- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Deniyim bakalım bı canımHay dili kopasıca kadın sinir oldum. Ona ne senin çocuğunun sesinden ya ağzına terlik sokasım geldi. Bol bol oku sen onu yanında dua aç dinlettir. Şu damlalar da inşallah işe yarar normale döner çocuk
Aaa aynen takviye sütlerinden ver bak dün aklıma gelmedi o benim. Benim buzlukta da var 3-5 paket süt bidaha aynı durum olursa ondan çıkarıp vereyim. Bi dene bakalım emzirip üstüne çıkardığın sütten teklif et içecek mi yada kaç cc içecek
Çocuk uyanıkken süt yok çocuk uyuyoken göğüsler sızlamaya başlıyor dimisağma makinesini naptın olduysa sağ bari en azından süt varken hazır sonra önce emzirir üstüne sağdığını verirsin
Hıc bılmıyorum ki inşallah bu damlalar ıse yarar yoksa işimiz varBen de cikarinca birakiyorum ama bazen hic cikarmadigi da oluyordu biraz daha ugrasayim o zaman. Ya bir de benim bebegim memede uyuyor ya gazini cikarmaya calisirken de uyuyor oldugu icin biraz sert vurunca irkiliyor ve uyuyunca cikarmasi daha zor gibime geliyor. Biz de nbl kullandik sonra maflora gectik bir de metsil yazdi en son doktor. Suan kendisi cikarabildigi halde hala cok fazla gaz sancisi cekiyor surekli ikinip kipkirmizi olup agliyor
Benim bebegim hic cekemiyor iste. Emzik gibi agzinda emiyor gorunuyor kac dakika bekletsem de bakiyorum kac cc sut sagdiysam oylece duruyor biberondaSanirim normal olani o. Bende dr brown aldim. 60 lik mamayi icmesi 20 30 dk suruyor. Baska vardi onun akisi hizli idi zorlaniyordu bogulur gibi oksuruyordu.
Ay keske kadın olsa erkek bıde esımın ıs arkadası hem lojmanda hem ıs yerınde soyluyormus bugunde esı geldı durmadığını gordu bak aglıyormus dedimHay dili kopasıca kadın sinir oldum. Ona ne senin çocuğunun sesinden ya ağzına terlik sokasım geldi. Bol bol oku sen onu yanında dua aç dinlettir. Şu damlalar da inşallah işe yarar normale döner çocuk
Aaa aynen takviye sütlerinden ver bak dün aklıma gelmedi o benim. Benim buzlukta da var 3-5 paket süt bidaha aynı durum olursa ondan çıkarıp vereyim. Bi dene bakalım emzirip üstüne çıkardığın sütten teklif et içecek mi yada kaç cc içecek
Çocuk uyanıkken süt yok çocuk uyuyoken göğüsler sızlamaya başlıyor dimisağma makinesini naptın olduysa sağ bari en azından süt varken hazır sonra önce emzirir üstüne sağdığını verirsin
Valla bende yapmadı öyle aşırı bebeği tıkıcak kadar açmadım bi tık genişlettim sütte zaten dolu olduğunda aynı geliyorMeme reddi yapmaz degil mi?
Ay evet ya sen hiç yanında yatırdın mı gece? Ben bu gece denicem çok zorlarsa. Reflü yatağı var ya onla koyarım ortamıza.
Dün tam bu sebepten tüm gün bebeğim aç kalmış. Bugün mamaya ihtiyacı olmadı1 gün sütüm güzelse 2 gün az niye böyle oluyor
Ay bu erkekler ne cık ağızlı ya kadınlardan fazla dedikodu çene yapıyolar. Hele bi erkek olarak sanane dimi bebeğin ne kadar ağladığındanAy keske kadın olsa erkek bıde esımın ıs arkadası hem lojmanda hem ıs yerınde soyluyormus bugunde esı geldı durmadığını gordu bak aglıyormus dedim
Bi gün cuk cuk yutkunuyo diğer gün yokDün tam bu sebepten tüm gün bebeğim aç kalmış. Bugün mamaya ihtiyacı olmadı
Gerizekalılar ya bu bıogaıa ıse yarar mı canımAy bu erkekler ne cık ağızlı ya kadınlardan fazla dedikodu çene yapıyolar. Hele bi erkek olarak sanane dimi bebeğin ne kadar ağladığından
İlk ay kaç kilo almıştı ? Benimki 23. Gün kontrolnde hastane cıkıs kılosunun 30 gram altında cıktı. 2 gun yogun beslenme verdı doktor emme ve sagım seklınde. Sagım çıkmazsa mama olacak sekılde. Ama alır mı 2 günds kılo bilmiyorum. Moralim bozuk. Silikon uc kullanıryorum onu bırakmaya çalışıorum bi alıyo onsuz bi almıyo düzen kalmadı hıcCanim oyle ise zaten gerek yok.anne sutu en guzeli.benim bebegimin maalesef kilo alimi idi ilk ay.aç kalmiş.takviyeye mecbur kaldik...bi suredir takviye yapip bir yandan sutumu artrtirmaya calisiyorum.
Bende akıllandım dün. Öyle yapcam artıkBi gün cuk cuk yutkunuyo diğer gün yok
Bnde öyle olduğu günler mama veriyorum
Benim kızda çok işe yaramamıştı oğlanda kullanmadım canım. Ama grupta kullanan çok. Başka bişey vermedi mi o daha çok bağırsak düzenleyiciGerizekalılar ya bu bıogaıa ıse yarar mı canım
Eczanede var e bebekte var babymall da varKızlar bestlak damlayı nerden alıyorsunuz eczaneden mi ?
Yok canım vermedi işe yarar dedi birde benım kız sürekli kaka yapıyordu ona göre mi verdi bilmiyorum ki yaramazsa tekrar gıderım artık bu bır hafta ne oluruz bılmıyorumdaBende akıllandım dün. Öyle yapcam artık
Benim kızda çok işe yaramamıştı oğlanda kullanmadım canım. Ama grupta kullanan çok. Başka bişey vermedi mi o daha çok bağırsak düzenleyici
Ay hala halledemedik araç bozuldu gidemiyo eşim kaldı öyle elimde inşallah değiştirirler ya da iade alırlar keşke en başından alsaymışım ihtiyacım olmaz sandımHay dili kopasıca kadın sinir oldum. Ona ne senin çocuğunun sesinden ya ağzına terlik sokasım geldi. Bol bol oku sen onu yanında dua aç dinlettir. Şu damlalar da inşallah işe yarar normale döner çocuk
Canım ben setini almıştım yenidoğan dediğin gibi çok zor emiyordu 2+ vardı o 3 delikli onu kullanmaya başladım o daha kolay emiyorKizlar aventin yenidoğan icin olan plastik biberonunu aldim bazen sutumu sagip veririm diye ama kac seferdir veriyorum bebegim cekemiyor baya da ugrastim cekemedi. Sizinkiler nasil cekebiliyor ben kendi agzimla denedim zor geliyor sonucta anne memesine yakin ama bebegimin de artik cenesi guclenmistir neden cekemiyor olabilirki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?