• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Evet cnm anca girip yazabiliyorum ☺️
Sabah 9,30 daydı girdım
Bilmiş, profesyonel bi doktor çıktı karşıma 😄sürekli yabancı kelimelerle cevap verdi, yarısını anlamadım ama olsun
Mutlu ayrıldım ordan 🥰
Kızçemin herseyi tastamam Allaha şukur, detaylı bi şekılde heryerını ölçtü, biçti, saydı..

Yaş 39 oldugu için ikili twstim risk grubunda çıkmıştı, kafam rahat olsun istersen fetal yaptr dedi doğal olarak.
Tabii bn şu saatten sonra fetal düşünmüyorum,
Kimyasallarının sebebi asla pıhtılaşma değil dedi, febetik sonucumu gosterdım, sende pıhtılaşma yok dedi, farklı 2 gen var onlar heterezigot olsaydı pıhtılaşma olurdu dedi, halbukı 3 doktor bna dırek iğne başla demişti, vuruldugun iğne saba yararlı bebeğe değil dedi, acayıp kafam karıştı tabii🙄 nyse iğneye devam riske atamam

Rahım uzunlugu vs hersey normal dedi
Sat 21+6
Usg 21+1
Geç döllenme dıyemeyiz dedi
420 gr

+10 kg cok fazla bıraz dıkkat et dedi,
Gözün aydın canım.Benimde pıhtılaşmam yok ama düşükten kimyasaldan dolayı oksapar hala devam bence sende devam et

Canım birde sen kaçta hamile kaldın, kaç kilosun bende çok alıyorum. +7 ile devam ediyorum yola bakalım bana yarın ne diyecek
Bende 7 kilo aldım canım 19+3 üm
Doğumdan sonra veririz kiloları yeter ki sağlıklı olalım ikimizde 61 idim 68 im şuan

Bu arada yatak kendisi çok iyi her şeyini göndermişler ama bozuk gelmiş üzüldüm😕yine eşim haklı çıktı hep diyor sipariş etmeyek bunu kendisi dedi sipariş et çok beğenmişti ve trendyolda yeniden getirmişler fiyat aynı keşki biraz acele etmeseydim

Eklentiler

• IMG20231108191954.webp
    IMG20231108191954.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 85
Bu arada yatak kendisi çok iyi her şeyini göndermişler ama bozuk gelmiş üzüldüm😕yine eşim haklı çıktı hep diyor sipariş etmeyek bunu kendisi dedi sipariş et çok beğenmişti ve trendyolda yeniden getirmişler fiyat aynı keşki biraz acele etmeseydim
Evet ya benim ki de böyle şeyleri sitelerden almamı istemiyor. Tamamen şans yani. Şimdi bide iade ile uğraş dur. Olsun kuzum en azından iade durumu var. Sen nereden sipariş etmiştin hangi site?

Evet ya benim ki de böyle şeyleri sitelerden almamı istemiyor. Tamamen şans yani. Şimdi bide iade ile uğraş dur. Olsun kuzum en azından iade durumu var. Sen nereden sipariş etmiştin hangi site?
Elelebaby sitesi kuzum bilmiyorum şimdi değişim edeyimmi yoksa iademi edeyim yatağın kendisini çok beğendim

Evet evet kuzum toparlarsak altından kalkamayız sanırım bu işi. Hersey öyle pahalı ki Allah yardımcımız olsun. Doğum ücretlerimiz ne kadar olacak vallahi ben onu bile düşünmeye başladım Canım
Yok vallahi toplamayalım. Ben düşünmüyorum 🙈 daha var diyorum. Biraz o zamana kadar maddi açıdan toplasak ama nasıl olacak bir yandan giderle bilmiyorum 😂😂

