2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Günaydın canım sen ne gün kontrole gideceksin belli mi? Son adet tarihlerimiz aynı ya heralde doğum tarihlerimiz de aynı çıkıyordur gerçi benim bat senden iki gün sonraydı ama o farketmiyor olsa gerek
Doktorum haftaya cumaya çağırdı canımm keseyi görürüz büyük ihtimalle dedi. Bugün 3.kanı vericem artış inşallah aynı şekilde devam ediyordur. Öyleyse cuma günü 4000 civarı oluyor

Kizlar günaydın. Bugun sabah 7 de test yapıldı özelde.482 cikti 2 gun once saglik ocağında 9 da yapilmisti 250 çıkmıştı.2 katı olmamış.saay farkı ve kurum farkından dolayı olabilir dimi

Doktorum haftaya cumaya çağırdı canımm keseyi görürüz büyük ihtimalle dedi. Bugün 3.kanı vericem artış inşallah aynı şekilde devam ediyordur. Öyleyse cuma günü 4000 civarı oluyor
Ay çok heyecanlııı hadi bakalım bana artık kan vermene gerek yok dedi, 18 eylülde çağırdı pazartesi günü, o zamana kadar test yapmaya devam ederim artık

Kizlar günaydın. Bugun sabah 7 de test yapıldı özelde.482 cikti 2 gun once saglik ocağında 9 da yapilmisti 250 çıkmıştı.2 katı olmamış.saay farkı ve kurum farkından dolayı olabilir dimi
Tam iki katı olmasına gerek yok canım % 66 artması lazımmış, farklı yerlerde yapılınca da fark ediyormuş evet.

Kese 1000- 3000 arası degerlerde görünüyormuş. Haftaya degerin bu aralığa ulaşacağı için erken degil canım. Görürsünüz inşallah.
Ay inşallah canım hayırlısıyla

Hayırlı olsun Benimde 6 yaşında çocuğum var, unutmuşum hamileliği. Biz uzun bir süre hiç kimseyle paylaşmak istemediğimize karar verdik. Belki bebeği hissedince söyleriz.

Slm sakinleşmeme sevindim Bu randevüde belki bebeği duyarsın. Benim ilk randevüm ayın 14ünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…