2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayy sağol kuzum allah razı olsun ne güzel fikirler verdin. Yaptıracağım kişi allahtan çok deneyimli bildiğimiz yer ben ergenliğe girdiğimde bıyığımı ilk alan kişi düşün nazım da geçer o yüzden yine söylerim senin dediklerini rahatça

sana cinsiyet tahmini soruyorduk şimdi de ne zmaan doğururuz diye soruyoruz bakalım bunlarda tutacak mı
Kelin ilacı olsa başına sürermiş derler ya öyle oldu buda ben doguracam diye diye dogurmadım gerçi
Golden den haftam erken dogurursam yine ondan erken dogurmuş olurum ama açılışı yapamadım kaçtı benim bebe

Ne demek canım benim ben hayatımda iki defa yaptırdım biri evlenmeden önceydi diğeri de doğum öncesi , farklı kişilerdi ama her ikisi de birbirinden beterdi. Onların yaptığı hataları başkalarından duydukça farkettim. Aklıma gelenleri söyleyeyim sana da nolur nolmaz dedim. Neyseki seninki tanıdık bildik güvenilir biriymiş sorun olcağını sanmıyorum

Doktordan mı korktu ki seninki alttaydı bir de benimd e kaburgamda dün kırt diye ses geldi
Kemiklerini kırmadan doğursaydın hayırlısıyla benim de ayakları aşağıda vurunca vajina dan bir şey çıkıyor sanki ödüm koptu bugün ağrım çok ve karnım taş gibi toplanıyor bir yerde
Yan durunca rahat oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…