Olabilir canım ilk doğum ya bide baştan müdehalesiz akışıyla olsun diye düşünmüş olabilir
sen çok şükür iki doğumu da iyi geçirmişsin canım inşallah bu seferki de gönlünce olur. Benim doğumda sıkıntılarım oldu bu anlattıklarım gibi ama tek derdim orda kuveze girmesiydi kuvezde Allah var iyi ilgilendiler. Hiç bi anneyi kapıda ağlatmamaya çalıştılar yenidoğan yoğunbakım hemşirelerinin hepsi empati dersi almış gibiydi onlarında hakkını yemeyeyim. İşte şans nerde ne denk gelirse. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Aynen canım dönüp dolaşıp devlete gidiyoruz hakikaten çoğu konuda güveniyor insan ama para hep devreye giriyor ordada. Kızımın doktoru ünv hastanesi çocuk sağlığı hastalıkları bölümünün ana bilim dalı başkanı. Özel muayenehanesine götürüyoruz muayene 4 bin oldu yeni. Doktor çok iyi evet ama birde ünv hastanesinde işimiz olursa tüm kapılar açılıyor doktorun adını duyunca. Adımı verin diyor yada beni arayın diyor direk gidip söylüyoruz hemen ilgileniyorlar. Acilde bile. Kardiyoloji doktoru da anabilim dalı başkanı. Kalp ameliyatı olacağı zamanda çok işimize yaramıştı. Allah devlet hastanelerinin yokluğunu göstermesin ama orda da doktor adı yani para dönüyor rahatlık istiyorsan