- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
31 buçuk cm o zaman senin bebiş şuan kuzum45 yazılmış bende korktum çarpı deyince rahatladım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
31 buçuk cm o zaman senin bebiş şuan kuzum45 yazılmış bende korktum çarpı deyince rahatladım![]()
Neeööyy maşallahKızlar grubumuzda bir annemiz doğum yaptı tam 60 cm bebek4.550 kg ve normal doğum hatta ssvd
![]()
31 çıkıyorEvet canım fl yazan sayıyı 7 ile çarp boyu veriyor bak bakalım kaç çıkıyor![]()
Aynen öyle31 buçuk cm o zaman senin bebiş şuan kuzum![]()
He vallaa kadına da doktora da helal olsunNeeööyy maşallahnormal doğum bir de. Allahıııım
![]()
En çok kadına helal olsunHe vallaa kadına da doktora da helal olsun![]()
Yani ondan çıktığını düşünürsek evetEn çok kadına helal olsun![]()
Kuzum senin bebişinde ne kadar boyu?31 buçuk cm o zaman senin bebiş şuan kuzum![]()
Bak canım
[/QUOTEBenimki iki hafta önce 22.4 cm mis 19+6 günlükken
Yok kuzum niye yanlış anlim. Canım hiçbir şey istemiyor bunları bile zorla yiyorum. Hele sabah kusmayayım diye dualar eşliğinde yiyorum öyle söylimCnm walla yanlış anlama ama bunlar bna göre dıyet yemeğisen bnim kahvaltımı, arada yedıklerımı, meyve tabagımı, bak örnek pazar günü menüm.
Bugun kahvaltıda aklına gelcek çoğu sey, soğanlı yumurta, pekmez, kaşar, salatalık, peynir, kaymak, kızartma vs.
Öğlen yemek yapamadım lahmacun ayran soyledık, 2 lahmacun, akşam üstü ceviz, kuruyemiş ve çay demledim, arasan 2 saat sonea 1 elma 2 muz 1 mandalina..
Tatlısız asla olmaz 2 dilim revani
Çokta sağlıklı şeyler degıl bazıları ama dayanamıyorum işte her gun Bi çıkolata.
2-3 güne bir cips, biskuvı..
Canım ben en son 22+1 de gittim 28 cm çıkmıştıKuzum senin bebişinde ne kadar boyu?
Yaaaa neden canım istemiyor anlamıyorum. Vallahi bilerek yapmıyorum. Normalde bile iradeli değilim ben. Hatta annem hep derdi ki sen çok kilo alırsın hamileyken. Aksi olduBen bu kadar yesem çöp gibi gezerim etrafta![]()
Kuzum iyi çıkmış boyu haftasına göre MaşAllahCanım ben en son 22+1 de gittim 28 cm çıkmıştı
Elhamdülillah kuzum benim kız önde gitmiyor ama detaylida iki üç gün geri idi yediklerime dikkat edince 22de gittiğimde haftasını yakaladı çok şükürKuzum iyi çıkmış boyu haftasına göre MaşAllah![]()
MaşallahElhamdülillah kuzum benim kız önde gitmiyor ama detaylida iki üç gün geri idi yediklerime dikkat edince 22de gittiğimde haftasını yakaladı çok şükür![]()
İnşallah kuzumMaşallahinşallah benimki de yakalar
hiç bu kadar iştahım artsın istememiştim
![]()
Hani hamileler çok yerdi iştah açılırdıİnşallah kuzumbende yiyorum ama az porsiyonlarla doyuyorum elimizden geldiğince besliycez kuzucuklari napalim
![]()
Aynısını bana geçen gün görümcem dedi sen nasıl hamilesin ben hamileligimde iki katı fazlasini yerdimHani hamileler çok yerdi iştah açılırdıniye biz öyle değiliz
tamam kilolu hamiş kaldım ama bu iştahım olmayışı keşke eskiden olsaydı
Önden etmiyorum kuzum yandan ediyorum yaAynısını bana geçen gün görümcem dedi sen nasıl hamilesin ben hamileligimde iki katı fazlasini yerdimoğlumda da boyleydim hatta doğum sonrası da böyle olmuştum doğum kilolari çabuk gitti o yönden iyi olmuştu
kız seninde neren kilolu kurban olaaam şuan bile fit duruyorsun insan hiç mi belli etmez kilosunu
![]()