2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kesinlikle bu seferde insana yetersizlik hissini yukluyorlar ama kanma beyninin oyununa bak yazdığın gibi olsa şuan hatta kocanla beraber disarda bile olurdun ne var dimi.. boş konuşuyorlar bence biz buna sinir okuyoruz...

Kızlar gazdan uyuyamayan bebeye tane kimyon demleyip içine azck şeker atıp 3 4 çay kaşığı verin rahatlatıyor
Ay canım bende cinnet geçiyorum gazdan çıkarıyor ama hiç bitmiyor kendini sıkmaktan göbegi dışına çıkıyor gaz damlasıda vermedi doktor ben bugün normal kimyon kaynattım birazda şeker attım çay kaşıgı ile verdim bakalım rahatlıcak mı sabah ögle akşam verecem kıpkırmızı oluyor üzülüyorum acaba makatta darlık mı var diyorum böyle olunca korkuyorum dün annemlere gittim misafirler vardı hiç durmadı uyumadı kucagımdan iner inmez aglıyor herkes allah yardımcın olsun dedi

Kızlar derdimiz bitmiyor 7 gün kaka yapamamıştı biliyosunuz. Çarşamba günü doktora gittiğimizde lavman yapıldı. O gün 4-5 bez doldurdu rahatladı. Perşembe günü sadece 1 kez yaptı. Cuma, dün ve bugün yine tık yok. Çok üzülüyorum çocuğuma ya napıcam ben hep böyle mi gidecek artık doğduktan sonra ilk 4 gün mekonyumunu yaptı ondan sonra lavmana kadar hiç yapamadı çocuk resmen sıçmak ne demek bilmiyo

Sağoll canımm nöbetçi eczaneyi aradım bende 5 ml verebilirsiniz dedi, iyiki sordum burdan bende 1 ml diye hatırlıyordum.
Sabah verdim 1 ml bakalım duruma göre öğlen ve akşam da veririm

Küsmeden kvni evden nasıl gonderdiniz
Yaa zaten geliyordu oturuyordu sadece bir kere çocuğu alıp pış pışladığı olmadı.
Anca ya mememe bakıyordu ya oğlanın pipisine
Annem yemek yapıyordu annemi seyrediyordu, annem eve geçer geçmez oda çıkıp gidiyordu.
Vallahi eşim ne dedi bilmiyorum 1 haftadır gelmedi bende sormadım ne dedin diye. Eşim heralde biraz yalnız kalalım falan demiştir küstüremez annesini

Ya luk luk ses geliyor yutkunuyor emiyor süt var ama memeyle kavga ediyor gazı var. Bana diyo süt gelmiyo galiba diye delircem. En güzelini yapmışsın bende bugün evime dönüyorum
Ayyy aynısı aynısıı bebek gazdan memeyle kavga ediyor süt yok besbelli diyor, çıldırmalık

Sağoll canımm nöbetçi eczaneyi aradım bende 5 ml verebilirsiniz dedi, iyiki sordum burdan bende 1 ml diye hatırlıyordum.
Sabah verdim 1 ml bakalım duruma göre öğlen ve akşam da veririm
Bizde cok işe yaradı . Verince 1 saate kalmaz tuvalet yapıyo cok sukur. Sen eczaneden mi aldın ne kadardı? Ben 30 gün sonrası ıcın gece verilen versiyonu da var onu da alacam o da bebeği rahatlatıyor

yarın 40 günlük oluyoruuzz P Pembepilates

40 banyosunu nasıl yaptırıcaz özel dualar ritueller neler var kızlar nasıl yapılıyor bu kırk banyosu bebek için de bizim için de
Evettttttt çok heyecanlıyım bugün son lohusa günümüz bol bol tadını çıkaralım

Canım benim ya kıyamam sana yapma böyle lütfen bırak insanlar naparsa yapsın diyeceğim ama çocuklar arasında şimdiden ayrım yapmaya başladılarsa büyük olan kızın da ayrımcılığa alışır şimdiden sonra kıskançlıklar başlar ve bu seni çok zorlar. Herkes evine gidip kapısını örtecek ama olan sana olacak o çocukların içinde sen kalacaksın onlar kardeş hiç farkı yok beş parmağından hangi birini ayırt edebilirsin hepsi aynı kardeş de öyle

Ayyy kepez balkonun orası dimi çok güzel agaclikli ben orayı seviyorum düzlerçamı da olabilir veya kemere doğru giderken sarısuyu geçince bir yer vardı ismi ha büyük calticak ama işte dediğim yerlerin zeminini hatirlamiyorum agaclikli güzel yerler başkada işte biz dün kahvaltıya gittik bebisle öylede durdu benimde aklıma şuan pek gelmiyo gelirse yazarım

Valla helal olsun eşine.. Ne gıcık kadın ya vasfi ev doldurmak sanırım insan yardım eder iki işin ucundan tutar hayır birde mememe bakacak çok kötü olur ben eşimede dedim kimse mememi görmesin dedim bi annem gördü.. Ben bubzamana kadar göstermek isteseydim dekolte giyerdim dedim kvdem de odama giremedigi için başımda dikilememisti de bu memeye bakma ve pipiye bakma merakı ne acaba çok merak ediyorum

Benim annemde aynısını yapıyor
Bunu bende şeker katmadan denemiştim gaz ilaçlarından daha iyi geliyor canım
Şeker sancıyı kesiyor canım ama atılmasada olur sanırım.
Genç kızken çok sancılı adet olurdum bol şekerli nane çayı o an keserdi sancımı

Ay inşaAllah rahatlatır fayda ettimi ??

Bizde cok işe yaradı . Verince 1 saate kalmaz tuvalet yapıyo cok sukur. Sen eczaneden mi aldın ne kadardı? Ben 30 gün sonrası ıcın gece verilen versiyonu da var onu da alacam o da bebeği rahatlatıyor
Vallahi canım direk fiyatını sormadım yanında başka şeylerde aldım eczaneden, ama 600 tl civarı sanırım fiyatı diğer aldıklarımı aşağı yukarı düşünce öyle bişey çıkıyor.
Bakalım inşallah işe yarasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…