Allah razı olsun,Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasib etsin inşallahOoo daha iyi işte estetik görüntüde de sıkıntı yok
Senin girip çıkıp sessiz takıldığını farkedince yakaladım seniAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım
Çocuk olunca eski romantiklik olmuyor evet , eskiden ben romantik sofralar kurardım gece elbiseleri makyajlar topuklular evin içinde…. Tabi benimki öküzdü anlamıyordu kurduğum romantik sofrada bu muma kaç para verdin demişti. Çocuk olunca sofrayı bile zor kuruyorum saç baş dağınık üst baş hep kusmukÇocuk kesinlikle aşkı öldürüyor, ikinci çocuk mum dikiyor. Eşime o kadar sinir oluyorum ki böyle bir dövsem rahatlayacağım. Benimki yardımcı da olmuyor canım, evde uyanık olarak geçirdiği zaman 2 saat falan onda da telefonla oynuyor. Yine de bunaldım diyor nesine bunalıyorsa. Erkeklere de bi lohusalık hali yükleniyor bi alınganlıklar tripler
Ben daha başlamadım damlaya canım bilemedim o yüzden belki tadını sevmiyordur.
Aaaa öyle mi hemen alayım
Seninde saç baş dağınık üst baş kusmuk ama alevli meyve tabağından geri kalmıyorsun kdskjsjsÇocuk olunca eski romantiklik olmuyor evet , eskiden ben romantik sofralar kurardım gece elbiseleri makyajlar topuklular evin içinde…. Tabi benimki öküzdü anlamıyordu kurduğum romantik sofrada bu muma kaç para verdin demişti. Çocuk olunca sofrayı bile zor kuruyorum saç baş dağınık üst baş hep kusmuk
Kızlar yazışmalarınızı zar zor okuyabildim,kv lerden ne çok çekmişsiniz,ben de benzer şeyler yaşadım sadece kv de değil herkes en güzel anne bi ben bi şey bilmiyorum,stresten sütüm gelmedi kaç gün..ne zaman ki kulak tıkadım biraz normale döndüm..Ooo daha iyi işte estetik görüntüde de sıkıntı yok
Senin girip çıkıp sessiz takıldığını farkedince yakaladım seniAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım
Canım 40 ından sonra huyu değişti mi senin bebişin kızımı uyanınca uykuya daldıranıyorum aglaya aglaya zorla dalıyorEvet evet özellikle sağınca çok emme kavgası oluyor süt az diye
Benimki de öyle hastahaneye Bir çiçek.bile getirmedi.
Cimri şey.1 yıl olacak temmuzda evleneli tüp bebek yaptık ben 2 ay evimdeydim.
Hep annemde kaldım isim yakın diye annem bakti bebek tutunsun diye
Ben 39 yaşındayım kendi 49
10 yıl evli kalmış olmamis cocuk ayrılmışlar anlasamayip
49 yaşında baba yaptım biraz insan kadir kıymet bilir.Gebelik şekeri cikti hep diyet yaptim hicbisey yiyemedim.İnsülin vuruldum hep.Onca iğne vuruldum tedavi boyunca, pıhtılaşma sorunu vardı kan sulandirici iğne kullandim hergün.Sürekli kontrole gittik geldik annemle kendisi 3 kere geldi.Hep annemle gittik.
Hocadan utandım işi yoğun müdürü izin vermiyor felan dedim.En son cumartesi randevum vardi gelir herhalde sürpriz yapar dedim.Gelmedi.Hoca babasi yok mu bu çocuğun dedi.(Tüp bebek olduğu için biliyor tabiki de adam kızgın ilgisiz olduğundan öyle diyor)
Hatta bir gün sen bunla niye evlendin dediilk bilgi almaya gittik hoca bilgisayardan tüp bebek tutunma oranlarını anlatıyor ben dinliyorum bu telefona bakıyor dinlemiyor.Meger adam çıkışta ne yiyecemize bakıyormuş.Simdi bebek doğdu annesi kayinvalidenin oraya tasin o bakar dedi.Annemin yan binaya taşındık esyalar yerleşiyor.Ben bebekle annemdeyim ev tamamen düzelince eve gecicem.Simdi de bebeği annemden kiskaniyor geliyor zor uyuyan bebegi uyandırıyor.Sevmek için.Annemle inatlasiyor vs.Allah sonumuzu hayreylesin.
