2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ooo daha iyi işte estetik görüntüde de sıkıntı yok

Senin girip çıkıp sessiz takıldığını farkedince yakaladım seni Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım
Allah razı olsun,Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasib etsin inşallah

Çocuk olunca eski romantiklik olmuyor evet , eskiden ben romantik sofralar kurardım gece elbiseleri makyajlar topuklular evin içinde…. Tabi benimki öküzdü anlamıyordu kurduğum romantik sofrada bu muma kaç para verdin demişti. Çocuk olunca sofrayı bile zor kuruyorum saç baş dağınık üst baş hep kusmuk

Seninde saç baş dağınık üst baş kusmuk ama alevli meyve tabağından geri kalmıyorsun kdskjsjs

Ooo daha iyi işte estetik görüntüde de sıkıntı yok

Senin girip çıkıp sessiz takıldığını farkedince yakaladım seni Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım
Kızlar yazışmalarınızı zar zor okuyabildim,kv lerden ne çok çekmişsiniz,ben de benzer şeyler yaşadım sadece kv de değil herkes en güzel anne bi ben bi şey bilmiyorum,stresten sütüm gelmedi kaç gün..ne zaman ki kulak tıkadım biraz normale döndüm..
Benm görevim sanki bu bebeği doğurmakmış gibi davranıyor herkes..şimdiki görevim de onu doyurmaksanki ben yokum,duygularım yok

Allah sonunu hayretsin canım benim taşındığında düzenin olduğunda kocan da alışır baksana bebeği sevmek için uyandırıyor adam nasıl seviyor bak öyle düşün. Her erkek kayınvalidenin hareketlerinde bir sıkıntı arıyor canım yanlız değilsin. Hiç sıkma canını lütfen bak ne güzel annene de yakınsın artık mesleğin de var bebeğin de oldu çok şükür bak senin yerinde olmak isteyen milyonlarca kişi var canını sıkma kocan da seni seviyor ki annene yakın oturmayı kabul etti benim kocam olsa kıyameti koparır asla kabul etmez ben sırf anneme yakın olmak için annemin olduğu şehirde yüksek lisans yapacağım ayda bir bile olsa gitme şansım olsun diye çünkü evlendiğimden beri kocam beni yollamıyor. Yerinde olmak için neler neler verirdim

Kızlar bizim bebek en başından beri gürültülü bide kokulu kaka yapıyo normal midir ki doktora yazsam mı mamadan diye düşünüyorum ama tereddüt ettim rengi sarı az da pütürlü

Ahhahahahah kız belin benim duygularımı tarif etmişsin kendimi veliaht doğurmak için evlenmiş doğurmuş sonra köşeye atılmış gibi hissediyorum ay emzirmeme bile karışıyorlar kız napacaz onlar da yaşlı torunu görünce eski zamanları gençlikleri akıllarına geliyor ama biz de genciz bizim yaşamamız lazım bu duyguları onlar yaşamışlar neden tekrar yaşamak istiyorlar anlamıyorum

Buradaki çoğu kişi senle aynı şeyleri yaşadı benimkide aksine bi rahatlık efendime söyleyim bi salmışlık çocuk doğdu 1 ayda iki kez geldi. Alemdürüst aramaz. Kp hasta ya arada biz gidip geliyoruz işte gitmişken çocuk sevdiriyoruz emzirip birilerine al gazını çıkar demeyi istiyorum

Kızlar bizim bebek en başından beri gürültülü bide kokulu kaka yapıyo normal midir ki doktora yazsam mı mamadan diye düşünüyorum ama tereddüt ettim rengi sarı az da pütürlü
Canım benimki anne sütü alıyor oda aynı. Özellikle emerken yardırıyor gitsin sesli gürültülü kokulu

Canım 40 ından sonra huyu değişti mi senin bebişin kızımı uyanınca uykuya daldıranıyorum aglaya aglaya zorla dalıyor
Hala her gün farklı canım 40tan önce de uykusunun iyi oldugu zamanlar vardı. 40 bitince hep öyle devam etmedi. Dün sabah çok güzel uyurken bugün zorlandım mesela öğle uykusunu hep kucakta yapmak istiyor

Bebeğinde reflü olan var mı? Bugün kontrolde doktor reflü dedi ama öyle fışkırarak kusması vs yok çok içerse kusuyo sızıntı gibi.
Benimkinde var hafif düzey reflü mğdehale gerekmez dedi muayenede anlaşıldı. Fışkırır tarzda kusması yok

Ay maşallah suphanallah çok sevindim canım iyiki diretmişim sana otu al kullan diye. Şifa olsun löp löp et olsun sütün paşaya

Hala her gün farklı canım 40tan önce de uykusunun iyi oldugu zamanlar vardı. 40 bitince hep öyle devam etmedi. Dün sabah çok güzel uyurken bugün zorlandım mesela öğle uykusunu hep kucakta yapmak istiyor
Bende gündüzleri çok zorlanıyorum gece o kadar değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…