım hamburger istiyordu sordum hatta iyi pişse yiyebilirsin dedi, ve ben gebe kaldığımdan beri ilk kez yicem
Aa çok iyigüzel günlerde kullanın canım
hangi modeli o
![]()
Hangisi kuzum mm m
hangisini aldın canımmmm :))
Çok güzel canım instada asiyegökhangüler hesabında paylaşmış onlarda bundan kullanıyor çok memnunlarBu kızlarMaxi-Cosi Leona2 Çift Yönlü Uzatılabilir Sırt Desteği Tam Yatabilir Bebek Arabası Essential Black
Maşallah kuzumKızlaaar, detaylı ultrasondan çıktım, çok şükür her şey güzel ve normal. 450 gram olmuşuz ve 25 cm, 21+6. Yüzünü göstermek istemedi, çikolata yedim, yürüdüm bayağı uğraştı doktor öksürttü falan sonra elini yüzüne koydu derken biraz yakalamış olduk. Ama bana benziyor benceBakması bir saat sürdü.. Oh çok şükür rahatladım valla. Ne zamandır canım hamburger istiyordu sordum hatta iyi pişse yiyebilirsin dedi, ve ben gebe kaldığımdan beri ilk kez yicem
Üfff yaBazı dönemler gelip gidiyor bikaç gün bulantı canım benim debugün de midem çatır çatır yanıyor
![]()
Gözün aydın canım :) haftaya cumartesi de ben gideceğim Aytül hocaya. Biz de güzel haberler alırız inşallahKızlaaar, detaylı ultrasondan çıktım, çok şükür her şey güzel ve normal. 450 gram olmuşuz ve 25 cm, 21+6. Yüzünü göstermek istemedi, çikolata yedim, yürüdüm bayağı uğraştı doktor öksürttü falan sonra elini yüzüne koydu derken biraz yakalamış olduk. Ama bana benziyor benceBakması bir saat sürdü.. Oh çok şükür rahatladım valla. Ne zamandır canım hamburger istiyordu sordum hatta iyi pişse yiyebilirsin dedi, ve ben gebe kaldığımdan beri ilk kez yicem
Ayyy çok güzel kuzum güle güle kullansınBu kızlarMaxi-Cosi Leona2 Çift Yönlü Uzatılabilir Sırt Desteği Tam Yatabilir Bebek Arabası Essential Black
Yok Konak hastanesine gidiyorum normal kontrollerimeMerhaba, doğumu orda mı düşünüyorsunuz
Anladıım hakkimızda hayırlısı olsun inşallahBenim her muayenem uzun sürüyor doktorum riskli gebelik doktoru o yüzden herhalde her şeye ayrıntılı bakıyor. Normal muayenem de uzun sürüyor hep ama bundan önceki doktorum 2dk bile bakmıyordu o yüzden değiştirdim zaten![]()
Bende kıyafet işini sona bırakmak istedim korkularımdan sebep ama malum zamlar yüzünden bebek arabası beşik gibi şeyleri sene sonu alıcamBende saha hiçbir şey almadım sanırım bu indirimden de almayacağım korkularımı hala yenemedim zamanında elbet Allah nasip ederse alırız diye düşündüm
Süt iyi geliyor diyorlar mide yanmasına canım bi denesen mi acabaÜfff yamidem de çok yanıyor. Orası da ayrı
muz yedim iyi gelmedi napsam acaba