2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Doğduğu günü 1 sayıyoruz dimi? Burdaki hamilelik günlüğü doğduğu güne 0 diyo mesela benim soruların saçmalığı
Tarih bazında gidersen direkt üstüne ekliyorsun canım. 12si doğdu bizimki 3. Gün kontrolü 15iydi aslında buradaki gibi oluyor 12si 0, 13'u 1, 14u 2, 15'i 3 aynı şekilde ebe de 5. Gün kontrolü için 17sinde çağırmıştı. Sen direkt doğduğu tarihe 3 ekle 5 ekle şeklinde yap:)

Canım kötü düşünme. O kağıda işaretli yerlere basıyorlar ya kanı bizimkinde de bebek ayağını çekiştirdiği için baya uğraştı taştı yuvarlak bölgeye geçmedi eşim sinirlendi ebe de strese girdi bu sefer tekrar istemesinler diye uğraşıyorum ağlıyor ama uygun yerlere gelmesi gerek filan dedi belki sizde de öyle bir durum vardır

Anladım canım gerçekten öyle bir durum varsa yazıklar olsun hemen ne vermemişler dimi
Birde topuk kanini aldı ya panoya aştı kağıdı acaba dediğin şekilde orda mi unuttu
Canım bize de aksine özellikle erken alıyorum kanı teslim etmeden biraz beklemesi gerekiyor dağılmasın diye dedi. Mesai 9 da başlıyor bize 8:15 te gelin dedi 11-11:30 gibi kanları teslim ediyorlar normalde de sağlıkocağında kan alımı 10:30 da bitiyor. Dağıldı mı acaba katlayınca filan

Bizim bebişte böyle bizede doktor prematüre olduğu için böyle yapıyor dedi biz bi süre daha geceleri 2 saate bir kalkmaya devam bazen iki saat bile uyumuyor
Canım benim kızımda prematüre ama onda böyle bi durum yoktu hala yok acıkınca bekleyebiliyor hala. Daha öncede ben sütü ısıtana kadar ortalık kıyamet olmuyordu. Ama oğlum öyle değil kıyamet kopuyor memeyi açana kadar

Ben de doğumdan önceki gecelerde çok güzel uyudum, hiç Sancım yoktu. Hatta sabah ona kadar uyudum diye üzüldüm bile. 18 Mayıs günü yürüyüş yaptım 1 saat, bayağı bir baskı hissetmeye başladım. Ondan sonra gelen düzensiz sancılar, şiddetlenenmeye başladı. 19 Mayıs'ta da doğdu

Bana taburcu olurken doktorum demir ilacı yazdı canım 3 ay daha kullanman gerek dedi

Anladım canım gerçekten öyle bir durum varsa yazıklar olsun hemen ne vermemişler dimi
Birde topuk kanini aldı ya panoya aştı kağıdı acaba dediğin şekilde orda mi unuttu
Sağlık ocağında benzer durumu yaşadım aklıma ilk o ihtimal geldi canım. Gidince sor ama yine de nedenini zaten el kadarlar insanın içi gider

Kan uygunsuz demişler.. Ne diyim ki istenen değeri gorememisler çok canım sıkıldı
Kanı düzgün alamadılar ya da geç gönderdiler ondandır canım sıkma sen canını. Benim kızdan toplam 6 tüp kan aldılar ağlata ağlata, topuk kanı çok basit kaldı yanında. Haftaya yine tahlil vericez sağlık için katlanıyoruz napalım sonuçlar güzel çıksın da
Erkek çocuk farkı işte

Nasıl çıkardıysam bi türlü buraya gelip yazamıyorum
Sabah zaten tüm süreci yazmıştım size hastaneye gittiğimde 4 cm açılma vardı ama kafa yukardaydı suni sancı verdiler bi süre sonra kontrole geldiklerinde 6-7 cm olmuştu ama ben çok yorgun düşmüştüm suniyi durdurdular ama sancı gelmeye devam etti kendi sancım yeterli oldu 8’de hastaneye girdik 12’de kucağımdaydı minnoşum

Kızlaarrr size bir şey soracağım daha önce sezeryan olanlar kaç gün sonra cinsel ilişki yaşadı bizim kırkımız çıkacak resmen eşimde bizle sayıyor bu süreç nasıl olacak acı hissederim ya da dikişlerimde sorun olur diye ben hiç oralı olmuyorum eşim sürekli ne zaman lohusalık bitiyor diyor

Benimki lohusalığı beklemedi kanamam bitti yarı kırk oldu açılışı yaptım ben

Kızlar emzirdikten sonra şırıngayla mama veriyorum bazen. Mamayı ağzında bekletiyor öyle olunca istemiyor demek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…