Kızlar nebulizator geldi çalışıyor mu diye denedim hemen 😁 çok güzel ya yatayda dikeyde güzel buhar çıkarıyor ve 0 ses tıss diye bi ses çıkıyo o da çok kulağına yaklaştırırsan 😂 bakalım insallah gerek kalmaz kullanmayız ama kullanirsak bile bebeklerin rahatsız olacağını düşünmüyorum diğer sesliler çok korkutuyo minikleri 🥹
AA benim ki de bugün geldi 😂 ama üşendim denemedim henuz yarın deniycem kuzum nerelerini yikadin benim kafam karıştı izgarisi islanmasin falan biseyler yazıyor 😀 bide serum fizyolojikle mi denedin

AA benim ki de bugün geldi 😂 ama üşendim denemedim henuz yarın deniycem kuzum nerelerini yikadin benim kafam karıştı izgarisi islanmasin falan biseyler yazıyor 😀 bide serum fizyolojikle mi denedin
Yok kuzum ben öyle detaylı bakmadım içine 1 kaşık kadar içme suyu koydum önünle denedim çalışıyor mu diye 😁 incelemesini doğuma yakın yapıcam şimdi baksamda unuturum 😂 şarjı 0 geliyo 5 dk falan şarja takarsın denemeden önce

Hayır Canım bebeğe zarar vermez ne şikayetin var benimde sürekli akıntım var fitil kullandım. Doktor kokmuyorsa korkmaz normal dedi ne renk akıntın
beyaz ve bazen hafif sarımsı sümüksü. hafif tahriş hissi yaratıyor bazen de hafif ekşimsi koku :( kültürde candida mantarı olarak üreme olmuştu geçen ay canım. doktorumla görüştüm yine fitil ve probiyotik kullanıcam artık tümden gitsin yoruldum :(

Bende 7 kilo aldım canım 19+3 üm
Doğumdan sonra veririz kiloları yeter ki sağlıklı olalım ikimizde 61 idim 68 im şuan
Aynen öyle Canım çok kilolu durmuyorum bende durmamda yeterki sağlıklı olsunlar, dediği. Gibi doğumdan sonra hemen veririz ❤️

beyaz ve bazen hafif sarımsı sümüksü. hafif tahriş hissi yaratıyor bazen de hafif ekşimsi koku :KK43: kültürde candida mantarı olarak üreme olmuştu geçen ay canım. doktorumla görüştüm yine fitil ve probiyotik kullanıcam artık tümden gitsin yoruldum :KK43:
Sanırım hamilik boyunca bundan kurtulamayacağız canım bende öyleyim bazen sarı beyaz beyaz akıntı asla kurtulamıyorum. Bende 3 kutu fitil kullandım ama yok :( asla geçmiyor.

Sanırım hamilik boyunca bundan kurtulamayacağız canım bende öyleyim bazen sarı beyaz beyaz akıntı asla kurtulamıyorum. Bende 3 kutu fitil kullandım ama yok :KK43: asla geçmiyor.
Ya bende öyle asla kurtulamıyorum akıntıdan. 2 farklı fitil bir krem kullandım. Sulu beyaz hala geliyor. Özellikle hareket ettikçe daha çok fark ediyorum. Kaşıntı yanma acı olmadığı için artık umursamayacağım. Bencede bu hiç geçmeyecek gibi.

Maşallah maşallah 🧿🧿🧿
Şu iğne konusu da hiç aynı görüşte değil doktorlar, bizimde kafamızı karıştırıyorlar,benim kendi doktorum 2 gebeliğimde de kullandığını söylemişti, bu konu hakkında biz doktorlar da ayrı düşüyoruz, ama kullanılması taraftarıyım demişti, gerekli gördüğüm hastalara kullandırıyorum, olumlu etkisini de görüyoruz dedi, bizde faydasını görürüz Allahın izniyle
Bende gidene kadar senin haftanda oluyorum, bizimde güzel geçsin 🤲
Evet cnm iğne konusunda doktorlar 2ye bölünüyor, inşallah herkesin detaylı ultrasonu guzel geçer, bnım şukur guzel geçti, ikili test ara risk grubunda dedi
Yaptrsaydım zten fetal dna yı 11. Haftada yaptırırdım

Back
X