2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Paylaştığın için teşekkür ederiz canım ekran aldım ben de

Instagramda görmüştüm eskiler çocuk yetiştirmeyi hayatta tutmak zannettiği için şu an yaptıklarımızı anlayamıyorlar

genc-anne benim kaynanam yapıyordu bana bunu. Emzirirken gelip tepemde çocuk emiyormu diye bakmalar süt sağıyorum öbür odaya gidiyorum yalandan bahaneyle ne kadar süt var diye odaya girmeye çalışmalar.
Emzirirken annem bile kafasını çevirirken kvdem dönüp bize doğru oturuyordu.
En son dayanamadım eşimi aradım işteyken ağlayarak istemiyorum anneni diye. Bu hafta tekim evet çok zorlanıyorum ama kafa olarak en azından böyle şeylerle uğraşmıyorum

Canım teşekkür ederim ama aklında bulunsun doktorda bana maden suyu bulgur yeme gaz yapar dedi çok onlara yüklenme

Aay ben tahin helvasını çok severim her kahvaltıda yerim bilmeden iyi bir şey yapmisim

Kızlar mommys blıss gaz damlası kullanan var mı?
Dün doktor verdi ama eczacı ne kadar sürede ne kadar verilmesi gerek yazmamış.
Sizler nasıl kullanıyorsunuz.
Ben kullanıyorum cok memnunuz biz hayatımızı kurtardı :) o tıpayı kapagını cıkarıp takıyorsun . Kullanacagın zaman ters çevirip şırıngayı delikten sokuyorsun bızım bebek işin 1 ml kullanıyoruz 1 mile gelene kadar şırıngayı dolduruyosjn. Sonra bebek dik pozisyobdayken ağzına yavas yavas veriyorsun. Günde 5 kez kullanabilirsin farklı zamanlarda yanlıs hatırlamıyorsam. Biz sabah ve aksam olmak üzere 2 kez kullanıyoruz genelde yeterli oluyor

Ay evet bana da dün diyor elde bez yıkıyodum yardımcım da yoktu filan diye e sen sonunda sinir hastası oldun bende mi öyle olayım dedim (biz küçükken annem sinir hastasıydı) yani sonuçta herkes kendi yaşadığı zorluğu biliyor Buda benim zorluğum. Geçen kp de söylüyor benim annem 4 çocuğu arka arkaya büyütmüş aramızda 1bucuk 2 yaş var hep eskiler nasıl yapıyormuş diye. Tam olarak senin dediklerini söyledim eskiden bi avluda elti görümce kaynana bir otururmuş hepsinin çocukları aynı bahçede oynarmış şimdi bahçeyi nerden bulalım bulduk diyelim oynucak çocuğu nerden bulalım yaz geldi parklar bile boş. Eskiden köy yerinde herkes birbirini tanıyor çocuk alıp başını gitse biri getirir senin çocuğun olduğunu bilir burda sal bakalım sokağa daha alıp götürürler çocuğu bırak getirmeyi.

Küsmeden kvni evden nasıl gonderdiniz

Instagramda görmüştüm eskiler çocuk yetiştirmeyi hayatta tutmak zannettiği için şu an yaptıklarımızı anlayamıyorlar
Aynen eskiden yedir içir sal sokağa oynasınlar. Sonrada eskiler nasıl bisürü çocuk büyüttü. Şimdide büyütürsün yap arka arkaya 3-5 tane. Ver ellerine telefon tablet mis gibi büyütürsün ama olay o değil işte anlayana

Ya luk luk ses geliyor yutkunuyor emiyor süt var ama memeyle kavga ediyor gazı var. Bana diyo süt gelmiyo galiba diye delircem. En güzelini yapmışsın bende bugün evime dönüyorum

O kadar haklısın ki.. o yüzden çok zorlanıyoruz eşim 1 saat baksa dünyanın isini yapıyorum hele akrabalar bir arada otursak çocuk arada buyur kaynar giderdi rahatta olurdu. Benim kvde de yok elimde yikardim bembeyaz yapardım, utulerdim bez alamazdik çok pahaliydi bilmem ne simdi ne var cart curt hepsi suanki lüksümuzu kiskaniyo

Aynen aynen bakıcı tuttum diye böyle bi göz devirmeler bi laf çarpmaya çalışmalar bende öyle söyleyince sustular. Görümcem de zamanında üçüncüyü yapsaydım keşke kp kv vardı biri sallıyo uyutuyor öbürü kontrol ediyordu filan dedi beraber yaşıyorlarmış bi dönem. Bende biyerde okumuştum bi çocuk büyütmeye bi köy lazım diye. Aynen öyle kalabalıkta çocuk büyütmeye ne var biri bakmazsa biri bakar biri oyalamazsa öbürü oyalar. Bana bu sözüm ona bu dersleri veren kp kv büyük görümce filan hep yeni evlendiklerinde kaynanayla eltiyle bi avluda yaşamışlar. Ne konuşuyosunuz ne anlatıyorsunuz diyesim var. Babası evde olup çocukla ilgilenince insan bi tarafına motor takmış gibi koştur koştur iş yapıyor. Bide bırak evi bok götürsün bilmem ne diyolar hıı tabi bok götürsün bokun içinde yaşayalım iş güç yapmayalım pislikten geberelim. Ozaman da saldı iyice derler he akşama kadar bi çocuğa bakıp iki iş yapamıyor biz zamanında şöyle böyle yapardık diye yine başlarlar

Kız biz seninle aynı gün dogurduk bizimde kırkımız 3 gün sonra öıkıyor iyi olmana çok sevindim benimde bu bebişte sütüm yetmiyor mama veriyorum saglıklı olsunlarda önemli olan o saglıkla büyüt kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…