- 1 Nisan 2022
- 15.236
- 17.130
- 248
Yemeğimizi öyle yiyoruz daha ne deyimKızlar merhaba,
Sıfır ekran kuralını başarabiliyor musunuz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemeğimizi öyle yiyoruz daha ne deyimKızlar merhaba,
Biz bir ay yazlikta kaldık çok güzeldi sabah 10da denize gittik akşam 6 da döndük hep Alya sezlongta uyudu yemeğini de yanıma alıyordum beachteki buzdolabında tutuyorlardı yiyeceği zaman saolsun isitiyorlardi yada kuma görmüyordum ısınıyorduKızzlarr nasılsınız, yaz nasıl geçıyor, tatıl ve otel deneyımlerınız varmıuzun yolculuklar bebeyle nasıl geçti
bızdıklar neler yaptılar
![]()
Al bendende o kdrYoutubedaki bütün çocuk şarkılarını ezberledim diyeceklerim bu kadar![]()
Benimde kesmem lazım gece beslenmesini ama evime gidince ancak, gece çok sık uyanmaya başladıGece beslenmesini kestiktten sonra düzeldi elhamdülillah, artık o kadar sık uyaniyordu ki neredeyse komple memeden kesecektim canıma tak etmişti 24 saat vermedim sonra vicdan yaptım sadece geceyi kestim Dünya varmış insanmışım meğer ben![]()
Kızlar merhaba,
Ekran vermiyorum hiç . Ama çok zorlanıyorum . Evimi bok bastı resmen . Her işim yarım yamalak . Her oyuna beni dahil ediyor. Sürekli bacağıma yapışık . Kendim ekran oldum.Kızlar merhaba,
Baharimm kesinlikle kes hatta hiç bekleme eve gelmeyi Alya meme vermeyince geceleri çığlık kıyamet ağlardı düşün ve yarım saatte bir uyanmaya başlamıştı artık yeter diye bağırıyordum...Benimde kesmem lazım gece beslenmesini ama evime gidince ancak, gece çok sık uyanmaya başladı
Vallahi çok korkuyorum ben senden taktik alırım başlayınca canımBaharimm kesinlikle kes hatta hiç bekleme eve gelmeyi Alya meme vermeyince geceleri çığlık kıyamet ağlardı düşün ve yarım saatte bir uyanmaya başlamıştı artık yeter diye bağırıyordum...
Sıfır ekran devam ediyorum canım ben,Kızlar merhaba,
Merhaba ben sadece kaka yaptığında altını alırken açıyorum mecbur yoksa durmuyor TV hiç izlemiyoruz eşim Pazar günü belgesel açarsa onun dışında çok ekranla işi yok zaten bakmıyor istemiyor altını değiştirirkende suda yüzen köpek videosu falan açıyorum inekKızlar merhaba,
Tam sıfır değil ama gündüz ben açmıyorum zaten diğer çocuklarda izlemiyor akşam eşim gelince ya maç ya da haber kanalı izliyor ona da bakmıyor çoğu zaman çizgi film hiç izlemedi, çocukları ekransız dinliyoruz bazenKızlar merhaba,
Altını değiştirirken abartılı hikaye anlatınca duruyor benimki. Daha önce okuduğumuz bi kitabı anlatıyorum . Ya da daha önce yaptığımız bişeyi, gittiğimiz bi yeri anlatıyorum coşkulu coşkulu. Can kulağıyla dinliyor . Bi de öyle dene canım.Merhaba ben sadece kaka yaptığında altını alırken açıyorum mecbur yoksa durmuyor TV hiç izlemiyoruz eşim Pazar günü belgesel açarsa onun dışında çok ekranla işi yok zaten bakmıyor istemiyor altını değiştirirkende suda yüzen köpek videosu falan açıyorum inekvideosuda seviyor öyle çizgi film tarzı birşey açmadım hiç bu güne kadar çocuk şarkısı açacaksam görüntü kapalı oluyor benimki inanılmaz yaramaz ama çok hareketli hiç durmuyor birde kendi kendine oynadığı da oluyor bir şekilde idare ediyoruz
Kakayı 2 -3 günde bir yapıyor kuzumAltını değiştirirken abartılı hikaye anlatınca duruyor benimki. Daha önce okuduğumuz bi kitabı anlatıyorum . Ya da daha önce yaptığımız bişeyi, gittiğimiz bi yeri anlatıyorum coşkulu coşkulu. Can kulağıyla dinliyor . Bi de öyle dene canım.
Nasil kestiniz geceyi anlatirmisinizGece beslenmesini kestiktten sonra düzeldi elhamdülillah, artık o kadar sık uyaniyordu ki neredeyse komple memeden kesecektim canıma tak etmişti 24 saat vermedim sonra vicdan yaptım sadece geceyi kestim Dünya varmış insanmışım meğer ben![]()
17,5 aylığızHanımlar merhaba bebeklerinizin güncel boy kilosu ne durumda? Benimki çok mu geride acaba her gören bir şeyler söylüyor üzülüyorum
Kız bebek 17 aylık 82 cm 9,4 kg
Merhaba.Bizimde az sağlık ocağına aşı için gittim boyu 83 kilosu 10 kg ordada az dediler hele aşıdan sonra hiç yemiyor ateşide kalktı benim oğlan kadar iştahsız bebek görmedim aşırı zorlanıyorumHanımlar merhaba bebeklerinizin güncel boy kilosu ne durumda? Benimki çok mu geride acaba her gören bir şeyler söylüyor üzülüyorum
Kız bebek 17 aylık 82 cm 9,4 kg
Mercanın kilosu iyi olsa bile mercanda iştahsız, sureklı aynı şey, yogurt, çorba, gce maması, meyve,Merhaba.Bizimde az sağlık ocağına aşı için gittim boyu 83 kilosu 10 kg ordada az dediler hele aşıdan sonra hiç yemiyor ateşide kalktı benim oğlan kadar iştahsız bebek görmedim aşırı zorlanıyorum
Ben razıyım arada meyve yesin yemiyor onuda istemiyor yoğurt hiç sevmiyor + kilosuda az ve aşırı haraketli oluncada yediğini veriyor şimdi aşı oldu ateşi iniyor kalkıyor mamayı bile az içiyor su niyetine ben ne yapıcam bilmiyorumMercanın kilosu iyi olsa bile mercanda iştahsız, sureklı aynı şey, yogurt, çorba, gce maması, meyve,
Köfte, tavuk, farklı sebze yemegı vs bunlar hiç yok, bnde zorlanıyorum bu ara. 2 yudum alıp bırakıyor
Bizim yeme sıkıntısı hep vardı iştahsız bebek çok zor17,5 aylığız
1 yaşından beri 12 kiloda ne ileri ne geri, buaralar yemiyor, boyunu çok merak edıyorum fakat ölçmüyorlar, ölçüm 1 yaş ve 1,5 yaşta yapılır dıyorlar, boyu uzadı belli fakat kac cm bılmıyorum, yemesi nasıl pekı bebegının?
Kızlar yeme sıkıntısı yaşayan varmı buaralar
Ben raporlu mama kullanıyorum onu uyurken içiyor biraz ama yoğurt vs ilk ek gıda dönemlerinden beri yemedi. Eskiden azıcık da olsa kilo alırdı artık yerlerinde durmadıkları için her tartı gününüz hüsranBen razıyım arada meyve yesin yemiyor onuda istemiyor yoğurt hiç sevmiyor + kilosuda az ve aşırı haraketli oluncada yediğini veriyor şimdi aşı oldu ateşi iniyor kalkıyor mamayı bile az içiyor su niyetine ben ne yapıcam bilmiyorum