• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Valla bende yapmadı öyle aşırı bebeği tıkıcak kadar açmadım bi tık genişlettim sütte zaten dolu olduğunda aynı geliyor

Ay evet ya sen hiç yanında yatırdın mı gece? Ben bu gece denicem çok zorlarsa. Reflü yatağı var ya onla koyarım ortamıza.
Yok canım sadece bugün gün içinde yatağa koydum reflü yatağını uyandı yine. Bugün yine eşimin gelmesine yakın uyudu. İnadına yapıyor gibi ben akşama yemek yetiştiremiyorum eşimin gelmesine yakın uyuyor beni yalancı çıkartıyor 😂

Kizlar aventin yenidoğan icin olan plastik biberonunu aldim bazen sutumu sagip veririm diye ama kac seferdir veriyorum bebegim cekemiyor baya da ugrastim cekemedi. Sizinkiler nasil cekebiliyor ben kendi agzimla denedim zor geliyor sonucta anne memesine yakin ama bebegimin de artik cenesi guclenmistir neden cekemiyor olabilirki?
Benimkide ilk mama vermiştim onu içmişti ama baya uzun sürmüştü bitirmesi sonra kendi sağdığım sütü verince gayet güçlüde çekmesine rağmen asla içemedi sanırım süt daha koyu kıvamlı daha yağlı mamaya göre eczaneden aventin başka bi biberon ucunu aldım gene üstünde 2 yazıyo ama bunda içebiliyo damla seviyeleri varmış yenidoğandada benim ilk aldığım en zor akanmış ondan çekememiş sütü. Mamada sıcaklık kontrolü bile yapamıyodum ilk uçla akmıyodu asla sizde ucunu değiştirebilirsiniz daha akışı fazla olanı alabilirsiniz

Merhaba ben temmuz annelerinden geliyorum belki burda bu durumu yaşayan vardır diye yazmak istedim.10 gün önce gittiğimde bebekte herşey normaldi gelişimi kan tahlili,tansiyon,idrar tahlili v.b cuma günü gittiğimde arada 10 gün var bebek sadece 4 gün gelirmiş yani 30+5 olmam gerekiyorken 29+6 olmuşum doktor 10 gün sonra gel dedi.Bebekte gelişim geriliği olabilir dedi.O günden beri çok sıkıntıdayım bu durumu yaşayan yada duyan varmı?
Benim bebe de 1 hafta bazen 10 gün geriden geliyordu. Ama benim doktorum sorun etmedi asla..çoğu bebek günü gününde olmaz. Önemli olan her hafta kilo alıyor mu ona bakarım demişti doktorum.

Yaa ben de lohusa şerbeti var diye icmiyordum içeyim bari bugün çıkarttım ama içmeye vaktim olmadı sayesinde. Ya ben dün gece 11de emzirdim 11 buçukta uyudu 4te ben ses yaptım da kalktı bıraksam uyuyacak doymasa uyurmuydu ki diyorum. Çocuğun derdini bir türlü anlayamadim🥺
Canımm kucağında uyumak istiyor bence kokunla
ben mesela uyutayım yatağına koyayım yarım saat sonra uyanıyor
Ama beraber uyuduğumuzda 2 saati geçiyor

Kızlar anneme gitmiştim dün bu hafta orada kalacaktım kız kardeşim biraz hasta gibi oldu diye eve geri döndüm bebeğe bişey olmasın diye😞
Neyse dün bebem bütün gün ve gece uyudu demiştimya hatta beni yalancı çıkardı diye eve geldik yine uyumama krizine girdi saatlerce uyutamadım😭😭
Sonuç olarak pusete koyduk arabayla tur attık ve salonda bu şekildeyiz🙄😂😂

Eklentiler

• IMG_1218.webp
    IMG_1218.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 57
Evet canım kucağımda boynu yamuk şekilde rahatsız rahatsız daha çok uyuyor gerçekten 🥺 5. Atak haftasini okudum atlattık sanıyordum ama oradakinin birebir aynısı, az kaldı geçecek bu uykusuzluğu diye telkin ediyorum kendimi

Kızlar anneme gitmiştim dün bu hafta orada kalacaktım kız kardeşim biraz hasta gibi oldu diye eve geri döndüm bebeğe bişey olmasın diye😞
Neyse dün bebem bütün gün ve gece uyudu demiştimya hatta beni yalancı çıkardı diye eve geldik yine uyumama krizine girdi saatlerce uyutamadım😭😭
Sonuç olarak pusete koyduk arabayla tur attık ve salonda bu şekildeyiz🙄😂😂
Evin sıcak mı çok sarmış gibisin 🙄sıcaktan bunaliyo da olabilir birde ışık loş olsun

Kameranın ışığı öyle parlak çıkmış canım yoksa loş oda, sıcaklığa gelince buralar hala tam ısınmadı canım ben bile hırkayla oturuyorum evde🙄
Hee anladım canım çözüm üretmeye çalıştım bende kvler gibi konuştum ama sana da kıyamıyorum kaç gündür ne çekiyoruz 🥲

Kızlar bebeklerinizi kakalarını kaç günde bir yapıyor veya hergün yapıyor mu

Kizlar aventin yenidoğan icin olan plastik biberonunu aldim bazen sutumu sagip veririm diye ama kac seferdir veriyorum bebegim cekemiyor baya da ugrastim cekemedi. Sizinkiler nasil cekebiliyor ben kendi agzimla denedim zor geliyor sonucta anne memesine yakin ama bebegimin de artik cenesi guclenmistir neden cekemiyor olabilirki?
Benim kız onda bile boğuluyor sürekli genzine kaçırıyor birden hırslanıp çekiyor luk luk diye, o yüzden ağzından çeke çeke içiriyorum. Dikkat et canım bir büyüğünü alacaksan birden içmesin boğazına kaçmasın

Beraber nasıl uyuyorsunuz ben ezerim diye korkuyorum 🥲 anne yanı beşikte dip dibeyiz elimi üzerine koyuyorum yine de uyumuyo
Atak matak diyosunuz 5 hafta diyosunuz benim 11 günlük bebemin derdi ne acaba 😂😂
Benimki de hastanede uyuyordu eve geldi açıldı 😀 atakta napcaz acaba gerçi bize her gün atak belki anlamayız bile 😅

Back
X