• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Tweetyy senin kaç haftalık oldu ? Benim cok yoğun değildi ama hafiften baslamıstı doktorum ben demeden bana verdı hatta hem kan hem magnezyum ve direkt kesildi vucut ağrım yani korkma olması normall Bende ilaç kullanırıen cok korkuyorum ama sonucta doktor verıyor mesela grip oldum geçen asla içmedim gğn geçtikce ilaç seviyesi artıyo canımı sıkıyo bu durum 😂
Benim bugün 20+3 kuzum

Yaa aslında ilk tanıtımda ty da 259 tl satılıyordu 10 gün kadar öyle sattılar sonra 500 küsürler çıktı tekrar düşmesini bekliyorum bende 🤣

Kız helal olsun maşallah en son nasıl düzenli yerleştiricem diyorsun sen hepsini ip gibi dizmişsin bayıldım 😻 hangi ara yıkadın ütüledin katladın dizdin benim çocuk dolabı şuan benim stoklarımla dolu bebeklere ait 3-5 parça kıyafet var askılarla attım içine duruyor🤣

Kuzum tecrübem yok ama araştırıp çevremden de gördüğüm genelde doğumdan sonrada evde emzirme sütyeni çok iyi oluyormuş bir de ne olursa olsun şubat mart soğuk aylar olacak kış artık geç geliyor malum. Bence emzirme sütyeni zaten şart dışarı çıkarken doktor kontrolüne giderken ya da hastane odasında sezeyansa 2 gün kalındığında lazım elbet. Ama ayrıca emzirme sütyeni evdeyken daha konforlu gümüş kapak gibi ürünler de kullanacaksan eğer sütyen rahatsız edebilir ya da sütyen üstüne atlet giyme durumu sıkıp rahatsız edebilir yani atlette bulundurmak bence şart
Keşke o zamanlar alsaymışız yaaa pişmanım. Şimdi 2 al 1 öde oluyor da iki tane ona gerek yok lotus seviyorum ben çok rahattı önceden 😂😂

Keşke o zamanlar alsaymışız yaaa pişmanım. Şimdi 2 al 1 öde oluyor da iki tane ona gerek yok lotus seviyorum ben çok rahattı önceden 😂😂
Daha ne kadar büyürler bilmiyorum ama uzun bi süre eski sütyenlerime dönemeyeceğim sanırım onlarla çoktan vedalaştım biz artık emzirme sütyenleri paklar 🤣

Herkes detaylıya girmiş ne güzel <3 Benim de 21 artı 0 da randevum, 20 Kasımda, doktorum her kontrolde organlarına da teker teker bakıyor, 11.haftada Nipt de yaptırmıştık bir şey çıkmasını beklemiyorum dedi.

Nihayet terliklerim geldi çıktı😅hepsi buradan 264 TL sipariş etdim 39 bana küçük geldi sonra yeniden mavi bitdiği için bej rengini etdim ama gelmedi kendileri iptal etdi 50 TL kupon verdiler paramıda verdiler tabi😄bende mecbur trendyoldan sipariş etdim 306 TL çok sıcak tutuyor🥰

Eklentiler

• IMG20231108134031.webp
    IMG20231108134031.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 92
Back
X