2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar merhaba doktordan geldim 12+4 minnoşum cinsiyet tahmini yapmadı daha küçük dedi büyük ihtimal kız erkek olsa söylerdi birde iki kızım oldugunu biliyor. Burun kemigi ve ense kalınlıgı güzeldi bi sorun yok ikili test yaptırdım özel hastanede çok yüksek fiyat yazanlar oluyordu 243 tl ye yaptırdım 🤭🤭🤭buda minnoşum

Eklentiler

• BC2870A0-3CC4-4FDA-8048-3393D7332D53.webp
    BC2870A0-3CC4-4FDA-8048-3393D7332D53.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 199
Kızlar merhaba doktordan geldim 12+4 minnoşum cinsiyet tahmini yapmadı daha küçük dedi büyük ihtimal kız erkek olsa söylerdi birde iki kızım oldugunu biliyor. Burun kemigi ve ense kalınlıgı güzeldi bi sorun yok ikili test yaptırdım özel hastanede çok yüksek fiyat yazanlar oluyordu 243 tl ye yaptırdım 🤭🤭🤭buda minnoşum
Oy canım maşallah 🧿 ne güzel de büyümüş valla. Görünce ne yalan söyleyeyim benim de içime kız doğdu. Kızların çok şanslı ben hep kalabalık kız kardeşler olalım çok isterdim böyle 3 kız 4 kız olsak diye. Gerçi tam netleşmemiş cinsiyet ama bence de erkek olsa söylerdi sanki ☺️. Sağlıklı olsunlar ❤️

Ya ben de geçtiğimiz hafta orada randevu girişi yapan bir görevliye danıştım doğum paketimiz yok dedi :KK43: doktorum da orada olduğu için haliyle orada doğurmak istiyorum ama şu an resmen bilinmezlik ne kadar fiyat çıkacak hiç fikrim yok 🤷🏼‍♀️
Aynen canım doğum paketleri yok güncel fiyat 25binden başlıyor yılbaşından sonra nekadar artacak belli değil 🤦🏻‍♀️
Ay çok sağol canım Egepol ne yapmış öyle ya 41000 nedir valla delirtcekler insanı 🙈

Ay o haberi hatırlıyorum ama orda bir sürü ihmal var. Ebe olmadan evde doğum olmaz zaten mümkün değil doulaların hiçbir şekilde tıbbi müdahale hakları yok sadece anneye destek olabilirler. O kadın da kimbilir nerden aldı eğitimini etik bilen bu işi hakkıyla yapan hiçbir doula da yanında ebe olmadan öyle bir işe girişmez zaten. Ben evde doğurmak isterim ama dediğim gibi yurtdışında serbest mesela ebeler evde doğum yaptırabiliyor ama lojistik açısından alt yapı mevcut bizde yok o yüzden evde yapamam zaten. Benimki bir fantezi 😂
egepole şerbetsiz doğuramazdım zaten illede şerbet olacak diyesim geldi 🤣🤣

Aynen yazık günah kadının 41 hafta karnında taşıdığı mı bebeğin ölümü mü olmayacak işe kalkışılması mı yani yanacak çok şey var hangi taraftan tutsan elinde kalıyor.
Yalnız mümkün olsa güzel fantezi 😂 stressiz ev ortamında güzel olurdu 🤭

Fetal yaptırmadım canım ikili tarama için gittiğimde ogrendim.erkek dedi.12+3 te gittim haftasını da yakalamış şükür 🥰
Maşallah canım ben 11+6 da gitmiş olcam söylerse bahtıma 🤭
Yok yok ilk erkekler gösteriyo kendilerini. Kızlar daha geç gösteriyolar 🥰 Biz Nisan grubunda dedik herkesin oğlu olacak herhalde habire erkek deniyordu. Sonra birden arka arkaya kızlar gelmeye başladı 🥰
ay acaba kız senesi mi ozaman tüm 2024 annelerinin oran orantılarına bakasım geldi 🤭

