2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sağol canım aynı eve geçince düzelir diye düşünüyorum.Şimdi özlüyor huysuzluk ondan.Tasinma isini kendi annesi dedi kayinvaliden bakar yanına tasin diye.
Mecbur tasindi yoksa o da taşınmazdı
Çok şükür isim var da ona muhtaç değilim
İnşallah sen de istediğin şehirde yaparsın Yüksek lisansi ailenle daha sık görüşürsün

Sağol canım Allah senin de yardımcın olsun.İlgisiz erkek çok zor.
Belki annenler var diye iş yapmıyor annenler gidince iş başa düşer biseyler yapar belki yardımcı olur sana inşallah

Aynen bende fışkırarak kusma olur çok sık kusar diye biliyodumda takip edeyim bi bakalım ilerleyecek mi yada fışkırarak kusması olacak mı diye inşallah olmazda doktor yanılmış olsun yeter ki

Banada öyle geldi biraz ya bişey bulmak için buldu gibi oldu. İki kere çok kustu ondada emzirdikten sonra mama vermiştim aç gibi düşünüp fazla geldi muhtemelen mamadan sonra kustu onun harici öyle çok aşırı kusmuyo kussada sızıntı şeklinde az kusuyo

Bizede sağlık ocağı monovit vermişti doktor onuda kullanabilirsin dedi ama içeriği temiz değil diye okudum sanki onu araştırırsan burayada yazabilir misin bende bakabilirsem bende yazarım
Ben kullanmayı düşünmüyorum İçeriği iyi değil.
butil hidroksianizol denilen madde var içeriğinde o da çok zararlı baktım biraz.
Temiz içerik olursa alırım yoksa da yaz bebesi güneşten alsın

Ohh misss kafa rahat Bende bu gün ilk defa tek banyo yaptırdım çok pratik ve hızlı oldu 3. Analık artisliği online
Benim bebişide bir defa annemle kayınvalide yıkadı sonra hep ben yıkadım kaynana diyorki bebegi yıkıyorsunuz heralde çagırmıyorsunuz hiç diyor bende biz yıkıyoruz gerek yok dedim

Amin canım çok istiyorum

Benim oğlan babacı gibi sanki chen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…