Ahhahahahah kız belin benim duygularımı tarif etmişsin kendimi veliaht doğurmak için evlenmiş doğurmuş sonra köşeye atılmış gibi hissediyorumKızlar yazışmalarınızı zar zor okuyabildim,kv lerden ne çok çekmişsiniz,ben de benzer şeyler yaşadım sadece kv de değil herkes en güzel anne bi ben bi şey bilmiyorum,stresten sütüm gelmedi kaç gün..ne zaman ki kulak tıkadım biraz normale döndüm..
Benm görevim sanki bu bebeği doğurmakmış gibi davranıyor herkes..şimdiki görevim de onu doyurmaksanki ben yokum,duygularım yok
Banada 14. gün başla dedi doktoru. Pedia-D diye günde 3 damla kullanıyoruzKızlar bize kimse d vitamini vermedi siz ne zaman başladınız 1 aydan sonra mı?
Mamadan canım benim bizimki de pütürlü kokuluKızlar bizim bebek en başından beri gürültülü bide kokulu kaka yapıyo normal midir ki doktora yazsam mı mamadan diye düşünüyorum ama tereddüt ettim rengi sarı az da pütürlü
Evet ben de dr'un önerdiğini kullaniyorumİlk başlarda seviyor gibiydi sonrada böyle problem çıktı doktor nursey mi bi ilaç önerdi şimdi.. d vitamini sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum başka marka aldım..
Buradaki çoğu kişi senle aynı şeyleri yaşadı benimkide aksine bi rahatlık efendime söyleyim bi salmışlıkKızlar yazışmalarınızı zar zor okuyabildim,kv lerden ne çok çekmişsiniz,ben de benzer şeyler yaşadım sadece kv de değil herkes en güzel anne bi ben bi şey bilmiyorum,stresten sütüm gelmedi kaç gün..ne zaman ki kulak tıkadım biraz normale döndüm..
Benm görevim sanki bu bebeği doğurmakmış gibi davranıyor herkes..şimdiki görevim de onu doyurmaksanki ben yokum,duygularım yok
Canım benimki anne sütü alıyor oda aynı. Özellikle emerken yardırıyor gitsin sesli gürültülü kokuluKızlar bizim bebek en başından beri gürültülü bide kokulu kaka yapıyo normal midir ki doktora yazsam mı mamadan diye düşünüyorum ama tereddüt ettim rengi sarı az da pütürlü
Hala her gün farklı canımCanım 40 ından sonra huyu değişti mi senin bebişin kızımı uyanınca uykuya daldıranıyorum aglaya aglaya zorla dalıyor
Benimkinde var hafif düzey reflü mğdehale gerekmez dedi muayenede anlaşıldı. Fışkırır tarzda kusması yokBebeğinde reflü olan var mı? Bugün kontrolde doktor reflü dedi ama öyle fışkırarak kusması vs yok çok içerse kusuyo sızıntı gibi.
Ay maşallah suphanallah çok sevindim canım iyiki diretmişim sana otu al kullan diye. Şifa olsun löp löp et olsun sütün paşayaDün ısırgan otu içip yattım gece bebeği emzirirken diğer göğsüm öyle bir aktı kihep akardı ama bu başkaydı acayip bi sızlama geldi sütün indiğini hissettim hiç hissetmemiştim daha önce sen bitanesin ya gulumsebebek
Bende gündüzleri çok zorlanıyorum gece o kadar değilHala her gün farklı canım40tan önce de uykusunun iyi oldugu zamanlar vardı. 40 bitince hep öyle devam etmedi. Dün sabah çok güzel uyurken bugün zorlandım mesela öğle uykusunu hep kucakta yapmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?