- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Neden tenteyi bu kadar gizleme ihtiyaci duymuşlar kiA Asliyokfotokopisivar @Kubraa_07 kızlar görümcemle konuştum . Güneş tentesi varmış be sap kısmının gerisinde iç kısımda bir yerden çıkıyormuşşöyleeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden tenteyi bu kadar gizleme ihtiyaci duymuşlar kiA Asliyokfotokopisivar @Kubraa_07 kızlar görümcemle konuştum . Güneş tentesi varmış be sap kısmının gerisinde iç kısımda bir yerden çıkıyormuşşöyleeee
Tamam canım, benim için de çok iyi olur.Çok benzer şeyleri yaşamışız. Bende uzun zamandır yatıyorum Birkaç haftadır haftasonları birazcık yordum kendini farkındaydım da. hemen vücut sinyal veriyor dikkat etmemiz lazım haklısın. Son düzlükteyiz inşallah şu günlerimizi de ağrısız sızısız geçirelim. Ağrımız olmasın ama olursa da haberleşelim belki benzer şeyleri yaşıyoruzdur birbirimizi motive ederiz.
İnşallah canım sabırsızlıkla o günleri bekliyorum.Tamam canım, benim için de çok iyi olur.Doğurunca bugünlerin acısını çıkaracağız inşallah
![]()
Alin ve linaKızlar isim hangisi? Ya da Lina nın yanına isim farklı önerisi olan?
Lina- alin
Lina- tuana
Lina- masal
Kuzum sen bu grubun pozitif enerjisisin ya maşallah çok güldürüyorsun beni benzetme harikaAgsgahsha hahah ibretlik tespitşoförün minibüsteki olmayan boşluğu görmesi gibi biz mi kör olduk kizz baya yok
![]()
Kuzum ben yenidoğan bir tane almıştım 50 cm miş. Ben geri yolladım. Çünkü belki uzun doğar bebişim eşim 188 cm. Şimdi 0-3, 1-3 alıyorum ben artıkKızlar bu yeni doğan ve 0-3 ay kıyafet birbirinden farklı şeyler mi? Ay hiç bilmiyorum. Farklı ise hangisinde kaçar tane almayı düşünüyorsunuz?
Kuzum onu hiç içemem. Normalde de içemem. Midem bulanıyor hemenRennie içebildiğimizi bilmeden önce ılık süt içince yanmam rahatlıyordu benim.
Kuzum bu gün benimde mide boşluğumda sızlama oldu sanırım bebiş yukarıya doğru baskı yapıyorKuzum onu hiç içemem. Normalde de içemem. Midem bulanıyor hemenne yesem midem yanıyor ya delireceğim yani
Kendi kendime sorup cevaplamişim resmenNe olabilir ki yani sonuçta, gayet güzel güzel hamburgerimi yedim ben![]()
Aynen kuzum öyleymişOlabilir kuzum. Zaten o büyüdükçe biz darlancaz![]()
Kuzum senin mesajlarını okuyunca diyorum kendime ki bendende korkak birisi varmış nigu sen kendine şükür et diyorumKendi kendime sorup cevaplamişim resmen![]()
Aaaa bence kesinlikle şükret bende obsesiflik başlangıcı var kuzum tabi gebelik öncesi Corona da başlamıştı şimdi yeniden nüksetti ama gebelikle alakali değil genelde de var mesela temizlik takıntısı vs bunlar için terapi alıyorum güzel gidiyor çünkü bebek doğduktan sonra böyle devam etmek istemiyorumKuzum senin mesajlarını okuyunca diyorum kendime ki bendende korkak birisi varmış nigu sen kendine şükür et diyorumHiçbir şey olmaz canım askırdın işte eşinde peşman olmuş söylemiş
![]()
Anladım hangi doktora pekiYok Konak hastanesine gidiyorum normal kontrollerime
Her keste var bir şeyler emin ol buna..mesela bu gebelikte rüya görüyorum sonra bütün günü o rüyayı düşünüyorum ağlıyorumAaaa bence kesinlikle şükret bende obsesiflik başlangıcı var kuzum tabi gebelik öncesi Corona da başlamıştı şimdi yeniden nüksetti ama gebelikle alakali değil genelde de var mesela temizlik takıntısı vs bunlar için terapi alıyorum güzel gidiyor çünkü bebek doğduktan sonra böyle devam etmek istemiyorumÖzellikle kayinvalidemler falan korkuyorlar sevdirmek etmem diye ama asla böyle düşünmüyorum tabiki sevecekler bakcaklar ilgilencekler tabi dışarıdan gelince ellerini yıkasınlar bana yeter
ayy vallaa saçma sapan şeyleri takıyorum bazen sonra da gülüyorum kendime biliyor musun
komik işte hapşurmuşsun gitmiş biraz sessiz hapşurmanin ne zararı olcak ki diyorum sonra sormadan da edemiyorum
![]()
Ayy teşekkür ederimm çok mutlu oldum aldığım en güzel iltifatKuzum sen bu grubun pozitif enerjisisin ya maşallah çok güldürüyorsun beni benzetme harika![]()
Firdevs hanıma gidiyorumAnladım hangi doktora peki
Canım bende soğuk bir yudum sütte buldum çareyi bir yudumu içersin bence etkilemez o kadar bir dene inşallah şifa olurKuzum onu hiç içemem. Normalde de içemem. Midem bulanıyor hemenne yesem midem yanıyor ya delireceğim yani
Kuzum güzel isimler ama biri kesin Lina olacak o içimde hep bi koyma isteği var