• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Battı balık yan gider diyip alacaklarımı aldım bu ay benim kedilerim de var o yüzden evde de değişiklikler yapmam gerekiyor halıda aldım yıkanabilir tüy toz tutmayacak şekilde yıkar yıkar kullanırım dedim kıyafette aldım biraz görümcemler verecek baya birşeyler beşik anne yani kıyafetlerin çoğunu vereceğiz dediler bundan sonra birşey almam artık doğuma yakın bezlerini alırım inşallah
Sen büyük kismini halletmissin ne güzel ben bakıyorum inşallah alacağım :) biraz da tecrybesizlikten sanırım burası çok iyi o yüzden öğreniyoruz çoğu şeyi

Kızlar bir şey sorucam size moralim bozuldu fikrinizi almak istiyorum.Gecen gün yazdım ya benim diş dolğum çıkmış diş doktoruna gitdim bana dedi yapamam kendi doktorundan yazılı olarak izin istiyorum..sonra detaylıya gitdim ben ve tamamen unutdum doktora yazdırmayı eve geldim 1 gün sonra doktora yazdım bana dedi gelmesenizde olur diş doktoru arasın beni konuşmak istiyorum..eşim gitdi diş doktoruna o da diyor yok konuşamam kesinlikle kağıt olsun diyor🤦🏻‍♀️şimdi eşim gitmişki doktorum kağıta yazsın doktor diyorki yok öyle yazamam muayine etmeliyim kendisi gelsin bende şaşırdım zaten 3 gün önce detaylıdan çıktım kendisi dedi sorun yok şükür şimdi neden bana bakmak istediki acaba sorunmu var çocukta bu neden öyle söylediki anlamadım ya..yoksa burda kurallar öylemi sonuçta yeni doktordaydım
Kuraldır kuzum neden canını sıkıyorsun ki buna ❤️

kızlar merhaba 19. haftamdayım detaylıya kaçıncı hafta girdiniz acaba detaylı için çoookk heyecanlıyım
Biz de 19+2 bugün canım haftaya randevum bunu da güzel atlatalim inşallah ben de çok heyecanlıyım

Kuraldır kuzum neden canını sıkıyorsun ki buna ❤️
Nasıl bir kuralki bir anlasam benim 3 gün önce detaylımı gördü ve dedi sorun yok şimdi beni neden muayine etmek istediki normalde kendisi hep söylerki ultrason zararlı

Kızlar bir şey sorucam size moralim bozuldu fikrinizi almak istiyorum.Gecen gün yazdım ya benim diş dolğum çıkmış diş doktoruna gitdim bana dedi yapamam kendi doktorundan yazılı olarak izin istiyorum..sonra detaylıya gitdim ben ve tamamen unutdum doktora yazdırmayı eve geldim 1 gün sonra doktora yazdım bana dedi gelmesenizde olur diş doktoru arasın beni konuşmak istiyorum..eşim gitdi diş doktoruna o da diyor yok konuşamam kesinlikle kağıt olsun diyor🤦🏻‍♀️şimdi eşim gitmişki doktorum kağıta yazsın doktor diyorki yok öyle yazamam muayine etmeliyim kendisi gelsin bende şaşırdım zaten 3 gün önce detaylıdan çıktım kendisi dedi sorun yok şükür şimdi neden bana bakmak istediki acaba sorunmu var çocukta bu neden öyle söylediki anlamadım ya..yoksa burda kurallar öylemi sonuçta yeni doktordaydım
Canım hiçbir doktor tekrar muayane etmeden o kağıdı yazmaz. Zaten kontrol günün dolmamıştır. hem bebişini tekrar görmüş olursun 😍

Nasıl bir kuralki bir anlasam benim 3 gün önce detaylımı gördü ve dedi sorun yok şimdi beni neden muayine etmek istediki normalde kendisi hep söylerki ultrason zararlı
Canım yine sorun yoktur ama mesleği gereği seni canlı gözle tekrar muayane etmek ister bu çok normal. 🥰 sonuçta yazılı kağıt isteniyor. Yani belgeli şeylerde herkes temkinli davranır. Can taşıyoruz.

Kızlar ben daha +1 kilo bile alamadım 19.haftadayız normal mi bu hani bebek ağırlaştıkça oda kilo ekler diye biliyorum bebeğim mi gelişmiyor acaba
Canım ben 21+1 im 1 kilo aldım almadım bebel 500 gram olduğu halde. O yüzden öyle düşünme. İyi besleniyorsun demek ki vücudunda yağ olarak birikmiyor

Canım hiçbir doktor tekrar muayane etmeden o kağıdı yazmaz. Zaten kontrol günün dolmamıştır. hem bebişini tekrar görmüş olursun 😍
Tekrar derken 3 gün önce gördü beni🤷🏻‍♀️Bende başladım kötü düşünmeye yok kuzum yeni çıktım detaylıdan bu kadar sık istemiyorum ultrasona girmek zaten kendiside hep böyle söylerdi bana.mecbur beklicem randevumu

Canım yine sorun yoktur ama mesleği gereği seni canlı gözle tekrar muayane etmek ister bu çok normal. 🥰 sonuçta yazılı kağıt isteniyor. Yani belgeli şeylerde herkes temkinli davranır. Can taşıyoruz.
Anladım canım o zaman sorun yokmuş demek burda öyle yeni rahatlamıştım ya🥴

Tekrar derken 3 gün önce gördü beni🤷🏻‍♀️Bende başladım kötü düşünmeye yok kuzum yeni çıktım detaylıdan bu kadar sık istemiyorum ultrasona girmek zaten kendiside hep böyle söylerdi bana.mecbur beklicem randevumu
Canım kağıt istediğin için göreyim diyor. 🥰 düşünme öyle kötü şeyler prosedürleri böyle.

womi womi kızz mevlüt elbisesi buldun mu bebişe? Hep tüllü tüllü artık yeni seyler cıkartmıyolar😂 Ben bakıyorum da bulamwdım
Ben elbise almayacağım canım hastane çekimi için bu tulumu alacağım aynısını mevlidde de giydireceğim🙈

Eklentiler

• Screenshot_20231014-133418~2.webp
    Screenshot_20231014-133418~2.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 67
bende 19... tamm 20 gün var detaylıma😂 çok heyecanlıyım bebişimi de özlrdimm ama kontrole çağırmadı detaylıya ksdar
Ben çok mu erken gidiyorum acaba beni 20 çağırdılar sen devlete gidiyordun değil mi canım sen mi istedin o zaman olsun yoksa randevu mu o zamana buldun

Back
X