Aynen canım doğum paketleri yok güncel fiyat 25binden başlıyor yılbaşından sonra nekadar artacak belli değil 🤦🏻‍♀️

egepole şerbetsiz doğuramazdım zaten illede şerbet olacak diyesim geldi 🤣🤣

Aynen yazık günah kadının 41 hafta karnında taşıdığı mı bebeğin ölümü mü olmayacak işe kalkışılması mı yani yanacak çok şey var hangi taraftan tutsan elinde kalıyor.
Yalnız mümkün olsa güzel fantezi 😂 stressiz ev ortamında güzel olurdu 🤭
Ahahahah Egepol yorumuna çok güldüm 😂😂😂😂 ben şu fetal dnayı falan bir atlatayım da ondan sonra bir araştırma yapmaya başlayacağım bakalım. Ebe gözde çavuş var biliyor musun bilmiyorum. Ona bir sorcam hastane önerisi anne bebek dostu ❤️ önerilerini paylaşırım ❤️

Maşallah canım 🧿 galiba burdan gol yicez 🫣 sağlıklısı neyse o tabi de umarım erkektir 💕 fiyatta çok makulmuş yine de en uygunu 120 tl rekor 😂😂

Kuzum bana 12. Haftada erkek demişti tahmini olarak tabi. Sonra 15+6 da %95 kız dedi 19.hafta da %100 oldu ❤️ daha erken bence de cinsiyet için. Sağlıkla gelsin minnoşun ❤️❤️

Maşallah canım ben 11+6 da gitmiş olcam söylerse bahtıma 🤭

ay acaba kız senesi mi ozaman tüm 2024 annelerinin oran orantılarına bakasım geldi 🤭
Olsun canım 12 sayılır oda🙏 en fazla 1 hafta sonra gel der🥰

11+6 da ben ikili test yaptırmıştım belli olabilir o zamana ben sormadığık için söylememişti ama ben ultrasonda pipişi görmüştüm 🙈 hatta soracaktım ama ikili test stresi olduğu için sormayı unutmuştum.bak bu da o zamanın ultrason fotoğrafı baya ben erkeğim demiş zaten de biz 16. haftada net erkek diye öğrendik Eki Görüntüle 3326053
3B564FC8-ADE0-42CD-BC3F-711C3A738B8D.webp

AA ultrason fotoğrafı ne kadar benziyor ilk defa biriyle bebiş aynı şekilde duruyor 😅🥰

Ahahahah Egepol yorumuna çok güldüm 😂😂😂😂 ben şu fetal dnayı falan bir atlatayım da ondan sonra bir araştırma yapmaya başlayacağım bakalım. Ebe gözde çavuş var biliyor musun bilmiyorum. Ona bir sorcam hastane önerisi anne bebek dostu ❤️ önerilerini paylaşırım ❤️
Yani doğumdan çıkmışsın saç baş dağınık kim düşünür o an şerbet tamamen fiyat şişirme politikası 😂😂
Yok canım sezaryen olacağı için ebeye gerek olur mu bilemedim oyüzden de hiç araştırmamıştım açıkçası

Yani doğumdan çıkmışsın saç baş dağınık kim düşünür o an şerbet tamamen fiyat şişirme politikası 😂😂
Yok canım sezaryen olacağı için ebeye gerek olur mu bilemedim oyüzden de hiç araştırmamıştım açıkçası
Ha yok canım ben de hamile yogası için gideceğim doktorumun ebesi var zaten gerekirse ❤️ beraber giriyorlar doğuma 🥰

Aa sen yaptırmıştın doğru🫣 az kalmış sanadaaaa cok heycanlııı🫣🤗
Aynen vallahi bende heyecanla bekliyorum 🤭
Ha yok canım ben de hamile yogası için gideceğim doktorumun ebesi var zaten gerekirse ❤️ beraber giriyorlar doğuma 🥰
benim oda sıkıntı o haftaları bi görüp doktordan müsade almam lazım servikal kısalık riski olduğundan. Ama olursa bende isterim tabi evdeki bebişlerden de vakit bulmak lazım 😂

