Kızlar kabus gibi bir geceydi. Bebeğim normal uykusundan dün gece 12 gibi uyandı. Yine emzir alt değiştir emzir döngüsüne girdik. Yatırdım bir türlü uykuya gecemiyor. Alnini sevdim saçını sevdim tam geciyor gibi oluyor uyanıyor. Sütüm mü yetmiyor diye düşünmeye başladım ama sonra düşündüm silikon meme ucu kullanıyorum içinde süt birikiyor onu bitirmiyor bazen bırakıyordu son kalanı vermek istediğimde ağzını kapatıyor demek ki doymuş diyordum. Ellerini yumruk şekilde yapmış, emziği var gücüyle emiyor doymadı diye kıyamadım aldım kucağıma saat 2yi geçti bir süre emiyor memede oyalaniyor sonra. En son gazını aldım bıraktım yine yatağa mutfağa gitmiştim sonra annem seslendi emzirmeye geliyosun degil mi diye. Ben gidince ağlamış hemen. Yok dedim 2 saattir neredeyse emiyor. Annem sen uyu biraz dedi aldı. Emzigiyle uyutmaya çalışıyor falan. Saat 4 bucuk oldu uyandım. Annem hala bizimkiyle ugrasiyor
altı temiz, dondurucudan süt cikartmis artık çocuk öğürmüs istememiş. Seni istiyor dedi annem yine emdi. Hep memede uyumak istiyor çekince ağlıyor ne yapcam bilmiyorum