2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Deniyim bakalım bı canım

Hıc bılmıyorum ki inşallah bu damlalar ıse yarar yoksa işimiz var

Sanirim normal olani o. Bende dr brown aldim. 60 lik mamayi icmesi 20 30 dk suruyor. Baska vardi onun akisi hizli idi zorlaniyordu bogulur gibi oksuruyordu.
Benim bebegim hic cekemiyor iste. Emzik gibi agzinda emiyor gorunuyor kac dakika bekletsem de bakiyorum kac cc sut sagdiysam oylece duruyor biberonda

Ay keske kadın olsa erkek bıde esımın ıs arkadası hem lojmanda hem ıs yerınde soyluyormus bugunde esı geldı durmadığını gordu bak aglıyormus dedim

kızlar bu bıogaıa ıse yarar demi ya bazı kotu yorumlar okudum

Ay keske kadın olsa erkek bıde esımın ıs arkadası hem lojmanda hem ıs yerınde soyluyormus bugunde esı geldı durmadığını gordu bak aglıyormus dedim
Ay bu erkekler ne cık ağızlı ya kadınlardan fazla dedikodu çene yapıyolar. Hele bi erkek olarak sanane dimi bebeğin ne kadar ağladığından

Canim oyle ise zaten gerek yok.anne sutu en guzeli.benim bebegimin maalesef kilo alimi idi ilk ay.aç kalmiş. takviyeye mecbur kaldik...bi suredir takviye yapip bir yandan sutumu artrtirmaya calisiyorum.
İlk ay kaç kilo almıştı ? Benimki 23. Gün kontrolnde hastane cıkıs kılosunun 30 gram altında cıktı. 2 gun yogun beslenme verdı doktor emme ve sagım seklınde. Sagım çıkmazsa mama olacak sekılde. Ama alır mı 2 günds kılo bilmiyorum. Moralim bozuk. Silikon uc kullanıryorum onu bırakmaya çalışıorum bi alıyo onsuz bi almıyo düzen kalmadı hıc

Kızlar bestlak damlayı nerden alıyorsunuz eczaneden mi ?

Bi gün cuk cuk yutkunuyo diğer gün yok
Bnde öyle olduğu günler mama veriyorum
Bende akıllandım dün. Öyle yapcam artık
Gerizekalılar ya bu bıogaıa ıse yarar mı canım
Benim kızda çok işe yaramamıştı oğlanda kullanmadım canım. Ama grupta kullanan çok. Başka bişey vermedi mi o daha çok bağırsak düzenleyici

Bende akıllandım dün. Öyle yapcam artık

Benim kızda çok işe yaramamıştı oğlanda kullanmadım canım. Ama grupta kullanan çok. Başka bişey vermedi mi o daha çok bağırsak düzenleyici
Yok canım vermedi işe yarar dedi birde benım kız sürekli kaka yapıyordu ona göre mi verdi bilmiyorum ki yaramazsa tekrar gıderım artık bu bır hafta ne oluruz bılmıyorumda

Ay hala halledemedik araç bozuldu gidemiyo eşim kaldı öyle elimde inşallah değiştirirler ya da iade alırlar keşke en başından alsaymışım ihtiyacım olmaz sandım

Canım ben setini almıştım yenidoğan dediğin gibi çok zor emiyordu 2+ vardı o 3 delikli onu kullanmaya başladım o daha kolay emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…