2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay canım yok hiç kafana takma benimkide kusuyor belkı senınkınden daha fazla kusuyor

Hahahahaha aynen benim ruhum romantik kız gülümse herif ormantik ama
Ehline denk gelmemişsin oda romantik olsa aşka bak beee
Benimki yeni 2 yaşında hala bezli uzak mesafeye peşine takamam alt değişme olayı var. Ve işin kötü tarafı hem kardeşi gelince daha çok anacı oldu hem iki yaş sendromu. Bensiz biyere çıkmıyor artık. Eskiden babasıyla gezerdi öyle yakın yerleri şimdi yok.

Isırgan otu kız aktarda kuru satılıyor ya onlardan düz ot marka yokki

Neee tek miii eşim su dökmeden ben hiç yapamam heralde baya bi süre sana helal olsun güzel artistlik oldu
ebeveyn banyom baya küçük küvet koyunca ben sığmıyorum o yüzden 4 kat havlu serdim suyunu sabununu şampuanı hazır ettim sonra hemencecik ilk vucudunu sabunladım sonra şampuanladım koluma çevirip duruladım bittiii

Kızlar selamm, bugün doktora kontrole gittik.
1.ay kontrolü için eşimin işinden dolayı erken gitmiş olduk.
sizler 1.ay kontrole gittiğinizde neler yapıldı.
Bizim kilomuza baktı muayene etti uykusuzluk için idrar tahlili istedi ama aşısı olsun veya farklı şeyler varmıydı yapılması gereken, ben bebek ağlayınca sormam gerekenleri bile unuttum eve gelince aklıma geldi herşey

Benim gittiğim marketleri yağmalamislar geç kalmışım
Çok erken gitmek gerekiyordu. Gerçi fiyatlar uygun mu bende tam bilmiyorum daha bebeğim dolmadığı için bezlerin fiyatlarını hiç bilmiyorum 80 adet molfix 4 numara 180₺ geliyordu indirimde. O şekilde aldık. Molfix kullancak mı o da var biraz da risk aldım

Ayy bizimkiler de küveti kullanmadı boşa aldım galiba ajsjdj ananem oturdu bacağına havlu serdi bebişi de üstüne yatırdı tam senin anlattığın gibi yaptı

Varya 1 tl bilmem ne kurusa denk geliyormus bilseydim market kapısında sabahlardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…