• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım bizim evin içi şuan 26 derece üstünde kısa kollu bi zıbın ayaklarında da çorap var başka da bişey giydirmedim. Uyurkende müslin örtüyorum üstüne sadece. Doktor 7.gün kontrolünde 24 derece ev ısısında uzun kollu zıbın giydir altına bişey giydirme atlet giydirme bere takma dedi. Fazla sarınca bebeğin iç vücut ısısı 39 dereceleri bulur pelte gibi baygın uyutur çocuğu sıcak iyi değil dedi
Bizim ev 24-25 derece ben zıbın üstüne alt üst takım giydiriyorum gece yatarken de iki kat penye battaniye örtüyorum bir kat örtünce hapşırıyor hemen 🙈

Kızlar tatillerde veya biyere gittiğimizde sivrisinek vs için bi losyon arıyorum. Geçen otelde sivrisinek vardı çocukları nasıl korucağımızı şaşırdık. Temiz içerikli bildiğiniz bi ürün varmı?
Ben geçen aldım hayatım ama hiç kullanmadım tabi tatili bekliyorum sen de bi bak araştır istersen

Eklentiler

• IMG_0607.webp
    IMG_0607.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 66
Gruba gelen mesaj sayıları azalmış bende bakamıyorum artık çok 😂😂 mamayı bıraktık yarın kontrolümüz var inşallah bir sıkıntı yoktur. Uyuyunca özlüyorum o kadar güzel ki deliriyorum 🫠

Bencede iyi değil ama annelere bunu anlatamıyorum bere zıbın battaniye tam takım bizde 🫢
İsilik atar çocuk. Benimkilerde aynıydı üşür o bilmem ne doktor böyle söylüyor kızdı bana filan dedim ki gerçekten kızdı. Sonra sustular karışmıyorlar 😂

İsilik atar çocuk. Benimkilerde aynıydı üşür o bilmem ne doktor böyle söylüyor kızdı bana filan dedim ki gerçekten kızdı. Sonra sustular karışmıyorlar 😂
Ay o zaman bende bi şekilde öyle seyler söyleyim cunku suan bile zıbın tulum yelek üstüne de ince battaniyetle yatıyo

Bizim ev 24-25 derece ben zıbın üstüne alt üst takım giydiriyorum gece yatarken de iki kat penye battaniye örtüyorum bir kat örtünce hapşırıyor hemen 🙈
Doktora kontrole giderken tam olarak öyle giydirmiştim askılı zıbın üstüne alt üst takım bere eldiven battaniye. Doktor bu giyim Kasım aralık bebeklerinin giyimi mahvedersin çocuğu seni böyle kat kat giydirelim filan dedi cidden kızdı yani 🤣🤣 ordan çıkarken donsuz du çocuğum üstte uzun kollu altta don yok içinde zıbın 🤣🤣
Şimdide evde böyle takılıyor 😂😂

Eklentiler

• 0999088D-BB6F-4BF7-ABBB-4103F46AFE55.webp
    0999088D-BB6F-4BF7-ABBB-4103F46AFE55.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 63
Veriyorum cikariyo ac olduğu için çok iştahlı bir bebis
Canım doymuyor olabilir mi ben yeni doktordan geldim 3500 kilo olmuş bemimki bir ara aç kalmış dedi evet dedim sütüm yetmiyor 30 luk mama veriyorum dedim aaa o kadarla doyar mı sürekli uyanır dedi iki gündür 60 beriyordum oda az geliyor galiba eve geldim 75 lik yaptım hepsini yedi canım sıkıldı az kilo almasına 24 günde 500 gram almış

Kız üşümez mi böyle 🤭🤭🤭🤭
Doktora kontrole giderken tam olarak öyle giydirmiştim askılı zıbın üstüne alt üst takım bere eldiven battaniye. Doktor bu giyim Kasım aralık bebeklerinin giyimi mahvedersin çocuğu seni böyle kat kat giydirelim filan dedi cidden kızdı yani 🤣🤣 ordan çıkarken donsuz du çocuğum üstte uzun kollu altta don yok içinde zıbın 🤣🤣
Şimdide evde böyle takılıyor 😂😂

Ay o zaman bende bi şekilde öyle seyler söyleyim cunku suan bile zıbın tulum yelek üstüne de ince battaniyetle yatıyo
Benim kvde de hep üşür üşür diye diye eşimi de kat kat giydirmiş bebekken. adam yazın ortasında bile bıraksan battaniyeyle yatacak. Ve biraz soğuk oldumu hemen dizleri ağrıyor burnu akıyor filan çocuk gibi 🤣🤣

Ayy benimki hemen hapşuruyor atlet ile zıbın giyidriyorum havada soguk gitti daha iki gündür sıcak
Aynen ama iki gün öncesine kadar bende tek uzun kollu zıbın giydiriyodum yeni ısındı havalar. Bugün geceden kalma uzun kollu zıbınıyla baktım baya terlemiş kısa kolluya geçtik. Mevsim geçişinde doğurmamak lazımmış ben bunu anladım ya yaz olsun ya kış arada olunca insan ne giydireceğini şaşırıyor

Back
X