• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ayyy kızlar size bişi anlatacağım.

Eşimle sevgililik dönemimizdeydik ve bir gün geç kalcam diye hemen üstümü giydim çantamı aldım çıktım dolmuştayım. Mevsim de böyle bahar sonu yaz başı. Dolmuşta giderken bir süre sonra ben sütyen giymeden çıktığımı fark ettim 🤪 Tabi o korku, o endişe, acaba kızları kimler gördü düşüncesi, asla unutamayacağım bir anı bıraktı bana. Mecburen dolmuştan erken indim, Suwen mağazası vardı hemen daldım içeri. Acil sütyen almam lazım evden çıkarken giymeyi unutmuşum dedim. Kızların bakışlarından bana "gerizekalı" dediklerini anladım. Ve o zaman 1500TL maaş alıyordum sütyene 200TL vermiştim. Giydiğim en pahalı sütyen olmuştu. Ama aşırı rahattı. Neyse işte, özgür memelerle böyle de bir anı. 😬
Ahahahahahhahhq ben de bir gün özel derse giderken yaptım onu 😂😂😂😂😂😂 ama mevsim kıştı üstümde sweatshirt vardı göğüslerim de küçük belli bile olmuyordu 😂😂😂😂

Canım tekmelerinde elini karnına koyduğunda göbeğindeki hareketliliği hissediyorsun bazen sert bazen normal hareketleniyor. ☺️ güçlü hareketini haftaları ilerledikçe hafif hafif belli ediyor. Ama 20. Haftalarda daha normal daha acısız bir hareketlilik oluyor. Bende kasık ağrısı oldu nedense hareketliliğinden dolayıymış. Adet sancısı rahatsız edici ince böyle bel karın ağrısı gibiydi. İlaç kullandım şimdi daha iyiym şükür. Vucudum buna da alışır inşallah tekrar ilaca gerek kalmaz.🙏🏼 Acı eşiğim de düşük maalesef bu durum beni çok üzüyor
Ne ilacı kullanıyorsun düzenli olarak mı bu sancıların için?Benim de kollarım ağrıyor çok fena bir kaç gündür yarın doktoruma soracağım bana magnezyum vermedi henüz,burda öğrendiğim kadarıyla ağrı uyuşma yapıyormuş eksikliği😰Umarım hepimiz bu süreci çok kolay geçiririz🐣

Canım endişe edilecek bir durum değil magnezyum eksikliğim benimde kan değerlerimde eksiklik yoktu ama ben daha 8. Haftada uyurken kramp girmesine uyanıyordum geceleri bacak ağrısından uyuyamıyorum sürekli kramplar giriyordu doktorum direk o zaman magnezyuma başlattı kan değerimde normal aralıkta çıkmasına rağmen. 1 hafta düzenli kullandım ağrılarım çok şükür gitti 8. Haftadan beri her gün hiç aksatmadan düzenli magnezyum kullanıyorum kan değerlerimde hala normal referans değerlerinde çok şükür kramplarım yok hatta kasılmadan sonra günde 2 kez kullanmaya başladım. Bir de sen ayaktadın işe git gel durumun var ağrın daha çok olur
O zaman endişe etmim kuzum madem normal 😂 çünkü bana herkes sen de fıtık mı var demeye başladı beni korkuttu yani

23 Kasım Perşembe uygulamalarda, 24 Kasım Cuma mağazalarda. Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho, Stradivarius, Oysho, Massimo indirimleri 23 Kasım'da online'de saat 17.00 – 18.00 arasında, Zara ise 20.00'de başlayacak. Canım oysho kendi sitesinde indirim yapacak onu takip et istersen bende onu bekliyorum
dört gözle bekliyorum ❤️❤️❤️❤️

Ayyy kuzum bu da çok güzel tam erkek annesi için işte ❤️ fiyatı da iyi bence. Pijamalar bile pahalı malum
Ben normalde de kendime birşey alamam elim gitmez hep eşime almak isterim şimdi bebeğe almak istiyorum bunu alacağıma ona alırım falan diye eşim diyor benim papuç dama atıldı bile diye gerçekten çok pahalı herşey Allah yardımcımız olsun

