Bende genelde hep 600 küsürlerde gördüm canım normal de ne kadar bilmiyorumhttps://www.hepsiburada.com/silvern...ilverNurse+Medikal&url_src=and-product-detail.
Kızlar gümüş kapak alacak mısınız? Bunun fiyatı uygun mu sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende genelde hep 600 küsürlerde gördüm canım normal de ne kadar bilmiyorumhttps://www.hepsiburada.com/silvern...ilverNurse+Medikal&url_src=and-product-detail.
Ay bende bilmiyorum bu ne için lazımkihttps://www.hepsiburada.com/silvern...ilverNurse+Medikal&url_src=and-product-detail.
Evet canım çok şükür sayılı 4-5 şeyimiz kaldı sadece onu da diğer ay hallederiz inşallah zaten sonra da doğuma 2 ay kalıyor Allah'ın izniyle anca olur sonra ağırlaşacağım bitsin artık ve daha dediğin şeyler de varMaşallah canım resmen bitmiş sizin alışverişdaha hiçbir şeye başlamamış olan ben bir de bu kadar şeyi temizle kaldır yıka kurut ütüle etiket kes Allah yardımcımız olsun
Ben sadeci olduğum için çok seçeneğim olmuyor en sadelerini alıyorumof hepsini bir anda nasıl hallettin tebrik ederim valla. ben çok beğendiğim bir şeyi tam alacakken ''belki daha güzelini bulurum'' deyip sürekli erteliyorum![]()
Benim bazı kendi eşofmanlarım hiç dar diğil ondan şimdilik ikisini giyine biliyorumBen artık pijamalarda kocamın dolabına geçiş yaptım pijama altları aşırı rahat oluyor![]()
Maşallah kuzumEvet ama her şeyini aldık nerdeyse deterjanından bineronuna battaniyesi müslini hava nemlendiricisi lohusa şeysileri, bebek bakım çantası, alt değiştirme örtüsü ve organizeri, ana kucağı, puset örtüsü, hastane çıkışı, bakım setleri, göğüs ucu şeysileri, koltuğu, halısı, şifonyeri, dolabı, puset örtüsü ve minderi, peluş oyuncakları, sifonyer üzeri raflar çiçekler, çerçeve, sayı küpleri panosu ıvır zıvırları daha neler neler
Kız önden böyle yandan değilKuzum ben evde öyleyim sanki hiç hamile diğilim eşofmanım o kadar bolki![]()
Ahh kuzum Allah yardım etsin valla ben dışarıya çıkıb gelince ağrımayan yerim olmuyorKız önden böyle yandan değilyandan baya belli göbüşüm. Bugün yine 8 dersim vardı başladı bacağa doğru bir ağrı
ya bu ne için kullanılıyor bende bilmiyorumhttps://www.hepsiburada.com/silvern...ilverNurse+Medikal&url_src=and-product-detail.
aaaa annemin pantalonlarını akıl ettim de burnumun dibindeki kocamın eşofman altlarını nasıl düşünemedim benBen artık pijamalarda kocamın dolabına geçiş yaptım pijama altları aşırı rahat oluyor![]()
Aşağıda yüzünü gördüm
Annemi bende düşündüm de sonra dedim kadının kıyafetlerini kendi evime doldurmayayım sürekli eşimin pijaması bol onlardan giyerimya bu ne için kullanılıyor bende bilmiyorum
aaaa annemin pantalonlarını akıl ettim de burnumun dibindeki kocamın eşofman altlarını nasıl düşünemedim ben![]()
Ben Ocak sonrasına bırakmak istemedim malum zamlar o yüzden bitsin dedik bir de muhtemelen şubatta gelecek bebiş az kaldı anca dedikMaşallah kuzumben zamana yaydım şahsen
![]()
Saçların
Onların ağıda uzun oluyor ya baya rahat oluyor bende giyiyorum göbeğimi de sıcak tutuyorAnnemi bende düşündüm de sonra dedim kadının kıyafetlerini kendi evime doldurmayayım sürekli eşimin pijaması bol onlardan giyerim![]()
Göğüs ucu yara olursa mükemmel bir şeymiş etraftan duyduğum gümüş kapak baya rahatlatıyormuş bir de göğüs ucu kremi sürüp gümüş kapak takınca çiçek diyorlarAy bende bilmiyorum bu ne için lazımki![]()
Ondan öyle fiyatlar uçmuşGöğüs ucu yara olursa mükemmel bir şeymiş etraftan duyduğum gümüş kapak baya rahatlatıyormuş bir de göğüs ucu kremi sürüp gümüş kapak takınca çiçek diyorlar![]()
Farklı markaların gümüş kapakları var e bebek Philips gibi bir de göğüs kalkanı dedikleri plastik olanlar da var kapak gibi ama gümüş kapak alacağım bende gümüş kapakların hepsi baktığımda 600 küsürlerdeOndan öyle fiyatlar uçmuşAcaba bunundamı markaları var yoksa hepsi aynı işlem yapıyor
O zaman bende bakayım belki ucuzunu bulurumFarklı markaların gümüş kapakları var e bebek Philips gibi bir de göğüs kalkanı dedikleri plastik olanlar da var kapak gibi ama gümüş kapak alacağım bende gümüş kapakların hepsi baktığımda 600 küsürlerdeadı gümüş kapak olsun yeter hepsi aynı görevi görüyor bildiğin eğilip bükülüyor basit bir şey ama fiyatı maşallah
güzel arkadaşlarım çok şükür çıktık hersey yolunda doktor tansiyon ve şekere çok dikkat et dedi 32. haftadsn sonra evden bile çalışmanı istemem dediCanıım güzel haberler ver hadi![]()
Bilemedim, gerekli mi anlamadım . Krem sürmektense bu daha iyi gibiBende genelde hep 600 küsürlerde gördüm canım normal de ne kadar bilmiyorum![]()