2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar bir şey sorucam size moralim bozuldu fikrinizi almak istiyorum.Gecen gün yazdım ya benim diş dolğum çıkmış diş doktoruna gitdim bana dedi yapamam kendi doktorundan yazılı olarak izin istiyorum..sonra detaylıya gitdim ben ve tamamen unutdum doktora yazdırmayı eve geldim 1 gün sonra doktora yazdım bana dedi gelmesenizde olur diş doktoru arasın beni konuşmak istiyorum..eşim gitdi diş doktoruna o da diyor yok konuşamam kesinlikle kağıt olsun diyor🤦🏻‍♀️şimdi eşim gitmişki doktorum kağıta yazsın doktor diyorki yok öyle yazamam muayine etmeliyim kendisi gelsin bende şaşırdım zaten 3 gün önce detaylıdan çıktım kendisi dedi sorun yok şükür şimdi neden bana bakmak istediki acaba sorunmu var çocukta bu neden öyle söylediki anlamadım ya..yoksa burda kurallar öylemi sonuçta yeni doktordaydım
Canım sen o gün doktordan çıktığında dişinle ilgili durumu bilmiyordu sonuçta doktor. Ona göre tekrar bakıp diş tedavisi olabilir misin onu değerlendirecektir. Panik yapma bence 😊

Kızlarr 20+0 dan selamlar nasılsınızz. Biz de alışverişlere başladık.. Şampuan ve Pişik Kremi olarak hangi marka alacaksınız.. Sebamed alsam mı diye düşünüyorum.. Sudocrem aldım ama yenidoğdugunda kullanmam 2aydan sonra kullanırım onu.. Bez Molfix aldım 1 numara ve 2 numara.. Kiwi sağma makinası aldım 350 TL ye.. Elele çanta aldım çok güzel
Canım ben penaten almıştım alman marka ve ciddi anlamda etkili. Kendime almıştım 🤭 mesela bi yerim yara oldu akşamdan sürüyorum sabaha geçiyor inanılmaz bir krem yüzüme de sürüyorum gözeneklere ve siyah noktalara çok iyi geliyor normalde pişik kremi ama penatol ve çinko yüksek olduğu için iyileştirici özellikli kızımla beraber kullnaicaz inşallah 😀😍

Kızlar ben daha +1 kilo bile alamadım 19.haftadayız normal mi bu hani bebek ağırlaştıkça oda kilo ekler diye biliyorum bebeğim mi gelişmiyor acaba
Bende 19+2 yim, ve 7 kilo aldım, maşallah canım sana 🧿🧿🧿 ne güzel işte, bebeğin gelişiyordur merak etme, evhamlsnma, gelişmese doktor söylerdi
bize de kp alacak beşik ve arabayı. Normalde bizde anne alır da tek oğullarının torunu ya hevesliler bende alın o zaman dedim😂
Benimki 3.olduğu için kimse birşey almıyor 😂😂😂
Kızlar ben baştan beri ogluma uyku tulumu kullanıyorum iki yıldır, bilmiyorum bana en rahatı bu geliyor açıkçası. Bebeğim bir aylıkken miydi daha mı küçüktü hatırlamıyorum, üstündeki battaniyeyi zorlaya zorlaya yukarı kafasına kadar çekmişti bir gece.( Kundak olmasına ve kolları bağlı olmasına rağmen) Ağzı da kapalıydı, ta yukarıya çekmiş. .Aklım çıktı adeta O gece . O günden sonra biraz büyüyünceye kadar asla battaniye ortmedim.
Uyku tulumu hiç kullanmadım ben, bebeklerim yaz bebeğiydi, kışında battaniye ile geçiştirdik evde sıcaktı, lakin şimdi kış gibi olacak, senin bebeğin kışın mı doğmuştu canım

• Beğen
Reactions: The
Aynen canım öyle çok hareketli ve tekmeleri de sertleşti özellikle geceleri yatakta bazen karnımı tutup ah noluyor dediğimi biliyorum. 🧿 mesela birkaç saattir hareketi yok ve kasık ağrılarımda hiç yok 😄
Ya ben bu olayı çok merak ediyordum demek gece uyurken tekme attığında uyumak hayal olacak😰Kaçıncı haftadasınız?

Aynen canım öyle çok hareketli ve tekmeleri de sertleşti özellikle geceleri yatakta bazen karnımı tutup ah noluyor dediğimi biliyorum. 🧿 mesela birkaç saattir hareketi yok ve kasık ağrılarımda hiç yok 😄
Kaç haftalıksın canım tekmeler daha sert dedim ya merak ettim 😇

Ya ben bu olayı çok merak ediyordum demek gece uyurken tekme attığında uyumak hayal olacak😰Kaçıncı haftadasınız?
Canım 22+6 bugün aklımdan onu geçirdim. ya da benim vücudum çok hassas. Yinede herşeyine bin şükür diyim😍🧿💙

Biz de 19+2 bugün canım haftaya randevum bunu da güzel atlatalim inşallah ben de çok heyecanlıyım
inşallah inşallah çok heyecanlı anlar gerçekten.. benim normal rutin randevum cumartesi günü herhalde bana da 2-3 hafta içinde yaptırmamı söyler

18+2 ve 20+4 de girdim canım🥰 detaylı tarihin netleşti mi ne zaman🧿
yok canım bu cumartesi normal rutin kontrolüm var kaçıncı haftada yaptırdı herkes diye merak ettim bana da randevu almamı ve yönlendireceği yeri söyler o zaman detaylı haftasına girmişim artık çok heyecanlıyım 🥰🥰

Ben 22 haftalıkken girdim. Genel olarak doktorlar da 22 hafta en uygun zaman diyormuş. Benim doktorum da öyle demişti
evet bende böyle duydum o zaman biraz daha sabredeyim 22. haftayı bekleyeyim benim normal rutin kontrolüm var cumartesi günü orada muhtemelen yönlendireceği yeri de söyler aşırı heyecanlıyım 🥰🥰

Canım ben 21+1 im 1 kilo aldım almadım bebel 500 gram olduğu halde. O yüzden öyle düşünme. İyi besleniyorsun demek ki vücudunda yağ olarak birikmiyor
canım 8-9 kg aldım diyenler var burda bence kimse 3-4 ayda 8-9 kg kadar yağ alamaz 24 saat yese belki alır ödem vs de kilo yapıyor çok alanlar da çok büyük kısmını doğumla veriyor

canım 8-9 kg aldım diyenler var burda bence kimse 3-4 ayda 8-9 kg kadar yağ alamaz 24 saat yese belki alır ödem vs de kilo yapıyor çok alanlar da çok büyük kısmını doğumla veriyor
Kuzum benim gibi zayıf birisi ama 10 kilo aldım bebeğimde haftasına göre uyumlu yani fazlalığı yok yemek fazla yemiyorum sadece ilk haftalar düşükten dolayı hep yattım şimdide normalde haraketli diğilim ağrılardan dolayı..

Doğrudur tabiki hepsi yağ olarak birikiyor demedim onu, yanlış anlaşılmışım ☺️ yani kendi vücuduna değil bebeğine gidiyordur bebeğin gelişiyordur demek istemiştim. Yoksa dediğin gibi ödemi olan var illa yağ olmak zorunda değil tabiki.

İnşallah ödemdir 😂 ben 7 kilo aldım 19. Hafta dayım, bana göre de hızlı bir kilo artışı ama elimde de değil açıkcası, sağlıkla doğum yapalım da kilolar elbet verilir

Back
X