2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kız seninki de daha durur niye alacak doktorun pazartesi biraz daha büyüseydi yavrucak
Canım benim suyum az yoksa sıkıntı yok durur bir anda su biterse bebek içerde strese girer dedi. Normal doğumu da kabul etmedi kordon sıkışması yaşarız bebeği tehlikeye atamam nabzı düşebilir diye.

Canım benim suyum az yoksa sıkıntı yok durur bir anda su biterse bebek içerde strese girer dedi. Normal doğumu da kabul etmedi kordon sıkışması yaşarız bebeği tehlikeye atamam nabzı düşebilir diye.
Tamam o zaman kuzum ben kaçırmışım o durumları suyu azsa normal alması saglıkla kavuşursun inşallah canım benim çok fit bir hamilesin maşallah sana da

Tamam o zaman kuzum ben kaçırmışım o durumları suyu azsa normal alması saglıkla kavuşursun inşallah canım benim çok fit bir hamilesin maşallah sana da
Amin inşallah hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alalım Ayy teşekkür ederim vallaha merakla bekliyorum doğumdan sonra kaç kilo vereceğim

Maşallah canım sen 38 i görürsün gibi geliyor bana
Ben ne zaman doğururum kızlar sizce
Eki Görüntüle 3414199
Senin göbüş baya büyümüş bence 38 i görmezsin iyi taşıyorsun kız maşallah sırtın göbüşten dolayı ağrıyor bence baya öne ve aşağıya gelmiş zorluyordur
Bir haftaya gelir gibi duruyor valla bu göbüş
Senin göbüş de küçülmüş hayırdır inşallah senin de 38 i bulacak bence doğumun

Küçüldü kız içine kaçtı çocuk belkide bu küçülme dogumamı işaret acaba

Kızlar oğlumu kaybettim kızım 1600 2 kg yı tamamlayınca alacağım
Offf bütün moralim alt üst oldu ya hastalığı vardı sanki yazıyordun tedavi vs vs diye... ne diyeceğimi de bilemedim ki kendini üzme melek oldu artık bir meleğin var öteki tarafta Allah sabir versin canım kızın için ayakta kal diren

Senin göbüş baya büyümüş bence 38 i görmezsin iyi taşıyorsun kız maşallah sırtın göbüşten dolayı ağrıyor bence baya öne ve aşağıya gelmiş zorluyordur
Evet ya beni çok zorluyor canım ben sırf bu ağrılarım için bebeği bir an önce doğurmak istiyorum sağlıklı bir şekilde

Benim göbek hepinizden değişik buyuyo sanki görmek istemiyorum 38i ama inşallah görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…