- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.410
- 33
- 33
Canım vallahi düşünüyorsan bayram falan girecekya araya biran önce araştır istersen. Haftaya aradan çıkar sende. Doktor bize özellikle bayramdan sonraya kalmasın 40ını geçmesin dedi diye direk yarına aldık.Ayy kolaylıkla atlatırsınız inşaAllah bende yaptırmak istiyorum 40ı çıkmadannnn
Tek başıma bende çıkamam ki canımBabamızla çıkıcaz araçla yoksa bende gidemem canım nasıl minnoş kız toparlandı mı
Sağınca da çıkmıyor benim baya küçük o aparatı ben de almayo düşünüyorum benim düz verince emmiyor küçük diye senin iyi yine arada alıyormuşAy bende kullanıyorum ucu bıraktırmak istiyorum ama uyku arasında çıkarınca normal emiyo uyanıksa asla almıyo memeyi hemen kendini geri atıp ağlıyo silikon ucu alana kadarda emmiyo1-2 dk pompa yapınca çıkıyo ucu yada az silikon uçla emincede çıkıyo bide eczanede uç çıkarıcı bi aparat varmış sanırım ben almadım ama almayı düşünüyorum pompayla uğraşmamak için
İyi o zaman canım gazan mübarek olsunBizim burda çok iyi bir uzman doktor var canım o 40ı çıkmadan yapalım dedibizde hemen aldık bakalımm hayırlısı
Bizim doktora göre kesinlikle ama kesinlikle yasak. Napayım benim içim yanıyor ona bi kaç çay kaşığı vermişim çok muSu verilmez deniyor ya ben de o yüzden vermiyim diyordum
Durmuyo ki memeyi cukcukluyo aç gibi heryere saldırıyo ellerini emiyo. Ama emzirince de kusuyo çünkü tok. Tam olarak dediğin gibi kısır döngüye girdik ne süt var ne çocuğun rahatı
Penisin güzel yapilmazsa içe doğru büyüme ihtimali var. Veya gelecekte ereksiyon problemleri bence 3 ayı bi atlatmak gerekiyor çünkü ilk dogdugundaki gibi değil büyüdü biraz daha kendine gelsin diye düşünüyorum benBende 40tan önce yaptırmak istiyorum. Çevremde hep küçükken yaptıranlar çok rahat ettik diyor.
Benimki silikon uçla emiyor kendi ucum çok küçük seninki de mi öyleBen suan yavas yavas deniyirum.aldigi da oluyor cok ac ise almadigida oluyor.birde birsey farkettim o an gazi varsa yada kaka yapiyorsa meme almiyor asla.sadece biberon..
Doktorda yorumlarda demiş yenidogan dönemi ilk 3 ay diye bakalım hayırlısı olsunBende 40tan önce yaptırmak istiyorum. Çevremde hep küçükken yaptıranlar çok rahat ettik diyor.
Eskiden hiç yoktu nerdeyse şimdi az çıkıyor onda da yetmiyor hala çok küçükBen de öyle emzirdim canım ilk hafta bırakmak istediğimde de silikonla başlayıp sonra hemen çıkarıp veriyordum.
Ama benim meme ucum silikonla verdiğim zaman çıkıyordu senin hiç çıkmadı mı
Benimki çok küçük işte sıkıntım o iyi bari seninki öğrenmiş darısı banaK kelebekimsi benim ucu yok değildi vardı ama bebek kavrayamiyordu bir iki çekip bırakıyordu. Önce silikonla emzirdim bebiş biraz doyunca meme ucu da biraz çıkmış oluyordu silikonu çıkartıyordum sonrasında o fark edene kadar silikonsuz emzirdim ağlayınca silikonu geri taktım. Böyle böyle en son tamamen silikonu çıkarttim biraz ağladı başta ama sonra kavramayı öğrendi
İyi maşallah diyelim o zaman30 yaptığımda az geldiğini fark ettim 60 bi kere yaptim 30 geçince devamını istedi o yüzdeniştahı iyi hem emiyor hem mama
Yapıyorum ama çıkarmadı hastanede sağdığımda çıkarıyordu gücü mü yetmiyor anlamadım ya az sağıp çıkınca vereyim diyordum çıkana kadar tüm sütü sağdım hala çıkmadıSagim yapmiyormusun.? Benimkini cikardi makina
Yaa gazdan mı yapıyor demek ben aç diye meme dayıyorum sürekliO gazdan canim.acliktan degil.
Enjektörle çıkartılabiliyor sanırım canım denedin miBenimki çok küçük işte sıkıntım o iyi bari seninki öğrenmiş darısı bana
Kız ben 4 hastaneyle görüştüm.Doktorda yorumlarda demiş yenidogan dönemi ilk 3 ay diye bakalım hayırlısı olsun
Hiçbi zaman göğsümde yatıp sakinleşmedi çocuğum yaİnşallah güzel geçer yazımız
Yoook nerde
Benimki boğazına süt kaçınca öksürüyor sadece
Benimki de öyle aynı, göğsüme yatırıyorum öyle rahat ediyor
Verirken meme ucunu sıkıyor musun ? Ben öyle yapıyordumEskiden hiç yoktu nerdeyse şimdi az çıkıyor onda da yetmiyor hala çok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?