Ben normalde de kendime birşey alamam elim gitmez hep eşime almak isterim şimdi bebeğe almak istiyorum bunu alacağıma ona alırım falan diye eşim diyor benim papuç dama atıldı bile diye gerçekten çok pahalı herşey Allah yardımcımız olsun
Ooooo benim eve kargo gelmeyen gün yoktur 😂😂😂😂 tam alışveriş delisiyim ben. Ama dediğim gibi artık kendimden kısıp bebeğime odaklandım ❤️❤️❤️

Ayyy kızlar size bişi anlatacağım.

Eşimle sevgililik dönemimizdeydik ve bir gün geç kalcam diye hemen üstümü giydim çantamı aldım çıktım dolmuştayım. Mevsim de böyle bahar sonu yaz başı. Dolmuşta giderken bir süre sonra ben sütyen giymeden çıktığımı fark ettim 🤪 Tabi o korku, o endişe, acaba kızları kimler gördü düşüncesi, asla unutamayacağım bir anı bıraktı bana. Mecburen dolmuştan erken indim, Suwen mağazası vardı hemen daldım içeri. Acil sütyen almam lazım evden çıkarken giymeyi unutmuşum dedim. Kızların bakışlarından bana "gerizekalı" dediklerini anladım. Ve o zaman 1500TL maaş alıyordum sütyene 200TL vermiştim. Giydiğim en pahalı sütyen olmuştu. Ama aşırı rahattı. Neyse işte, özgür memelerle böyle de bir anı. 😬
🤣 Ay ben de üniversitedeyken unuttum bi gün giymeyi. Ben okula gidiyordum. İlk anlamadım nolduğunu. Dolmuşta bi boşluk hissettim. Sonra dank etti. Ama ben inip bişey almadım . Okul çıkışına kadar montun önünü bile açmadan durdum. Kimse bişey anlamadı 😊😊

Ne ilacı kullanıyorsun düzenli olarak mı bu sancıların için?Benim de kollarım ağrıyor çok fena bir kaç gündür yarın doktoruma soracağım bana magnezyum vermedi henüz,burda öğrendiğim kadarıyla ağrı uyuşma yapıyormuş eksikliği😰Umarım hepimiz bu süreci çok kolay geçiririz🐣
Canım magnezuyum kullanmaya 22. Haftada başladım ben bacak kramplarım başladığı için. Sende iste eğer ağrıların varsa. İyi gelir

Kizlarrr bu organizerler efsane biseymis dolap jilet gibi olduuu 😍😍😍 puset örtüsüne de bayıldım 😍😍

Eklentiler

• IMG_20231108_113143.webp
    IMG_20231108_113143.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20231108_113116.webp
    IMG_20231108_113116.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20231108_113111.webp
    IMG_20231108_113111.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20231108_113057.webp
    IMG_20231108_113057.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20231108_113227.webp
    IMG_20231108_113227.webp
    37 KB · Görüntüleme: 81
Günümüz ağrı sızı olmadan geçsin kızlar🙌🏻Sorum anne olanlara en çok☺️şimdi ben çok erkenden sütyen giyinemedim belimden ağrı başlıyordu şiddetli gitdim sütyen gibi ama atlet aldım şimdi iç giyimi almak istiyorum sonrada giyinmek için tabi sizce emzirme atletmi ve ya sütyenmi alayım?

Yarın gidip soracağım bunu🙇🏼‍♀️Sana hangi magnezyumu verdi?
Canım doktorun senin ağrılarına göre en uygun olanı yazar☺️ gruptan bi arkadaş bana bunu önermişti. Doktora sordum kullanabilirsin demişti. Şimdilik böyle devam ediyorum

Eklentiler

• IMG_6844.webp
    IMG_6844.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 75
Back
X