- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Tarih bazında gidersen direkt üstüne ekliyorsun canım. 12si doğdu bizimki 3. Gün kontrolü 15iydi aslında buradaki gibi oluyor 12si 0, 13'u 1, 14u 2, 15'i 3Doğduğu günü 1 sayıyoruz dimi? Burdaki hamilelik günlüğü doğduğu güne 0 diyo meselabenim soruların saçmalığı
Canım kötü düşünme. O kağıda işaretli yerlere basıyorlar ya kanı bizimkinde de bebek ayağını çekiştirdiği için baya uğraştı taştı yuvarlak bölgeye geçmedi eşim sinirlendi ebe de strese girdi bu sefer tekrar istemesinler diye uğraşıyorum ağlıyor ama uygun yerlere gelmesi gerek filan dedi belki sizde de öyle bir durum vardırKan uygunsuz demişler bu ne demek oluyor ya gerçekten zaten topuk kanından canimdan can gidiyor sinir olmamak elde değil başına gelen böyle bir şey duyan var mı kızlar aranızdagolden-snitch Begonya2 gulumsebebek I ImaginaryLife @Mavi070707 O ozgeeeee1 @Kardelenzey ve diğer anneler stresten aklıma gelmiyor şuan kullanıcı isimleri
Canım bize de aksine özellikle erken alıyorum kanı teslim etmeden biraz beklemesi gerekiyor dağılmasın diye dedi. Mesai 9 da başlıyor bize 8:15 te gelin dedi 11-11:30 gibi kanları teslim ediyorlar normalde de sağlıkocağında kan alımı 10:30 da bitiyor. Dağıldı mı acaba katlayınca filanAnladım canım gerçekten öyle bir durum varsa yazıklar olsun hemen ne vermemişler dimi
Birde topuk kanini aldı ya panoya aştı kağıdı acaba dediğin şekilde orda mi unuttu
Canım benim kızımda prematüre ama onda böyle bi durum yoktu hala yok acıkınca bekleyebiliyor hala. Daha öncede ben sütü ısıtana kadar ortalık kıyamet olmuyordu. Ama oğlum öyle değil kıyamet kopuyor memeyi açana kadarBizim bebişte böyle bizede doktor prematüre olduğu için böyle yapıyor dedi biz bi süre daha geceleri 2 saate bir kalkmaya devam bazen iki saat bile uyumuyor
Ben de doğumdan önceki gecelerde çok güzel uyudum, hiç Sancım yoktu. Hatta sabah ona kadar uyudum diye üzüldüm bile. 18 Mayıs günü yürüyüş yaptım 1 saat, bayağı bir baskı hissetmeye başladım. Ondan sonra gelen düzensiz sancılar, şiddetlenenmeye başladı. 19 Mayıs'ta da doğduSenin direkt bebiş gelmiş canım benim de bebiş gelmiyorSabah uyandığımda hareketini de hissedemedim gece sancı da yoktu stres yaptım ağladım doğuramadım diye Sonra dürttüm biraz yürüyüş yaptım evin içinde, 4-5 hareketini saydım rahatladım
Bana taburcu olurken doktorum demir ilacı yazdı canım 3 ay daha kullanman gerek dediKızlar bebeğe d vitamini vermişti doktorumuz doğduktan sonra başladık,
Ama sağlık ocağındaki ebeler seninde demir ve d vitamini kullanmak gerek bebeğe de sütünden geçer dedi. Doktorum vermedi bana ama sizce sormalı mıyım,
Siz kullanıyor musunuz kendiniz için.
Kanı mı kaybetti acaba ebe veya yanlış yere mi koydular sebebi ne çocuk tekrar stres olacakKan uygunsuz demişler bu ne demek oluyor ya gerçekten zaten topuk kanından canimdan can gidiyor sinir olmamak elde değil başına gelen böyle bir şey duyan var mı kızlar aranızdagolden-snitch Begonya2 gulumsebebek I ImaginaryLife @Mavi070707 O ozgeeeee1 @Kardelenzey ve diğer anneler stresten aklıma gelmiyor şuan kullanıcı isimleri
Sağlık ocağında benzer durumu yaşadım aklıma ilk o ihtimal geldi canım. Gidince sor ama yine de nedenini zaten el kadarlar insanın içi giderAnladım canım gerçekten öyle bir durum varsa yazıklar olsun hemen ne vermemişler dimi
Birde topuk kanini aldı ya panoya aştı kağıdı acaba dediğin şekilde orda mi unuttu
Kanı düzgün alamadılar ya da geç gönderdiler ondandır canım sıkma sen canını. Benim kızdan toplam 6 tüp kan aldılar ağlata ağlata, topuk kanı çok basit kaldı yanında. Haftaya yine tahlil vericezKan uygunsuz demişler.. Ne diyim ki istenen değeri gorememisler çok canım sıkıldı
Erkek çocuk farkı işteCanım benim kızımda prematüre ama onda böyle bi durum yoktu hala yok acıkınca bekleyebiliyor hala. Daha öncede ben sütü ısıtana kadar ortalık kıyamet olmuyordu. Ama oğlum öyle değil kıyamet kopuyor memeyi açana kadar
Nasıl çıkardıysam bi türlü buraya gelip yazamıyorumBenimki 3. gün ve 7. gün çağırdı canım sonra 15. günde gidicez. Bazıları da 5. Gün 10. Gün olarak çağırıyor.
Kız doğumunu anlatsana nasıl çıkardın 3800 lük bebeği maşallah sana
Benim çarşamba gitmem gerek o zaman ama yarın gidicem bananeBen çarşamba doğurdum cumartesi 3.gün olarak gittim işte
Bana da demir yazdı doktor ama ben kullanmıyorum. 15.gün kontrolünde benden de kan aldılar sağlıkocağında demirde sıkıntım yokmuş normal değerlerdeBana taburcu olurken doktorum demir ilacı yazdı canım 3 ay daha kullanman gerek dedi
Yetersiz geldiği durumda sanırım tekrar alıyolarKan uygunsuz demişler bu ne demek oluyor ya gerçekten zaten topuk kanından canimdan can gidiyor sinir olmamak elde değil başına gelen böyle bir şey duyan var mı kızlar aranızdagolden-snitch Begonya2 gulumsebebek I ImaginaryLife @Mavi070707 O ozgeeeee1 @Kardelenzey ve diğer anneler stresten aklıma gelmiyor şuan kullanıcı isimleri
biz kız sabırsız ve aç o zamanCanım benim kızımda prematüre ama onda böyle bi durum yoktu hala yok acıkınca bekleyebiliyor hala. Daha öncede ben sütü ısıtana kadar ortalık kıyamet olmuyordu. Ama oğlum öyle değil kıyamet kopuyor memeyi açana kadar
Iyyyy hastaneden aradılar yarın sabah 05.30- 06.00 gibi burada olun diye. İş ciddiye binince hazır değilim diye ağlayasım var. O değil sabahın körü yani.
Benimki lohusalığı beklemedi kanamam bitti yarı kırk oldu açılışı yaptım benKızlaarrr size bir şey soracağım daha önce sezeryan olanlar kaç gün sonra cinsel ilişki yaşadı bizim kırkımız çıkacak resmen eşimde bizle sayıyor bu süreç nasıl olacak acı hissederim ya da dikişlerimde sorun olur diye ben hiç oralı olmuyorum eşim sürekli ne zaman lohusalık bitiyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?