- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.424
- 248
Benim resmen kurtaricim olmuştu ilk hamileliğimdeKızlar gümüş göğüs kalkanı hakkında ne düşünüyorsunuz sizce almalı mıyız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim resmen kurtaricim olmuştu ilk hamileliğimdeKızlar gümüş göğüs kalkanı hakkında ne düşünüyorsunuz sizce almalı mıyız?
Off onun bı kekikli domateslisi çıkmış müthişşş. Canım çektiBenim canım bisküvi isterse eti formlar oluyor ya ondan alıyorum daha masum olduğunu düşünüyorum![]()
Ben bu kadar yesem çöp gibi gezerim etraftaHadi inşallah kilo aldıracaz bebişlereBakın şimdi bugün ne yedim sabah bir yumurta bir peynir bir dilim ekmek. Bunlar hep zorla. Öğlen salata. Sonra muzlu süt içtim. Akşam yemeği mercimek yemeği ve yoğurt. Şimdi de kabak çekirdeği. Bunları zorlaya zorlaya ağzıma tıkıyorum gerçekten
![]()
Bende tahıl cipsi yiyorum yoğurt çeşnili çok güzelBenim canım bisküvi isterse eti formlar oluyor ya ondan alıyorum daha masum olduğunu düşünüyorum![]()
Benim doktorum yapmıyor canım onun yerine açlık tokluk hba1c bakıyor haftaya pazartesi kan vericem inşallahKızlar iyi geceler şeker yüklemesini naptiniz
Aa gerçekten mi nasıl kullandın anlatabilir misin canım çünkü çok yorum gördüm bazıları çok memnun bazıları işe yaramadığını yazmış mesela ekstra göğüs kremi de almalı mıyız seni bulmuşken tecrübelerini öğrenmek isterimBenim resmen kurtaricim olmuştu ilk hamileliğimde![]()
Ben ayrıca ondan da almıştım canımBende tahıl cipsi yiyorum yoğurt çeşnili çok güzel![]()
Bende öyle yaptircam oğlumda da yaptirmamistimBen yaptırmadım. Önce açlık şekerime sonra tokluk şekerime baktı bir risk görmedi
Bende yaptırmam kuzum oğlumda da sadece simit ayran içip kan verdimCnm Bn yaptırmıcam buyuk ıhtımal
Yani mantıklısı o şeker yüklemesi bana çok saçma geliyor 50/ Gr yaklaşık bir çay bardağı şekeri vücuda yüklemenin mantığı yokBenim doktorum yapmıyor canım onun yerine açlık tokluk hba1c bakıyor haftaya pazartesi kan vericem inşallah
Canım ben baya araştırmıştım, gümüş kalkan kullanırken krem kullanılmıyor. Sanırım etkisini azaltıyor çünkü. Ben doğumdan bir süre önce kullanmaya başladım, günde birkaç saat takarak başlamıştım. Zaten bence rahatsızlık veren bir şey değil. Doğumdan sonra da hep takılı durdu, bebeği emzirecegim zaman normal çıkarıp emzirdim geri taktım. Meme uçlarını yumuşak nemli tutup yara olmasını önlüyor. Yani çok şükür yara olmadan atlattım o süreci. Birkaç ay kullandim sanırım. Çevremde herkes deli dehşet yaralar çektilerAa gerçekten mi nasıl kullandın anlatabilir misin canım çünkü çok yorum gördüm bazıları çok memnun bazıları işe yaramadığını yazmış mesela ekstra göğüs kremi de almalı mıyız seni bulmuşken tecrübelerini öğrenmek isterim![]()
Benimde alt sınırdaŞeker yüklemesine bana da gerek yok dedi doktorum ama benim açlık kan şekerim alt sınırda çıktı o yüzden gerek yok dedi doktorum
Bana da mantıklı gelmiyor kuzum çok şükür doktorumda bu konularda dogalcidirYani mantıklısı o şeker yüklemesi bana çok saçma geliyor 50/ Gr yaklaşık bir çay bardağı şekeri vücuda yüklemenin mantığı yok
Bazı doktorlar da bu konuda çok israrci bazen doktorlarda kendi aralarında çelişiyor lar diyorumki bunlar okurken aynı bilgileri almiyormuBana da mantıklı gelmiyor kuzum çok şükür doktorumda bu konularda dogalcidir
Evet bende anlayamiyorum birinin ak dediğine biri kara diyorBazı doktorlar da bu konuda çok israrci bazen doktorlarda kendi aralarında çelişiyor lar diyorumki bunlar okurken aynı bilgileri almiyormu![]()
Ah ah benim.her iki gebeliğim de De ne kullandimsa parçalandı kanadı 1 aylık süreç geçtikten sonra alıştı yoksa 2.5 yaşa kadar emziremezdim bana.ne krem ne kalkan fayda etti edenlere çok seviniyorum açıkçasıCanım ben baya araştırmıştım, gümüş kalkan kullanırken krem kullanılmıyor. Sanırım etkisini azaltıyor çünkü. Ben doğumdan bir süre önce kullanmaya başladım, günde birkaç saat takarak başlamıştım. Zaten bence rahatsızlık veren bir şey değil. Doğumdan sonra da hep takılı durdu, bebeği emzirecegim zaman normal çıkarıp emzirdim geri taktım. Meme uçlarını yumuşak nemli tutup yara olmasını önlüyor. Yani çok şükür yara olmadan atlattım o süreci. Birkaç ay kullandim sanırım. Çevremde herkes deli dehşet yaralar çektilerannem dahil. Yani ben çok faydalandım, inşallah herkes için böyle olur
Aaa kim yaptı 60 cm miKızlar grubumuzda bir annemiz doğum yaptı tam 60 cm bebek4.550 kg ve normal doğum
![]()
Canım kafamdaki soru işaretleri gitti ben de alacağım o zaman çok teşekkür ederim ❤Canım ben baya araştırmıştım, gümüş kalkan kullanırken krem kullanılmıyor. Sanırım etkisini azaltıyor çünkü. Ben doğumdan bir süre önce kullanmaya başladım, günde birkaç saat takarak başlamıştım. Zaten bence rahatsızlık veren bir şey değil. Doğumdan sonra da hep takılı durdu, bebeği emzirecegim zaman normal çıkarıp emzirdim geri taktım. Meme uçlarını yumuşak nemli tutup yara olmasını önlüyor. Yani çok şükür yara olmadan atlattım o süreci. Birkaç ay kullandim sanırım. Çevremde herkes deli dehşet yaralar çektilerannem dahil. Yani ben çok faydalandım, inşallah herkes için böyle olur