- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
Biz site içinden uzaklaşamadık ama Lara Konyaaltı sahil şeridini gezmek istiyorum normale dönünceKızlar bebisle beachparkta yürüyüş yaptık, bugün de döşemealtina çıkarken sağdaki ormanlık alanda yürüyüş yapalım dedik. Başka bebek arabasıyla nerelere gidebilirizşelaleler zor olur. Açık hava olacak şekilde bebisle nerelere gidilebilir cesursavasci Mavi070707
Şimdi sağdım ikisinden 120 ml geldi gece 30 ml şaka gibi yaCanım geçen instada görmüştüm. Sabah sutu hep daha fazla olurmuş akşama doğru daha azalirmis. Gün içinde koşuşturma yorgunluk derken süt miktarı azaliyormus
Begonya acaba bebeğe öyle kimyon falan vermek bişey yapmaz mı.dereotu deneyelim bakalım
Rahatlattı sanki canım uyuttum kıvranmadı sıkmadı kendini aglamadı inşallah faydası olmuştur bu zamana kadar niye yapmadıysam çok üzülürüm nasıl acı çekiyordu en azından göbegide düzelir hemen. Gazı olan kaynatıp versin hemen toz kimyonda olur ben onla yaptım çok azda tatlandırdım tülbentle süzdüm kimyonuda belli baya yarım su bardagına bir çay kaşıgı kattımAy inşaAllah rahatlatır fayda ettimi ??
Canım ben sabah denedim kimyon hemen yap bu zamana kadar boşa beklemişim çok rahatladıBegonya acaba bebeğe öyle kimyon falan vermek bişey yapmaz mı.
Bizimki hiç uyumuyor benimde direk anason içiresim var
Ulan 2 dakka önce öyle derin uyumuyormuş gibi esnemekten çatlayacak tipe bakCanım ben sabah denedim kimyon hemen yap bu zamana kadar boşa beklemişim çok rahatladı
Evdekilere terör estirdim her duyduğunuzu vermeye çalışmayın bebeğe diye kimyon verirsem lohusa falan demez keserler beniCanım ben sabah denedim kimyon hemen yap bu zamana kadar boşa beklemişim çok rahatladı
Yok kuzum doktorlarda öneriyor hiç birşey olmaz Allahın izniyleBegonya acaba bebeğe öyle kimyon falan vermek bişey yapmaz mı.
Bizimki hiç uyumuyor benimde direk anason içiresim var
Ay yavrum sevindimRahatlattı sanki canım uyuttum kıvranmadı sıkmadı kendini aglamadı inşallah faydası olmuştur bu zamana kadar niye yapmadıysam çok üzülürüm nasıl acı çekiyordu en azından göbegide düzelir hemen. Gazı olan kaynatıp versin hemen toz kimyonda olur ben onla yaptım çok azda tatlandırdım tülbentle süzdüm kimyonuda belli baya yarım su bardagına bir çay kaşıgı kattım
Trendyoldan bakmıştım kullanımına canımKızlar mommys blıss gaz damlası kullanan var mı?
Dün doktor verdi ama eczacı ne kadar sürede ne kadar verilmesi gerek yazmamış.
Sizler nasıl kullanıyorsunuz.
Ne komik kadınsın ya
Yerim onun agzını hepsi aynı bu minnoşların gazı varsa hemen kimyonu dene canım şiddetle tavsiye ediyorumUlan 2 dakka önce öyle derin uyumuyormuş gibi esnemekten çatlayacak tipe bak
Yeniden gelir dikkat et dışarı cikacagindaKızlar ya sizin kanama ne kadar sürdü ? Benım dün kesildi tamamen gelen giden yok. 1 hafta sürmesi normal mi acaba. İlk doğumumda baya uzun sürmüştü
Ben anneyim ayrıcalıgım var dersin canımEvdekilere terör estirdim her duyduğunuzu vermeye çalışmayın bebeğe diye kimyon verirsem lohusa falan demez keserler beni
Benim ilk 3 gün geldi sonra kesildi canım arlıklı aralıklı birden akıyor bir gün sonra geçiyor bazen sarı sulu akıyor hala öyle uzun süreli kanamam olmadı hiç 3 gün sonra kırmımız çıkıyor normal adet olmadım daha canımmKızlar ya sizin kanama ne kadar sürdü ? Benım dün kesildi tamamen gelen giden yok. 1 hafta sürmesi normal mi acaba. İlk doğumumda baya uzun sürmüştü
Evrt neden yapıyor bunuKızlar sizinde bebeğiniz emmeyi bırakıp sonra tekrar almak için savaş veriyo mudeğişik değişik çırpınıyo ağzını kocaman açıyo alamıyo sinirleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?