2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar meme ucumu tam tutamiyor bebiş göğüs ucu kullandım ama zor oluyor böyle dua edin çıksın lütfen gogsum gerçekten çok yordu
Ahh kuzum benim ilk bebek tecrübesizlik oluyor bende çok zorlanmıştım.
Kahve kısmını elinle büzüp topla bebeğin ağzına önce alt kısmını sonra üst kısmını ver anlatabildim mi bilmiyorum. Hemşireye söylesen yardımcı olur aslında. Gösterir. Benimde yoktu göğüs ucum sonradan çıkıyor ama işte başta zorluyo

Enjektörün arkasıyla çekince gelmez mi sence

Kızlar meme ucumu tam tutamiyor bebiş göğüs ucu kullandım ama zor oluyor böyle dua edin çıksın lütfen gogsum gerçekten çok yordu
Daha yeni panik yapma sık sık dene.
Arkadaşımın da öyle olmuştu birkaç güne çıkmıştı zor olur muhakkak dayanmaya çalış canım

Kız bu bebek 15 günden önce dogarsa ben şok ona göre buda benden gelsin 36+0 sanki yukarı kaçtı benimki
Kızlar sizin baya aşağıda bence karnınız 1 yada 2 haftaya gelirler

Kahve yerini parmagınla sıkarak tut canım öyle ver tam kavrar inşallah bir kaç gün emerse ucu çıkar zaten

Daha yeni panik yapma sık sık dene.
Arkadaşımın da öyle olmuştu birkaç güne çıkmıştı zor olur muhakkak dayanmaya çalış canım
Teşekkürler kizlar su an ebe de meme ucuyla tutturdu, bir süre sonra çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…