Ben plansız yaşayacağım diyip her şeyi planlı yaşayan bir insanım
eşim kiziyordu bu çocuk uyumayacak sen 9da cikartiyorsun odaya diye. Hatta bir gün o uyutacakken uyumadı tekrar oturma odasına getirdi uyumuyor diye ben aldım odaya götürüp uyuttum
akşam ışık açık oluyor çocuk tavana ışığa bakıyor gözüne yazık, ışığı kapatıyoruz TV açık bazen kafasını arkaya doğru çevirip bakmaya calisiyor falan tetikleyici çok şey var dalamiyor. O yüzden uğraşacak dahi olsam akşam isiklar yandı mı biz gece lambali hayata odamıza geçiyoruz
eşim de alıştı artık klimayı falan ayarlamış oluyor. Bu düzeni ben tatilden geldikten sonra yapmaya karar verdim çünkü orada 9da uyuyup 3 tr kalkıyordu gece bir kac gün böyle olunca evde de bu şekilde devam edeyim istedim. Çocuklar rutinlere alisiyorlar cidden. Eskiden 10da falan uyanık oldu 11-12den önce uyumazdi şimdi 9 buçukta uyuduğu bile oluyor. Tam bir düzenimiz yok henüz saat olarak ama genel olarak 12yi görmüyor pek uyumuş oluyor. Elektrikli anakucagini unuttu bu süreçte ama artık ona koyunca asla uyumuyor. Oturma odasında manuelde uyumaya alıştı. En azindan uyuyor diye şükrediyorum ben de