• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Maşallah canım resmen bitmiş sizin alışveriş 🥰🧿 daha hiçbir şeye başlamamış olan ben bir de bu kadar şeyi temizle kaldır yıka kurut ütüle etiket kes Allah yardımcımız olsun
Evet canım çok şükür sayılı 4-5 şeyimiz kaldı sadece onu da diğer ay hallederiz inşallah zaten sonra da doğuma 2 ay kalıyor Allah'ın izniyle anca olur sonra ağırlaşacağım bitsin artık ve daha dediğin şeyler de var🙈

Ben artık pijamalarda kocamın dolabına geçiş yaptım pijama altları aşırı rahat oluyor 😁
Benim bazı kendi eşofmanlarım hiç dar diğil ondan şimdilik ikisini giyine biliyorum☺️ama dışarıya artık tulum almalıyım acil olarak🤭çünkü takımlarım pantolonları sıkmaya başlıyor

Evet ama her şeyini aldık nerdeyse deterjanından bineronuna battaniyesi müslini hava nemlendiricisi lohusa şeysileri, bebek bakım çantası, alt değiştirme örtüsü ve organizeri, ana kucağı, puset örtüsü, hastane çıkışı, bakım setleri, göğüs ucu şeysileri, koltuğu, halısı, şifonyeri, dolabı, puset örtüsü ve minderi, peluş oyuncakları, sifonyer üzeri raflar çiçekler, çerçeve, sayı küpleri panosu ıvır zıvırları daha neler neler
Maşallah kuzum ❤️❤️ ben zamana yaydım şahsen ❤️

Kız önden böyle yandan değil 😂😂 yandan baya belli göbüşüm. Bugün yine 8 dersim vardı başladı bacağa doğru bir ağrı
Ahh kuzum Allah yardım etsin valla ben dışarıya çıkıb gelince ağrımayan yerim olmuyor🥴Kaç gündür mobilya gidiyorum sözde almaya bir gidemedim yani..bu gün park yatak gelmiş eşimi bekliyorum gelsin kursun diye çok heyacanlıyım😍🥹

https://www.hepsiburada.com/silvern...ilverNurse+Medikal&url_src=and-product-detail.
Kızlar gümüş kapak alacak mısınız? Bunun fiyatı uygun mu sizce ?
ya bu ne için kullanılıyor bende bilmiyorum :D
Ben artık pijamalarda kocamın dolabına geçiş yaptım pijama altları aşırı rahat oluyor 😁
aaaa annemin pantalonlarını akıl ettim de burnumun dibindeki kocamın eşofman altlarını nasıl düşünemedim ben :D

ya bu ne için kullanılıyor bende bilmiyorum :KK70:

aaaa annemin pantalonlarını akıl ettim de burnumun dibindeki kocamın eşofman altlarını nasıl düşünemedim ben :KK70:
Annemi bende düşündüm de sonra dedim kadının kıyafetlerini kendi evime doldurmayayım sürekli eşimin pijaması bol onlardan giyerim 😂

Ay bende bilmiyorum bu ne için lazımki😀
Göğüs ucu yara olursa mükemmel bir şeymiş etraftan duyduğum gümüş kapak baya rahatlatıyormuş bir de göğüs ucu kremi sürüp gümüş kapak takınca çiçek diyorlar 😂

Göğüs ucu yara olursa mükemmel bir şeymiş etraftan duyduğum gümüş kapak baya rahatlatıyormuş bir de göğüs ucu kremi sürüp gümüş kapak takınca çiçek diyorlar 😂
Ondan öyle fiyatlar uçmuş😅😅Acaba bunundamı markaları var yoksa hepsi aynı işlem yapıyor

Ondan öyle fiyatlar uçmuş😅😅Acaba bunundamı markaları var yoksa hepsi aynı işlem yapıyor
Farklı markaların gümüş kapakları var e bebek Philips gibi bir de göğüs kalkanı dedikleri plastik olanlar da var kapak gibi ama gümüş kapak alacağım bende gümüş kapakların hepsi baktığımda 600 küsürlerde 😁 adı gümüş kapak olsun yeter hepsi aynı görevi görüyor bildiğin eğilip bükülüyor basit bir şey ama fiyatı maşallah

Farklı markaların gümüş kapakları var e bebek Philips gibi bir de göğüs kalkanı dedikleri plastik olanlar da var kapak gibi ama gümüş kapak alacağım bende gümüş kapakların hepsi baktığımda 600 küsürlerde 😁 adı gümüş kapak olsun yeter hepsi aynı görevi görüyor bildiğin eğilip bükülüyor basit bir şey ama fiyatı maşallah
O zaman bende bakayım belki ucuzunu bulurum😅eşim o gümüş kapağın fiyatını ve kendisini görürse resmen kriz geçirir en iyisi ona doğumdan sonra göstermek😀😀zaten bazı aldıklarımın fiyatını görünce bana diyorki bu ne için lazımki🥴🥴

Bende genelde hep 600 küsürlerde gördüm canım normal de ne kadar bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Bilemedim, gerekli mi anlamadım . Krem sürmektense bu daha iyi gibi 😊 bi de bu silver nurse markasının daha küçüğü var galiba o da 535 TL idi. Göğüslerim küçük ama büyüğü olsa daha çok yerine değer iyi olur diye düşünmüştüm 🤣🤣

Back
X