- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Aaay dimi giydirmisiz böyle siyah koyunu üstüne gömleğini papyonu da var altına da bunlar gel de ısırmaBununla topidik topidik yürüdüklerini hayal ettim dişlerim kamaştıııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaay dimi giydirmisiz böyle siyah koyunu üstüne gömleğini papyonu da var altına da bunlar gel de ısırmaBununla topidik topidik yürüdüklerini hayal ettim dişlerim kamaştıııı
Çok tatlı ama bu yaştaki bebeye bu ayakkabı çok para yaaaahttps://www.hepsiburada.com/nike-to...ple&isFashion=true&url_src=and-product-detail
Aay kızlar tipe bakin yaaher şeyin küçüğü güzel oluyor
![]()
Öyle mi zaten onların tırnağı felan da ince olur etine gelince de dursun canı yanmasınBen aldım bundan etine gelince duruyor pek güçlü değil ama bebişte iş görür bence![]()
Biz varken beyinlerini kullanmaya gerek görmüyolarEşime link atıyorum bak 2 çeşit var ikisinden birisi olabilir diyorum kendi insiyatif kullansın diye yani hangisini alayım şimdi bir şey söyle diyor![]()
AllahımmmAaay dimi giydirmisiz böyle siyah koyunu üstüne gömleğini papyonu da var altına da bunlar gel de ısırma![]()
Aay evet hemen ayakları büyüyor ya o problem yaaÇok tatlı ama bu yaştaki bebeye bu ayakkabı çok para yaaaaAzıcık giyiyolar. Bak ilk bebe diye yapmayın böyle şeyler
2. Ye yapmazsanız vicdanınız sızlar. Ama 3. De sızlamıyor
![]()
Valla öyle ya sonra da bana ne alınacak soyle de indirime girince alayım diyor ee ne alınacak belirlendiyse ben de indirim görebiliyorum yani alabilirimBiz varken beyinlerini kullanmaya gerek görmüyolar![]()
2 3 yaşlarında olabilir canım ozaman aktif yürüyorlar giyerlerAay evet hemen ayakları büyüyor ya o problem yaaikinci için de saklarım bunu
biraz büyüsün de ayağının büyüdüğü süreç nasıl bı bakayım ona göre alırım belki dayanamayıp
![]()
Evet evet o civarlarda düşünüyorum ben de eskitir zaten 5-6 aya çamur kum vs çok seviyorlar2 3 yaşlarında olabilir canım ozaman aktif yürüyorlar giyerler
Canım tırnak makası ete denk geliyor diye önermiyorlar . Annem tarak alma yazık günah bebeğin kafası yumuşak değdirme hiç dedi. Törpü aldım. Kitchen Beauty Yenidoğan Bebek Tırnak Törpüsü Pilli 6 Başlıklı Çocuk Tırnak Parlatıcı Tırnak Makası Manikür Seti Fiyatı, Yorumları - TrendyolTarak tırnak makası törpü nerden aldınız onu da alayım el atmışken![]()
Ben de bundan aldım aynen tırnak makası kullanamam zaten kıyamamCanım tırnak makası ete denk geliyor diye önermiyorlar . Annem tarak alma yazık günah bebeğin kafası yumuşak değdirme hiç dedi. Törpü aldım. Kitchen Beauty Yenidoğan Bebek Tırnak Törpüsü Pilli 6 Başlıklı Çocuk Tırnak Parlatıcı Tırnak Makası Manikür Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Zaten ince pıt pıt eline geliyor da gerek yok ya yarısı kalıyor sivri sonra yüzünü yoluyor filanAyyyy nasıl koparcaz tınağıben galiba kesemem ya ona hiç cesaretim yok
yok tarak oluyor isim yazılı
Bundan ben aldim benim tırnağı bile torpuluyoOzaman törpülü alcn canım böyle bişe gördüm
![]()
HODAF Yenidoğan Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Tırnak Makası Bebek Bakım - Fiyatı, Yorumları
HODAF Yenidoğan Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Tırnak Makası Bebek Bakım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bugün ebeyle konuştum daha erken dönmesi için ki ben 30.haftadayim 32den sonra yavaş yavaş dönmesini bekliyoruz dediBaş aşağı pozisyona geçmeleri gerekiyormuş bu haftalarda eğer geçmezse bile dönüp önümüzdeki haftalarda baş aşağı pozisyona geçiyormuş. Geçmezse eğer sezaryen ile alınıyormuş. Benim ki pozisyon değil de tutulma. Zamanla yukarı çıkmıştı göbek deliğimin üzerinde hissediyordum şimdi alt karnımda hissediyorum hareketleri
Hahahahahahhaha benim eşimi tarif ettinBiz varken beyinlerini kullanmaya gerek görmüyolar![]()
Bilemedim ya ben kafasına süremem heralde korkarım belki bir kırkı çıkınca kullanırsam kullanırım tabi tecrübeli anneler daha iyi bilirBen de bundan aldım aynen tırnak makası kullanamam zaten kıyamamşöyle fırça şeklimde olanlar yumuşak oluyor sanırım zararı olur mu ki yine de
![]()
Zaten ince pıt pıt eline geliyor da gerek yok ya yarısı kalıyor sivri sonra yüzünü yoluyor filanaaa tarak olur ozaman
Bende bunun düz beyazı var benimde iki boy şeklinde sonra kullanımını sevemedim ben bunun bağırsak gibi duruyor zatenBölmeli olanlar bime gelmisti ya onlardan küçük orta büyük şeklinde aldım, ne kadar kullanışlı bilmiyorum tabii deneyip gorcemInstagram'da da hep böyle bölmeli gördüm alayım öyle bı dedim
şunlardan benimki