Çok geçmiş olsun kuzum bir an önce toparlanır inşallah kuzucukKızlar tek tek alıntılayamadım gittik doktora fizyolojik muayene etti önce covide benziyor dedi şok olduk nasıl yani nerden bulaşır derken sürüntü testi yaptı beklerken ben benden geçtim yani. Neyseki sonuç negatif. Meğer dün de 3 tane yenidoğanda covid çıkmış doktor ondan hemen görmek istemiş. Bebeklerinize çok dikkat edin. Normal bi gribal enfeksiyon gerçi oda nerden bulaştı hiç bi fikrim yok. İğne yaptı yarın bi iğne daha yapacak. Şuan gözü açıldı ateş düştü düzeldi. Bayılmış gibi yatıyordu çocuk bütün gece ve sadece inliyodu kim bilir neresi ağrıyodu yavrumun
Canım az almışsa kilo aç kalıyordur mamayı fazlalaştır biz toparladık çok şükürSarılık ve tiroid için tekrar kan alındı sonuçlar çıkınca arayacaklar. Kilo çok az almış10 günde 150 gr almış ortalama 250 alması gerekirken.. 21 günde daha yeni doğum kilosunu azıcık geçebildi. Mamayı hiç esirgeme bol bol ver o almazsa doymuş olur sen hep ver dedi.
Ya bizimki öyle bir şey ki gün içinde kesin yapması lazım ikinmaktan ne uyuyor ne emiyor kıpkırmızı oluyor. Sabah 8den beri uğraşıyor az önce yaptı çok yapmadı hala da ikiniyor o yüzdenBiz yine kaka yapamıyoruz bugün 4 gün oldu doktor yine 1 haftaya kadar bekleyelim dedi sınır hep 1 haftaymış. Artık böyle kıpkırmızı olur çıkartmak ister çıkartamaz hale gelirse lavman yaparız tekrar dedi
Bizimki de şimdi güzel gaz çıkarttı yaptı ama yetmedi bence devamı varAyy bunu yazdım kaka yaptıkdamla işe yaradıysa eğer mucizevi bi damla diyebiliriz daha 2 saat olmamıştı vereli golden-snitch
Bu sefer erir inşallah canım da gerek kalmaz. Yakınca göbeğinde böyle siyah kabuk kaldı dimi sizde de? O kabuk daha bugün düştü bizdeTekrar yaktı canım biraz büyük kalmış parça dedi cumartesi tekrar gidecez yine yakacak eger erimezse çocuk cerrahına yönlendirecek onlar alırlar dedi
Ay kafayı yedik bu cücelerin kakasıyla osuruğuylaBizimki de şimdi güzel gaz çıkarttı yaptı ama yetmedi bence devamı var
Vallahi ya inşallah 3. Ayda kesilir bu durum da düzene biner böyle olmaz çünküAy kafayı yedik bu cücelerin kakasıyla osuruğuyla
Öyle yapıcam canım bi türlü oturtamadım şu çocuğu besleme işini.. doyuyo sanıyorum hep doymuyo oluyor. Mamayı bugün 60’lık hazırladım yarısını içti bu sefer de diğer yarısı çöp oldu ben anlamıyorumCanım az almışsa kilo aç kalıyordur mamayı fazlalaştır biz toparladık çok şükür
Ay kız pahalıymış bu
Konyada da fırtına Çıktı her yer uçuyor yağmurlu . Bu ne böyle yaHava 40 derece odayı sogutmustum. Bebemin de üzerinde ince muslin kakasını yaptı uyuyordu ne güzel. Elektrikler gittikapı pencere açamıyorum dışarıdan alev esiyor. Bebişim hemen uyandı çünkü oda direkt ısındı ve mesaj geldi 2 saat elektriksiz kalacakmışız. Napcaz bu sıcakta bilmiyorum
Aay farkli ülkelerde gibiyiz. Burada da rüzgar var ama aşırı sıcak esiyorKonyada da fırtına Çıktı her yer uçuyor yağmurlu . Bu ne böyle ya
Ay canım benim kafayı yemişsindşr sen şimdi . Allahtan hemen götürdün de önlem aldın bak yarın da iğnesini olur geçer inşallah ateşi de düşmüş çok şükürKızlar tek tek alıntılayamadım gittik doktora fizyolojik muayene etti önce covide benziyor dedi şok olduk nasıl yani nerden bulaşır derken sürüntü testi yaptı beklerken ben benden geçtim yani. Neyseki sonuç negatif. Meğer dün de 3 tane yenidoğanda covid çıkmış doktor ondan hemen görmek istemiş. Bebeklerinize çok dikkat edin. Normal bi gribal enfeksiyon gerçi oda nerden bulaştı hiç bi fikrim yok. İğne yaptı yarın bi iğne daha yapacak. Şuan gözü açıldı ateş düştü düzeldi. Bayılmış gibi yatıyordu çocuk bütün gece ve sadece inliyodu kim bilir neresi ağrıyodu yavrumun
Ohaa burayı sel goturuyoAay farkli ülkelerde gibiyiz. Burada da rüzgar var ama aşırı sıcak esiyor
Özge cnm sen çocuğun makatina baktirsana . Kolik bebekler genellikle kaka yapamiyinca kıpkırmızı oluyor midesini boşaltmadiği için sürekli ağliyor . Yeğenimde senin dediğin belirtiler vardi meğerse makattanmiş .Sarılık ve tiroid için tekrar kan alındı sonuçlar çıkınca arayacaklar. Kilo çok az almış10 günde 150 gr almış ortalama 250 alması gerekirken.. 21 günde daha yeni doğum kilosunu azıcık geçebildi. Mamayı hiç esirgeme bol bol ver o almazsa doymuş olur sen hep ver dedi.
Cnm bizim de böyle mukuslu kusuyor . Doktor dediki dik besle on dk hareket ettirmeVallahi ya inşallah 3. Ayda kesilir bu durum da düzene biner böyle olmaz çünkü
Çok geçmiş olsun canım Allah esirgesin hepimizin bebekleriniKızlar tek tek alıntılayamadım gittik doktora fizyolojik muayene etti önce covide benziyor dedi şok olduk nasıl yani nerden bulaşır derken sürüntü testi yaptı beklerken ben benden geçtim yani. Neyseki sonuç negatif. Meğer dün de 3 tane yenidoğanda covid çıkmış doktor ondan hemen görmek istemiş. Bebeklerinize çok dikkat edin. Normal bi gribal enfeksiyon gerçi oda nerden bulaştı hiç bi fikrim yok. İğne yaptı yarın bi iğne daha yapacak. Şuan gözü açıldı ateş düştü düzeldi. Bayılmış gibi yatıyordu çocuk bütün gece ve sadece inliyodu kim bilir neresi ağrıyodu yavrumun
Bir anda değişti hava burayı da sel goturduOhaa burayı sel goturuyo
Mukuslu kusuyor derken böyle beyaz şurup kıvamında gibi miCnm bizim de böyle mukuslu kusuyor . Doktor dediki dik besle on dk hareket ettirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?