Olabilir canım takip et biraz bakim devam edecek mi genelde sümüksü sünen kaka olunca ya üşütmüş oluyor yada amip oluyor ama daha çok küçükler amip olur mu bilemiyorumYaa klima mi çarptı ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canım takip et biraz bakim devam edecek mi genelde sümüksü sünen kaka olunca ya üşütmüş oluyor yada amip oluyor ama daha çok küçükler amip olur mu bilemiyorumYaa klima mi çarptı ki![]()
Selam olsunBebesi uyanmasın diye içine öksüren içine hapşıran analar![]()
Evet canım.Sunu aldım bir fenomen önermişti.kucuk birsey fena degil .https://www.trendyol.com/hotkey/h2o-humidifier-300-ml-hava-nemlendirici-buhar-makinesi-ve-aroma-difuzoru-p-801364820?from=orders&merchantId=215441&boutiqueId=61Sen aldı mi canım buhar makinesini
Sut alerjisi de yaparmış ama süt ürünü dediğim gibi nadir tukettimOlabilir canım takip et biraz bakim devam edecek mi genelde sümüksü sünen kaka olunca ya üşütmüş oluyor yada amip oluyor ama daha çok küçükler amip olur mu bilemiyorum
Çok geçmiş olsun canımKızlar tek tek alıntılayamadım gittik doktora fizyolojik muayene etti önce covide benziyor dedi şok olduk nasıl yani nerden bulaşır derken sürüntü testi yaptı beklerken ben benden geçtim yani. Neyseki sonuç negatif. Meğer dün de 3 tane yenidoğanda covid çıkmış doktor ondan hemen görmek istemiş. Bebeklerinize çok dikkat edin. Normal bi gribal enfeksiyon gerçi oda nerden bulaştı hiç bi fikrim yok. İğne yaptı yarın bi iğne daha yapacak. Şuan gözü açıldı ateş düştü düzeldi. Bayılmış gibi yatıyordu çocuk bütün gece ve sadece inliyodu kim bilir neresi ağrıyodu yavrumun![]()
Allahım uyumuyor bu bebekNerdesiniz kız
OfAllahım uyumuyor bu bebekberaber ağlıyoruz biz yine
BurdaaNerdesiniz kız
Gaz sorunu mu var acaba? Gazi cok olan bebek cok emmek istermis.Kızlar ya benimki çok kusuyor son zamanlarda yani her emzirme sonrası bi avuç içi kadar kusuyor mutlaka normal mi sizce? Bazen iki avuç içi oluyor. Uyuyamadıkça emmek istiyor emdikçe kusuyor sonra yine acıkıyor tüm günüm emzirmekle geçiyor tuvalete bile zor gidiyorum nolacak böyle bilmiyorum. Günde 4-5 saat ancak uyuyor bence gerisinde uyanık sürekli uyutmaya çalışıyorum ama yok dalamıyor
Yok valla hiç hissetmedim ama 2 kere yaptı o sıkıntı oldu benceRandevu almamıza gerek var mı acaba 40 için? Aaaa seninde farklı bi olay olmuş bende ameliyat esnasında hissetmeye başladım banada dozu arttirdilar ama şey dediler bana ooo çok iyi eğildin falan ben o yüzden iyi hissettim sadece sonda takılırken hissettim birde![]()
Nerdesiniz kız
Bugün şansım vardı benimde çok üzülüyorumHer gece gelen o ' keşke gündüz uyusaydım' pişmanlığı![]()
Eşimde beni mutlu etmek için double cikolatali magnum almış bilerek yazıyorum markayı sakın sakın yemeyin çocuğa bi gaz yaptı çıkaramıyor bin pismanim yediğime eşimde mutlu etmek için alınca yedim yoksa bu kadar kötü yapacağını bilsem yemezdimKimyon demledim sanırım yeşil fasülye gaz yapıyor bu bebeye onu fark ettim![]()
hadi yaEşimde beni mutlu etmek için double cikolatali magnum almış bilerek yazıyorum markayı sakın sakın yemeyin çocuğa bi gaz yaptı çıkaramıyor bin pismanim yediğime eşimde mutlu etmek için alınca yedim yoksa bu kadar kötü yapacağını bilsem yemezdim
Kakao,cikolata gaz yapıyormuş sıkıntılı o yüzdenhadi yasoğuk diye mi gaz yaptı ki? Yoksa çilolata mı?