Canım paket yoksa bile doğum için bir fiyat verirler mutlaka sadece şeye dikkat et eğer normal doğum ile sezaryen arasındaki fark çok çok fazlaysa ben kıllanıyorum. Gereksiz sezaryene yönlendirebilirler vs diye gerçi doğum tercihini bilmiyorum ama yine de söylemiş olayım ❤️. Benim gittiğim hastanede mesela normal doğum da sezaryen de aynı paraydı
Doktorum normal doğum taraftarı hep, kendi akrabamda da hep destek olup normal doğuma yönlendirdi saatler sürdü doğumu ama yine de normal doğum yaptırdı aslında o yüzden bu doktoru seçtim gereksiz sezeryan yapmaz diye düşünüyorum. Fiyatlar konusunda da şu an bir fiyat alsak dahi Mayıs'a çok degismis olcak 🤷🏼‍♀️ komşum o hastanede çalışıyor ona sorcam bir de

Doktorum normal doğum taraftarı hep, kendi akrabamda da hep destek olup normal doğuma yönlendirdi saatler sürdü doğumu ama yine de normal doğum yaptırdı aslında o yüzden bu doktoru seçtim gereksiz sezeryan yapmaz diye düşünüyorum. Fiyatlar konusunda da şu an bir fiyat alsak dahi Mayıs'a çok degismis olcak 🤷🏼‍♀️ komşum o hastanede çalışıyor ona sorcam bir de
Ha iyi canım sevindim doktoruna güveniyorsan sorun yok ❤️

Oğlum oluyomuş kızlaaaarrr🥰🥰🥰😇💙💙
Ayy hayırlı olsuunnn 🤩🤩
ay kızlar galiba benim de oğlum oluyor. doktor cumartesi kendinden emin erkek dedi bebişe. ama bence erken daha 13. hafta :anneadayı: :KK68:
Hayırlı olsun canım doktor dediyse doğrudur bence 🤩🤩
Ay evet ben zaten hep kız çocuk istedim oğlum olacağını öğrenince bi baştan korkmuştum. Allah eksikliğini göstermesin oğlumu çok çok seviyorum ve iyi ki o oldu ilk bebeğim ilk çocuğum. Ama evet bir tane de kız olsa ikisi bir tadından yenmez şimdi yalan yok 😂
Ben de ilk çocuğumda kız hissetmiştim ama oğlan oldu, şu an 6 yaşında maşallah diyim en iyi arkadaşım gibi. Her şeyi birlikte yapabiliyoruz kız olsa ancak bu kadar anlaşırdık zaten 😍 ikinciye herkes bu da kız olsun diyor ama bakalım bende hiç his yok bu sefer, ikisine de sevinirim oğlan olursa oğluma arkadaş olur kız olursa da ben de kız çocuk duygusunu tadarım 🙏🏻 hayırlısı heyecanla bekliyorum

Ayy hayırlı olsuunnn 🤩🤩

Hayırlı olsun canım doktor dediyse doğrudur bence 🤩🤩

Ben de ilk çocuğumda kız hissetmiştim ama oğlan oldu, şu an 6 yaşında maşallah diyim en iyi arkadaşım gibi. Her şeyi birlikte yapabiliyoruz kız olsa ancak bu kadar anlaşırdık zaten 😍 ikinciye herkes bu da kız olsun diyor ama bakalım bende hiç his yok bu sefer, ikisine de sevinirim oğlan olursa oğluma arkadaş olur kız olursa da ben de kız çocuk duygusunu tadarım 🙏🏻 hayırlısı heyecanla bekliyorum
Ay evet canım iki cinsiyet de bize yarıyor bir şekilde hiç sorun yok 🥰

Back
X